Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σχετικά με το "Φράγκος: Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά! "



Αφορά αυτό
Καλά, είστε σοβαροί; Τι μπράβο και παράδειγμα προς μίμηση; Πριν από μερικούς μήνες όλα τα ανεξάρτητα μπλογκ έγραφαν για τα εκατομύρια που πλήρωσε η ΕΡΤ την κόρη του. Υποτίθεται για την εκπομπή που παρουσίαζε, άξιζε μερικές χιλιάδες ευρώ το κάθε επεισόδειο. Χώρια τα όσα έχει φάει κατά διάρκεια της θητείας του ως "Τσάκ Νόρις" του Ελληνικού....
Στρατού. Καλά, τα υποβρύχια που πήραμε από τους Γερμανούς, ποιοι νομίζετε ότι κανόνισαν; Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ξέρω ακριβώς. Παρόλα αυτά, σίγουρα ήξερε και αποδεδειγμένα, δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει... ...Αν δεν αναρτηθεί αυτό το σχόλιο, τότε δεν θα ξαναμπω στο ιστολόγιο σας και θα το δυσφημίσω. Αυτό δεν είναι απειλή, είναι δήλωση. Ευχαριστώ

αναγνώστης

anti-ntp.net φίλε αν έχεις κάποια απόδειξη οτι ο Υπουργός Αμύνης είναι μπλεγμένος σε κάποιο σκάνδαλο, τότε δεν έχει παρά να πας στον εισαγγελέα ή να στείλεις τα στοιχεία σε εμάς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φυσικά και δεν έχει κάποιο στοιχείο απλά είναι αγανακτησμένος των οικολόγων πράσινων

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ anti-ntp.net ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

" Καλά, τα υποβρύχια που πήραμε από τους Γερμανούς, ποιοι νομίζετε ότι κανόνισαν; Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ξέρω ακριβώς."

Το υποβρύχιο παραλήφθηκε αμέσως μετά την αλλαγή της κυβέρνησης.

Προφανώς ο πιο πάνω δεν είχε καμία σχέση.

HUNTER είπε...

οι αποδειξεις στο τραπεζι τωρα γιατι απο λογια του αερα εχουμε χορτασει, να μη δουμε κανενα πατριωτη να ενεργει με γνώμονα το συμφερον της ελλαδας αμεσως να πεσουμε να τον φαμε.
εδω οι ανθελληνες οι οικολογοι ζητησαν την αντικατασταση του γιατι λεει ειναι εθνικιστης,ετσι τους βαφτιζουν αυτοι του πατριωτες,οι φιλοσκοπιανοι απατριδες.