Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η Μιλένα στον Βόλο, την υποδέχτηκε 1 πολίτης + αυτός δήλωσε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (Video)


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το video με τις δηλώσεις του λαχειοπώλη, πρώην ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, στην κάμερα του e-Volos.gr

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η κ. Μιλένα Αποστολάκη, στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής της περιοδείας, ως υπεύθυνης στην περιοχή για την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Η κ. Αποστολάκη,...
περιστοιχισμένη από το Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και μόνον 3 από τους 7 υποψήφιους Βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος, καθότι οι υπόλοιποι απουσιάζαν λόγω άλλων υποχρεώσεων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Βέβαια, οι συνεντεύξεις Τύπου στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μπορεί να μην θυμίζουν σε τίποτα πλέον τις άλλοτε υπερ-προβεβλημένες κομματικές φιέστες, με τους ψηφοφόρους του κόμματος να "βουλιάζουν" τις αίθουσες διεξαγωγής τους, αλλά αυτό που συνέβη το πρωινό του Σαββάτου στον Βόλο είναι πραγματικά απ' τ' άγραφα.

Την κ. Μιλένα Αποστολάκη υποδέχθηκε μονάχα ένας πολίτης, γνωστός λαχειοπώλης της πόλης και αυτός, λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξής της, ως πρώην ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε στην κάμερα του e-Volos.gr ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις του μοναδικού πολίτη που υποδέχθηκε την κ. Μιλένα Αποστολάκη στον Βόλο και ένα μικρό στιγμιότυπο από την συνέντευξή της:

πηγη

2 σχόλια:

koursaros είπε...

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΡΥΦΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΝΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΔΗΜΑΡ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΚΚΕ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 44% ΣΤΟ !3% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 3% ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

κουρσαρε πηγαινε μαθε κανα ελληνικό κ ασε τις πληροφοριες απο τις ξενες πρεσβειες ρε μπουφο