Σάββατο 19 Μαΐου 2012

O Steve Jobs είχε σχέδια για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου!


O Steve Jobs ήταν ένας άνθρωπος που είχε όραμα να αλλάξει το κόσμο της τεχνολογίας κάτι το οποίο κατάφερε δύο φορές... μια με το iPhone και μια με το iPad .


Από ότι φαίνεται όμως τα σχέδιά του πήγαιναν ακόμα παρά πέρα αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, ο Steve Jobs είχε σχέδια και για ένα αυτοκίνητο που θα άλλαζε την αυτοκινητοβιομηχανία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Mickey Drexler που είναι μέλος του ΔΣ της Apple, ο Steve Jobs ήταν απογοητευμένος από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά και είχε όραμα να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που θα άλλαζε τα πάντα.

Δυστυχώς όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε στον Steve Jobs να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Μάλιστα σύμφωνα με τον Mickey Drexler αν ο Jobs τα είχε καταφέρει το 50% της αγοράς των ΗΠΑ θα το είχε η Apple με το iCar.
technewz.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους ελάχιστους σύγχρονους οραματιστές που έκαναν τα οράματά τους πράξη και που έβαζαν πρώτα την ποιότητα, την ευχρηστία και την αξιοπιστία, σε αντίθεση με τον Bill Gates και τους ομοίους του που είχε πει ότι "αν δεν μπορείς να το κάνεις καλό, κάντο να φαίνεται καλό". Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν κι αυτόν, δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς.