Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Και άλλος οικονομολόγος για το εθνικό νόμισμα: O ANΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ


ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!
Από το: oimos-athina.
Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
                   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΑΖΑΚΗ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ.ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.??????

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρέας Αθηναίος μίλησε και παλιότερα για εθνικό νόμισμα, άλλο αν δεν είναι ευρέως γνωστό, όπως και η παρακάτω ανάλυσή του περί ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, για την αποία βέβαια δυστυχώς δεν έχω ακούσει από τον αξιόλογο κατά τα άλλα Δ. Καζάκη.

Επιστημονική ανάλυση από έναν Έλληνα μετανάστη που σπούδασε και δίδαξε σαν καθηγητής, τι ισχύει στην Μινεσότα και της υπόλοιπες πολιτείες της γενέτειρας του Γιώργου για την ιθαγένεια!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6jrqWyEUD0M&feature=player_profilepage
http://www.youtube.com/watch?v=R4d4xRPqDE0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZPVxl287mzY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vP7YrrXq8Is&feature=related

Το γεγονός πως κάποιοι προβάλλονται περισσότερο δεν σημαίνει πως άλλοι δεν μιλούν. Πριν βγει ο Κασιμάτης και μιλήσει περί ακυρότητας του 1ου μνημονίου διότι παρέδιδε εθνική κυριαρχία, κοκ μίλησε ο στρατηγός Καρατουλιώτης (Ιούνιο 2010)

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/06/o-edit-was-deleted-at-111556-mon-jun-28.html

και βέβαια ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου που υπέβαλε και την μήνυση γαι εσχάτη προδοσία και τώρα είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Β' Αθηνών αν δεν κάνω λάθος και εύχομαι ο συνήθως αγνώμων λαός μας να τον τιμήσει.

ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Καζάκη τα φωνάζεις 2 χρόνια και τα ζοντόβολα δεν πέρνουν χαμπάρι.