Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ προς την διοίκηση της Eurobank ότι πιέζει τους εργαζομένους να μην ψηφίσουν Τσίπρα!


Για ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου...

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες στο ΟΛΥΜΠΙΑ, παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγελθεί και σε super market.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.
Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.
Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.
Καλεί επίσης, τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.
Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους.
olympia.gr

4 σχόλια:

koursaros είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ………..Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ 5 ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΤΗΣ EUROBANK ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΝΤ …………ΟΠΩΣ Ο ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ (ΕΞ ΟΥ Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΦΥΣΙΚΑ)…………..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΛΕΞ ΡΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ta idia ginote kai sthn avin toy vardinogianni!

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνουν...όχι θα αφήσουν τον Σύριζα να κυβερνήσει!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ?b