Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες


Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη ζήτησε από το Αυτόφωρο τριμελές Πλημμελειοδικείο η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ η οποία το βράδυ των εκλογών συνελήφθη να αντικαθιστά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, και αφέθηκε ελεύθερη.


Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σπύρο Φλώρο δεν παραδέχεται τις κατηγορίες για υπεξαίρεση εγγράφων και παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα ωστόσο με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Μιχελή στο Star Kεντρικής Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής η κατηγορούμενη μόλις έγινε αντιληπτή από τον γραμματέα της δικαστικής αντιπροσώπου ο οποίος συμπτωματικά ήταν και γιός της παραδέχτηκε την πράξη της.

Η εκλογική αντιπρόσωπος έγινε αντιληπτή λίγο μετά το άνοιγμα της κάλπης. Αμέσως ενημερώθηκε ο έφορος των εκλογών αλλά και η εισαγγελία της Λαμίας και δόθηκε εντολή η εκλογική αντιπρόσωπος να τεθεί υπό περιορισμό στο εκλογικό τμήμα.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε η συλλογή καταθέσεων από την δικαστική αντιπρόσωπο του τμήματος, η οποία είχε και την αρμοδιότητα και αμέσως μετά ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της Λαμίας διέταξε την κράτησή της στην Αστυνομική Διεύθυνσης Φθιώτιδας μέχρι την προσαγωγή της.

Η εκλογική αντιπρόσωπος θα επιστρέψει στα Δικαστήρια Λαμίας για να δικαστεί στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης.



πηγή: lamiastar.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε της ένα βαρβάτο πρόστιμο 100.000€ να της το πληρώσει η παράταξη της :)