Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ MEGA ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ...


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ Β. ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ
Σφοδρή επίθεση κυρίως στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και των ισχυρών βαρόνων των ΜΜΕ για τον τρόπο που καλύφθηκε το ταξίδι του Α. Τσίπρα στις Ευρώπη, εξαπέλυσε...

πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Β. Μουλόπουλος επιτέθηκε κατά του «κυκλώματος της διαπλοκής» το οποίο όρισε ως εξής: «Χρήμα για παραγωγή ενημέρωσης - ενημέρωση για παραγωγή πολιτικής - πολιτική για παραγωγή χρήματος». Όπως είπε, «αυτό το κύκλωμα που κυριάρχησε τα τελευταία 25 χρόνια και δημιούργησε ένα πολιτικό σύστημα, αυτό που είπε ο κ. Βενιζέλος ότι ΄΄σάπισε΄΄, αυτό το κύκλωμα λοιπόν φοβάται μια ενδεχόμενη κυβέρνηση με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το κύκλωμα εμείς θα το σπάσουμε καθώς θέλουμε υγιή ενημέρωση και υγιή ΜΜΕ».
Πάντως διευκρίνισε ότι «δεν θέλουμε να κλείσουμε κανάλια και εφημερίδες» και κατέστησε σαφές ότι «όλα θα γίνουν με όρους αγοράς».
Η αρχή είχε γίνει από χθες, όταν ο διευθυντής του γραφείου του Α. Τσίπρα, Ν. Παππάς, ανήρτησε στο twitter την εξής προειδοποίηση: «Εάν η διαπλοκή του έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας, κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war…» (όπου με τον όρο proxy war, εννοείται ο πόλεμος που προκύπτει όταν οι αντιτιθέμενες δυνάμεις χρησιμοποιούν τρίτους ως υποκατάστατα ή πληρεξουσίους).

πηγη