Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το ΔΝΤ/Παγκόσμια Τράπεζα... καταστρέφοντας χώρες


Η Παγκόσμια Τράπεζα - ΔΝΤ ανήκει και ελέγχεται από τον Rothschild και 30 έως 40 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για πάνω από 150 χρόνια έχουν προγραμματίσει να καταλάβουν όλο τον κόσμο μέσω του χρήματος. Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας...
Τράπεζας, ο Joe Stiglitz, απολύθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα πριν μερικά χρόνια. Επεσήμανε για κορυφαία στελέχη ότι, σε κάθε χώρα που το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα αναμείχθηκε, κατάληξε με διαλυμένη οικονομία, κατεστραμμένη κυβέρνηση, και μερικές φορές στις φλόγες με ταραχές.

Πριν ο Joe Stiglitz απολυθεί πήρε μια μεγάλη στοίβα των μυστικών εγγράφων από την Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτά τα απόρρητα έγγραφα από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποκαλύπτουν ότι το ΔΝΤ απαιτεί από τα έθνη:

1. να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες με πάνω από 100 αντικείμενα
2. στις οποίες συμφώνησαν να πουλήσουν βασικά περιουσιακά στοιχεία τους όπως: νερό, ηλεκτρικό, πετρέλαιο,φυσικό αέριο,ορυκτό πλούτο κλπ.
3. στην οποία συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα τα οποία πραγματικά έχουν καταστρεπτικά αποτελέσματα για τα έθνη που συμμετέχουν
4. να πληρώσουν δις δολάρια σε πολιτικούς σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς..
Αν δεν συμφωνούν με αυτά τα βήματα οι χώρες είναι αποκομμένες από κάθε διεθνή δανεισμό. Σήμερα, αν δεν μπορούν να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει.
Εάν αυτό δεν λειτουργήσει θα ανατρέψουν την κυβέρνηση και κατασκευάζουν ψέματα για την προηγούμενη κυβέρνηση και / ή ακόμα ξαναγράφουν την ιστορία.
Το σχέδιο Αργεντινή
Μέσα από την Αργεντινή τα έγγραφα δείχνουν το μυστικό σχέδιο της Αργεντινής. Αυτό υπογράφεται από τον Jim Wolfensen, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η Αργεντινή είχε έξι προέδρους σε πέντε εβδομάδες, επειδή η οικονομία της είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Αυτό συνέβη στο τέλος της δεκαετίας του '80 με τις εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας για την εκποίηση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως το σύστημα διανομής του νερού τους. Στη συνέχεια φορολογούν βαριά τους ανθρώπους. Και λαδώνουν με δισεκατομμύρια πολιτικούς σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
Η σύνδεση της Enron
Το δίκτυο ύδρευσης του Μπουένος Άιρες εκποιήθηκε τζάμπα σε μια εταιρεία με την επωνυμία Enron. Ο αγωγός ύδρευσης μεταξύ της Αργεντινής και της Χιλής, είχε πωληθεί στην Enron. Στη συνέχεια, οι τύποι χρεοκόπησαν την Enron, με τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία.
Έρχονται στις χώρες λαδώνουν τους πολιτικούς για να ξεπουλήσουν, το σύστημα ύδρευσης, τους σιδηροδρόμους, τις τηλεφωνικές εταιρείες, εθνικές εταιρείες πετρελαίου, πρατήρια καυσίμων, στο ΔΝΤ για το τίποτα. Το σχέδιο είναι συνολική σκλαβιά για το σύνολο του πληθυσμού.
Οι ταραχές του ΔΝΤ
Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα διαλύουν συστηματικά τα έθνη, είτε πρόκειται για το Εκουαδόρ ή την Αργεντινή. Δεν είναι η ιδιωτικοποίηση. Κλέβουν τους ανθρώπους και παραδίδουν τα χρήματα στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. Παραδίδουν τα πάντα στην παρέα τους, όπως η Citibank άρπαξε τις μισές τράπεζες της Αργεντινής. Η British Petroleum άρπαξε τους αγωγούς στο Εκουαδόρ. Η Enron άρπαξε το σύστημα ύδρευσης σε όλη τη χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν τα συστήματα αυτά. Δεν μπορείτε ακόμα να πιείτε το πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες. Δεν είναι μόνο θέμα κλοπής. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βρύση. Είναι κάτι περισσότερο... κάποιος πλουτίζει από με δημόσια δαπάνη. Το ΔΝΤ έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ύδρευσης τώρα.
Σε κάθε χώρα που πήγε το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα, καταστράφηκε η οικονομία τους και κατέληξαν στις φλόγες. Μπορούν ακόμη και σχεδιάζουν τις ταραχές. Ξέρουν ότι όταν πάνε σε μια χώρα και καταστρέψουν την οικονομία της, θα έχουν ταραχές στους δρόμους. Επειδή υπάρχουν ταραχές, όλο το κεφάλαιο τρέχει μακριά από τη χώρα και ότι δίνει την ευκαιρία στο ΔΝΤ για να προσθέσει στη συνέχεια περισσότερες προϋποθέσεις-όρους.
Βήμα δεύτερο
Η Αργεντινή είναι ένα παράδειγμα του βήματος δύο από το ΔΝΤ. Ένα πέμπτο του πληθυσμού της Αργεντινής ήταν άνεργοι, και είπαν κόψτε τα επιδόματα ανεργίας δραστικά, διαλύστε τα συνταξιοδοτικά ταμεία, μειώστε τους προϋπολογισμούς για την εκπαίδευση. Τώρα, αν μειώσετε την οικονομία στη μέση μιας ύφεσης (που δημιουργήθηκε από το ΔΝΤ), θα κατεδαφιστεί απολύτως το έθνος.
Λογικά δεν ξεκινάς την περικοπή του προϋπολογισμού σε μια ύφεση, αρχίζεις να ξοδεύεις χρήματα για την τόνωση της οικονομίας. Δεν αυξάνεις τους φόρους, τους κόβεις. Αλλά λέει το ΔΝΤ στις χώρες που πάει: περικοπές, περικοπές, περικοπές.... Και αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τα έγγραφα από μέσα, για να πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο οι ξένες τράπεζες ....
Μέρος 3 και Μέρος 4.
Απομακρύνουν τις κυβερνήσεις και εγκαθιστούν τη δική τους εταιρική διακυβέρνηση. Στη Βενεζουέλα, που είχε έναν εκλεγμένο πρόεδρο, το ΔΝΤ έχει ανακοινώσει ότι θα υποστηρίξει μια μεταβατική κυβέρνηση, εάν ο πρόεδρος απομακρυνθεί. Δεν λένε ότι πρόκειται να εμπλακούν στην πολιτική, απλά ότι θα υποστηρίξουν μόνο μια μεταβατική κυβέρνηση.

exomatiakaivlepo