Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μάθανε ότι... πλακώσανε και οι... Αει σιχτίρ στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για την «κάρτα του πολίτη»


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Το μήνυμα που έστειλε στους διεθνείς και εγχώριους αλητήριους ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού Λαού στις κάλπες, είναι δυστυχώς το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Δίνοντας το δικαίωμα στα δύο κόμματα - πολλά από τα στελέχη των οποίων θα έπρεπε να κατοικοεδρεύουν στον Κορυδαλλό για εσχάτη προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - να συνεχίσουν τη διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας μας...


Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της προσέγγισης, η λαϊκή ρήση, (μάθανε ότι… πλακώσανε και οι…), φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά. Έτσι, πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρείς», το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό δηλαδή που φροντίζει για την δόση χημικών που πρέπει καθημερινά να λαμβάνουμε μέσω της… φιλανθρωπικής οργάνωσης των ΜΑΤατζήδων του, αποφάσισε να αρχίσει την υποχρεωτική παράδοση και χρήση της «κάρτας του πολίτη», στα «ζώα της φάρμας» του Όργουελ, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, τρία τώρα χρόνια, πρωτοστατεί κατά της εφαρμογής του μέτρου της «χαφιεδόκαρτας». Μιας κάρτας την οποία θα φέρουμε υποχρεωτικά και μέσω της οποίας, ο κάθε διεθνής και εγχώριος αλητήριος, θα μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο τα βιομετρικά μας στοιχεία αλλά και το τι συνήθειες έχουμε, που βρισκόμαστε, αν έχουμε λόξυγκα κλπ συναφή, τα οποία φαίνεται πως ενδιαφέρουν πάρα πολύ τον «μεγάλο αδελφό».

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή του, να μην παραλάβει την χαβιεδόκαρτα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η πράξη αυτή των μελών του Π.Σ. του ΠΑΜ, είναι μια πρώτη κίνηση σαφούς αντίστασης στους αλητήριους, διεθνείς και εγχώριους. Είναι μια πράξη η οποία έρχεται προς επίρρωση της δικαιωμένης θέσης του Κινήματος να μην κατέλθει στο καραγκιόζ μπερντέ των εκλογών και να προχωρήσει σε σαφείς πια διαδικασίες αντίστασης, από τις 18 Ιουνίου και μετά.

Το σύνθημα της μεταπολίτευσης, «δεξιά και αριστερά, ίδια είναι τα αφεντικά», παίρνει επίσης ένα μελαγχολικό νόημα, πίσω από τα σαρδόνια χαμόγελα της εθνομηδενιστικής ροζ αριστεράς αλλά και της μελανοχίτωνης άκρας δεξιάς. Τα καταφέρανε βλέπετε:. Λίγο Στάλιν, λίγο Χίτλερ, λίγο Μπεναρόγια, λίγο Ρούντολφ Ες, το δηλητήριο ήταν αρκετό για να δηλητηριάσει έναν λαό, που έχει ιστορική έφεση στο να χωρίζεται, σε πράσινους και βένετους, σε ολυμπιακούς, παναθηναϊκούς, σε συμμορίτες και ταγματασφαλίτες.

Και ανάμεσα σε όλα αυτά, η καθαρή, έντιμη, πατριωτική και αντιστασιακή φωνή του Πατριωτικού Μετώπου, που επίμονα ζητά από τον λαό να ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρίσκεται διασωληνωμένος από τις ανάγκες που του έχουν μεθοδευμένα και συστηματικά δημιουργήσει και μεγιστοποιήσει, οι διεθνείς και εγχώριοι αλητήριοι.

Η «κάρτα του πολίτη», είναι ένα ακόμη crash test των αλητήριων, για το αν θα συνεχίσουμε ως λαός, την επιλογή του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Εμείς στο Πατριωτικό Μέτωπο, πήραμε τις αποφάσεις μας. Δεν θα παραλάβουμε τη χαφιεδόκαρτα. Καλούμε λοιπόν όσους όρθιους και ζωντανούς, να συμπαραταχθούν στην γραμμή μάχης και να έλθουν στα γραφεία μας, να υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση, πως «δεν θα παραλάβουν την κάρτα με το τσιπάκι».

Κατά τα άλλα, επίκαιρος όσο ποτέ ο Χαλίλ Γκιμπράν, που μας θυμίζει:

·         «Να λυπάστε το έθνος που φοράει ρούχα που δεν ύφανε, τρώει ψωμί που δεν θέρισε, και πίνει κρασί που δεν ρέει από δικά του πατητήρια.

·         Να λυπάστε το έθνος που ζητωκραυγάζει τον βίαιο άνθρωπο σαν ήρωα και θεωρεί γενναιόδωρο τον μεγαλοπρεπή κατακτητή.

·         Να λυπάστε το έθνος που περιφρονεί το πάθος στα όνειρά του, κι όμως υποτάσσεται σ’ αυτό μόλις ξυπνά.

·         Να λυπάστε το έθνος που δεν υψώνει τη φωνή του παρά μόνο σε νεκρώσιμη πομπή, δεν υπερηφανεύεται παρά μόνο μέσα στα συντρίμμια του, δεν εξεγείρεται παρά μόνο όταν βρεθεί με το λαιμό του ανάμεσα στο σπαθί και στο ξύλο.

·         Να λυπάστε το έθνος που ο κυβερνήτης του είναι αλεπού, ο φιλόσοφός του ταχυδακτυλουργός και η τέχνη του τέχνη του μπαλώματος και της μίμησης.

·         Να λυπάστε το έθνος που καλωσορίζει τον καινούριο του άρχοντα με σάλπιγγες και τον αποχαιρετά με κραυγές αποδοκιμασίας, μέχρι να υποδεχτεί τον καινούριο με τη συνοδεία σάλπιγγας και πάλι.

·         Να λυπάστε το έθνος που οι σοφοί του σώπασαν με τα χρόνια και οι δυνατοί του άντρες είναι ακόμα βρέφη.

·         Να λυπάστε το έθνος που έγινε κομμάτια και το κάθε του κομμάτι αυτοανακηρύσσεται έθνος».



Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να οργανωθουμε ολοι και να παμε εκει. Πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αντισταθουμε σ'αυτην την καρτα. Επισης, να ενημερωσουμε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ενοριες και αυτοι να ενημερωσουν τον κοσμο. Μονο ετσι θα ξεσηκωθει ο κοσμος.