Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Από τις 5:30 τα ξημερώματα είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ για τη χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ


Από τις 5:30 τα ξημερώματα είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ για τη χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪΆγνωστος τηλεφώνησε στις 5.30 τα ξημερώματα στην Άμεση Δράση και ισχυρίστηκε πως είχε πετάξει δύο χειροβομβίδες στο κτίριο του ΣΚΑΪ. Η αστυνομία χωρίς να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία έστειλε περιπολικό στο σημείο προκειμένου να ελέγξει τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο και το περιπολικό αποχώρησε. Ωστόσο περίπου στη μία το μεσημέρι η χειροβομβίδα, ρωσικού τύπου εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο από τους άντρες ....
ασφαλείας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Στο κτίριο αμέσως σήμανε συναγερμός. Τώρα το σημείο, όπως και η παραλιακή λεωφόρος έχει ήδη αποκλειστεί και έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η χειροβομβίδα αναμένεται να μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο ΣΚΑΪ είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους με βόμβες μολότοφ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αμυντική χειροβομβίδα, ενώ στο σημείο, στο προαύλιο του τηλεοπτικού σταθμού, φτάνουν πυροτεχνουργοί. Τα πολιτικά κόμματα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασαν την επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρει η iefimerida.gr. Διαβάστε σχετικά:

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έως που θα φθάσει η αθλιότητα του Σκάϊ ρε ξευτίλες; Πώς μπορεί να πέταξαν χειροβομβίδα ασφαλισμένη απ' ότι φαινόταν σην εκπομπή της Ποππάρας Τσοπανίδου. Και μάλιστα σε σημείο ώστε να φαίνεται από την με την κάμερα όταν ζουμάρει; Και γιατί τάχα μου Ρωσική σε ένα Αμερικάνικο κωλοκάναλο; Αει στο διάλο καθίκια,για τόσο ηλίθιους περνάτε τους Έλληνες; Ουστ να χαθείτε ανθελληνικά βρωμόσκυλα.