Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Θα ξάπλωνα κάτω τον Κασιδιάρη»


«Θα ξάπλωνα κάτω τον Κασιδιάρη»Ο Κώστας Πλεύρης περί ξύλου και πολεμικών τεχνών «Ο Κασιδιάρης σηκώθηκε πάνω και έδινε χτυπήματα που ποτέ δεν δίνονται με αυτόν τον τρόπο». Με αυτή τη φράση ο Κώστας Πλεύρης δίνει μια διαφορετική... ανάλυση του περιστατικού που εκτυλίχθηκε στα πλατό του Ant1. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, μιλάει για τις πολεμικές....
τέχνες με τις οποίες ασχολήθηκε στα νεανικά του χρόνια, επειδή ήταν «κοντός και αδύνατος», ενώ σχολιάζει και την κινησιολογία του Ηλία Κασιδιάρη. «Το χειρότερο όλων ήταν δε, ότι επειδή δεν είχε στάση πολεμικών τεχνών, παραλίγο να χάσει την ισορροπία του και να πέσει», λέει ο Κώστας Πλεύρης. Ωστόσο ο ίδιος καταδικάζει απερίφραστα την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας πως ποτέ δεν χτυπάς κάποιον ο οποίος είναι πιο αδύναμος από εσένα και δη μια γυναίκα. Αν ήταν αυτός στην θέση του κ. Κασιδιάρη, θα έδειχνε τα βιβλία του στην Ηλία Κανέλλη ως αντεπιχειρήματα και σε περίπτωση που εκείνη τον χαστούκιζε, τότε λέει πως θα αποχωρούσε από την συζήτηση. Ο Κώστας Πλεύρης, αποκαλύπτει ότι βραχύς σωματότυπός του ήταν αυτός που τον ώθησε μόλις τελείωσε το σχολείο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, καθώς την εποχή που ήταν νεαρός, χρειάστηκε αρκετές φορές να προστατεύσει τον εαυτό του. Όσο για την αντιπαράθεση που είχε και ο ίδιος με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο πλατώ του τηλεοπτικού σταθμού, ΚΟΝΤRA, εμφανίζεται πεπεισμένος πως θα «τον ξάπλωνε κάτω» εάν έρχονταν στα χέρια.

newsbeast.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλεύρη μαλάκα, αν είχα την ευκαιρία, θα σου κόλλαγα μια καραμπίνα στον κρόταφο και θα σου τίναζα τα μυαλά στον αέρα.Εύχομαι στις αυριανές εκλογές να είναι τέτοιο το αποτέλεσμα ου να δώσει επιτέλους την ευκαιρία στους Έλληνες πολίτες να καθαρίσουν μια και καλή αυτόν τον Ευλογημένο τόπο από Λαθροδοσίλογους σα και του λόγου σου καριόλη.

Ανώνυμος είπε...

Οι γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν κατάχρηση της αδυναμίας τους.

Επίσης, όσες αποφασίζουν να "παίζουν" στα νερά των ανδρών π.χ. στην πολιτική, καλό είναι να είναι προετοιμασμένες να τις φάνε και σαν άνδρες.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο θα δεις τα χαλια σου που θα βαλεις στο στομα σου τη χρυση αυγη.Αν θες να ψαρεψεις ψηφους κατηγορησε αυτους που φερανε τη χωρα στο μαγικο κοσμο του μνημονιου και φυσικα ως υποψηφιος αλλου κομματος.Να ξερεις οτι τα στερνα νικαν τα πρωτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΟΒΟΡΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.neolaialaos.gr/2012/06/09/news/61885/