Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Για την αξιοπιστία της εταιρείας δημοσκοπήσεων Marc...


Είναι τελικά πολύ καλό να κρατάς αρχείο. Πολύ εύκολα μπορεί ο αναγνώστης να συγκρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την δημοσκόπηση της...
εταιρείας Marc που παρουσιάστηκε σήμερα, στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Παραθέτουμε τα αποτελέσματά της στο ερώτημα «ποιό κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές» και ταυτόχρονα παραθέτουμε βίντεο με...
δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «Διέξοδος», στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 6 Μάη.
Δείτε τι αποτελέσματα δίνει τώρα, τι αποτελέσματα προέβλεπε τότε και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.
Σήμερα
ΝΔ: 26,1%
ΣΥΡΙΖΑ: 23,7%
 ΠΑΣΟΚ: 14,9%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,1%
ΔΗΜΑΡ: 6,3%
ΚΚΕ: 5,8%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 4,8%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 2%
 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 1,8%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,6%
ΛΑΟΣ: 1,5%
ΔΡΑΣΗ 1,1%
H έρευνα έχει διεξαχθεί μεταξύ 16ης και 17ης Μαίου σε δείγμα από 1027 νοικοκυριά.
Η ίδια εταιρεία λίγο πριν της εκλογές της 6ης Μάη


Και με την ευκαιρία θυμηθείτε τον ρόλο που παίζει ο πρόεδρος της Marc
"βαθύ κόκκινο"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ.
ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΝΑΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Pidgey είπε...

Συγχαρητήρια για την συγκεκριμένη ανάρτηση anti-ntp. Είστε από τα λίγα site που σχολίασαν αυτή τη δημοσκόπηση και πραγματικά με εκφράζει ο τρόπος που προβάλλατε αυτή την είδηση. Το βίντεο από μόνο του φτάνει για να καταλάβει κανείς τι γίνεται με τις δημοσκοπήσεις! Παρόλα αυτά, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο βίντεο είναι η μέγιστη απόκλιση συν πλην 2,5% από τα αποτελέσματα που δώσανε. Αυτό δείχνει πόσο 'σίγουροι' ήταν οι δημοσκόποι-δημαγωγοί ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα παίρνανε τις εκλογές με 158 έδρες και για τα δύο κόμματα. Παρόλο που ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μαζί πήραν μόλις 149 έδρες, αυτοί λέγανε για 158. Ένα ακόμη πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα το θράσος των δημοσκόπων είναι ότι πριν τις εκλογές στις 6 Μάη δίνανε ποσοστό στους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί 40,6%, ενώ τώρα λένε ότι παίρνουν 41%, δηλαδή λένε ότι το ποσοστό του δικομματισμού θα αυξηθεί στις επόμενες εκλογές και με ποσοστό 41%!!!!! Δεν φτάνει που και τα δύο κόμματα μαζί πήραν κάτι παραπάνω από 30%, ενώ αυτοί λέγανε για 40,6%, αυτοί συνεχίζουν να μιλάνε για 41% για τις εκλογές του Ιουνίου!!! Η ξεφτίλα στο ζενίθ με λίγα λόγια. Αυτή η δημοσκόπηση, όπως και άλλες των υπόλοιπων μεγάλων καναλιών, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δημοσκοπήσεις προωθούν το 'σύστημα'. Για ακόμη μια φορά θα σας ξαναπώ συγχαρητήρια για αυτήν την ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες!

http://youtu.be/uwbCMInzbM4

Ανώνυμος είπε...

Η MARC ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.