Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το βαθύ κράτος της δεξιάς στη κυβέρνηση.


Ποια άλλα ονόματα παίζουν για το νέο υπουργικό συμβούλιο...

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή την ώρα, προορίζεται (ζήτω που καήκαμε) για το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η εναλλακτική πρόταση είναι για το...
Εσωτερικών. Ο υπουργός Εργασίας της υπηρεσιακής κυβέρνησης, Αντώνης Ρουπακιώτης, προσωπικός φίλος του Κουβέλη, είναι πιθανόν να διατηρηθεί με την τοποθέτηση δίπλα του ενός υφυπουργού από τη Ν.Δ. .
Τα άλλα ονόματα: Κ. Αρβανιτόπουλος για το υπουργείο Παιδείας, Φραγκ. Φράγκος για το Άμυνας, Στ. Δήμας Οικονομίας, Λευτέρης Οικονόμου-κι αυτός από την υπηρεσιακή κυβέρνηση-Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρης Αβραμόπουλος Εξωτερικών (αν την τελυταία στιγμή πάει για πρόεδρος της Βουλής, στη θέση του, η Ντόρα Μπακογιάννη) , Μιχελάκης (ο καθ' ημάς, Μιχελάκας) υπουργός Τύπου-ξανά, ζήτω που καήκαμε- Άρης Σπηλιωτόπουλος (!) Τουρισμού, ή Παιδείας.
Το όνομα του Μπουμπούκου συζητήθηκε και απορρίφθηκε πάραυτα. Εκεί, όμως, που υπάρχει το πρόβλημα είναι στο Βορίδη, τον οποίο θέλει μεν ο Σαμαράς, αλλά απορρίπτει ο Κουβέλης.
Αυτή την ώρα γράφονται και σβήνονται ονόματα στις λίστες...
πηγη

1 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Ο "κυριος" Αθανασιου επιτελεσε το "εργο" του στο ακεραιο...
Πηγε με ομαδα δικαστων, νομιζω δυο ακομη, στο Μοναχο, να φερει απο την εκει εισαγγελια, τους περιφημους φακελους της Ζημενς-Μιζενς...
Πως ειπατε;;;
Τι εγινε τελικα;;;
Ολοι αυτοι γυρισαν πισω με τα χερια αδειανα!!!
Με γεια μας λοιπον και με χαρα μας!!!
Να τον χαιρομαστε...και εις αλλα με υγεια...
Χαιρετε