Τρίτη 1 Μαΐου 2012

"Παιδιά είμαι συγκηβερνήτης στο Boeing 737."


Σχετικά με τους αεροψεκασμούς...

 "Δε χρειάζεται να δηλώσω παραπάνω πράγματα. Αυτα που λέτε δεν υφίστανται. Είναι αστεία, ενώ χωρίς να το θέλετε χαμηλώνετε το επίπεδο του μπλόγκ το οποίο λέει πολλά σωστά πράγματα. Υπάρχει εξήγηση για όλα όσα λέτε. Παρακαλώ μην τρομοκρατείτε τον κόσμο. Παίρνετε φαινόμενα όπως :αυξημένη πίεση στις πτέρυγες ή τα ακροπτερύγια που αποφέρει την υγροποίηση, εκκένωση καυσίμων (fuel jettison) , και τα παρουσιάζεται ώς ψεκασμούς. Υπάρχουν ψεκασμοί σε ακραία κερικά φαινόμενα με ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη με σκοπό την διάλυση νεφών χαλαζιού και χιονιού ή καταιγίδων , ή ψεκασμός με φυτοφάρμακα σε φυτείες και φάρμες. Απο κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι αστεία."


anti-ntp.net: Το συγκυβερνήτης γράφετε με "υ". Καλά δεν ξέρεις πως γράφεται το επάγγελμά σου; Για τα στοιχεία: Πως εξηγείς το γεγονός οτι από το 1998  εμφανίζονται οι πρώτοι αεροψεκασμοί; Ενώ πριν δεν υπήρχαν;  Η "αυξημένη πίεση στις πτέρυγες ή τα ακροπτερύγια που αποφέρει την υγροποίηση, εκκένωση καυσίμων " μας λες. Ερώτηση: Όλα αυτά δεν υπήρχαν πριν; Τώρα δημιουργήθηκαν; Οι ψεκασμοί για την διάλυση νεφών ή χιονιού όπως λες ισχύουν. Όπως και για τα φυτοφάρμακα. Όμως φίλε μου τώρα είναι καλοκαίρι και εδώ στην Σύρο που είμαι εγώ (ένας από τους συντάκτες) δεν έχουμε φυτείες... ούτε χαλάζι και χιόνι. Οπότε γιατί μας ψεκάζουν; Επειδή λοιπόν είσαι πανάσχετος και αμόρφωτος, δες αυτό το ντοκιμαντέρ.



22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που τα έγραψε αυτά ειναι σίγουρα βαλτός!εκτός από το λάθος στο επάγγελμά του πες του ότι το καιρικά φαινόμενα δε γράφεται με ''ε''!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συντάκτη από τη Σύρο είτε σου αρέσει είτε όχι έχει δίκιο σε αυτά που λέει.
Είδες ένα ντοκιμαντέρ και νομίζεις πως ξέρεις.

Και δε μου λες... αφού "ψεκάζουν" όπως υποστηρίζεις, γιατί ψεκάζουν σε τέτοιο υψόμετρο;

Ανώνυμος είπε...

εισαι που εισαι χαζος και βαλτος για να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα, εισαι και αγραμματος

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ,ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ "ΑΙ" ΑΠ' ΤΟ ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "Ε".ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ FBI ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΠΟΪΝΓΚ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΜΠΟΪΝΓΚ Η ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ,ΑΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ;
ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΕΣ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΨΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ένας άσχετος απο την αεροπορία που νομίζει ότι είναι επιστήμονας και καλά επειδή γνωρίζει κάποιους τεχνικούς όρους λόγο επαγγέλματος. Μάλλον ανοίκει στην γνωστή ομάδα της ΕΧΠΑ που δεν έχαναν ευκαιρία να βγούν και να ποζάρουν για λίγη τηλεθέαση.Απο αυτούς που κανουν τα πάντα για το βόλεμα και μετά αρχίζουν τις μπαρούφες.


Φίλε μπαρούφα αεροπόρδε.
Ασε τους ειδικούς.
Εσύ κάνε την επαγγελμά σου.
Στο κάτω κάτω έκανες τα ....... για αυτό.

Μηλάω έτσι γιατί τα ξέρω καλά τα κοπέλια αυτά.

ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ

Αν ηξερε ο κοσμος τι βλάκες ειστε δεν θα εμπενε σε αεροπλάνο.

Ευτυχως που τα σύνχρονα αεροπλάνα πετάνε και με χαζούς πιλότους σαν και εσένα.

ΞΕΡΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι αστοιχείωτοι πέρασαν και στην ικάρων; Η γραμμή που αφήνουν τα ΚΑΥΣΙΜΑ απο την υγροποίηση λόγο απότομης διαφοράς θερμοκρασίας μετά απο λιγάκι ΧΑΝΕΤΑΙ. Αυτά που μας ψεκάζουν μένουν ώρες.
Υ.Γ Κλούβιε Δεν θα γίνεις ποτέ κυβερνήτης

Ανώνυμος είπε...

Αν ησουν σταληθεια ιπταμενος δε θα εγραφες τετοια κοτσανα οπως απορριψη καυσιμων.Εδω οι εταιρειες κανουν κωλοτουμπες για οικονομια καυσιμου και εσυ λες οτι οι γραμμες ειναι καυσιμο;Και μαλιστα απορριψη πανω απο κατοικημενες περιοχες καθημερινα;;;Θα δεχομουν να εγραφες προσμειξη καυσιμου που αλλοιωνει τα παραγωγα της καυσης του αλλα και παλι δε παιζει σε τετοιο βαθμο.Σκισε το πτυχιο και κανε αλλο επαγγελμα

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι κανένας ειδικός, αλλά από πιλότο, εκπαιδευμένο στο εξωτερικό, έχω ακούσει πως οι ψεκασμοί είναι αληθινοί.
Ο ίδιος δεν έχει πετάξει τέτοιο αεροπλάνο.
Σηκώνονται απο το να το και τα στοιχεία που ψεκάζονται (δεν τα θυμάμαι συγχωρήστε με), προκαλούν νευρολογικές ασθένειες και κάποιες μορφές καρκίνου.
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι λέει ο λαός, οπότε δεν το έχω δέσει κόμπο. Μου κίνησε την περιέργεια πάντως...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΟ !
ΕΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ , ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ .ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟΙ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ .
ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΑ !
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ , ΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε εξυπνε 11.27 αμα σε ψεκασουν απο κοντα θα μεινης εκει που εισαι.

ΓΑΛΑΖΙΑ_ΘΥΕΛΛΑ είπε...

Εννοείται πως αν ήσουν σηγκιβαιρνιτις, δεν θα έβαζες τέτοιες ανοησίες! Καθημερινά σε όλον τον πλανήτη γίνονται χιλιάδες πτήσεις. Αν ήταν έτσι captain, όλος ο ουρανός θα είχε ομίχλη με τόσους ψεκασμούς. Π.χ πάνω από την Θεσσαλονίκη, πετούν αρκετά αρκετά αεροπλάνα και ίχνη δεν αφήνουν.

Ο αεροσυνοδός σε stealth

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι!!! Τι νομίζεις πως είμαστε πρόβατα σαν μερικούς και θα πουληθούμε ή θα πιστέψουμε τα λεγόμενά σου;;

Όσο άσχετος κι αν είναι με τα μηυχανικά ενός αεροπλάνου, μπορεί να ξεχωρίσει πως κάτι αφυσικο συμβαίνει, όταν ο "καμπνός" που θα βγάλει δεν θα σβήσει με τον άνεμο, αλλά θα παραμείνει ώρες και θα απλωθεί!!!

Τσάμπα παιδεύεσαι!! Μη χάνεις τον καιρό σου. Μπορεί και να μην πληρωθείς, αν πληρώνεσαι γι΄αυτό που κάνεις!!

Ευτυχώς όμως που οι ψεκασμοί σε μερικούς έχουν μεγαλύτερη επίδραση και σκέφτονται κουτοπόνηρα, είτε είναι σε μεγάλη θέση, είτε σε μικρή. Έτσι είναι απο πάντα. Το κακό που θα κάνεις ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΊΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

Άντε Καληνύχτα κι Έφεξε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι!!! Τι νομίζεις πως είμαστε πρόβατα σαν μερικούς και θα πουληθούμε ή θα πιστέψουμε τα λεγόμενά σου;;

Όσο άσχετος κι αν είναι με τα μηυχανικά ενός αεροπλάνου, μπορεί να ξεχωρίσει πως κάτι αφυσικο συμβαίνει, όταν ο "καμπνός" που θα βγάλει δεν θα σβήσει με τον άνεμο, αλλά θα παραμείνει ώρες και θα απλωθεί!!!

Τσάμπα παιδεύεσαι!! Μη χάνεις τον καιρό σου. Μπορεί και να μην πληρωθείς, αν πληρώνεσαι γι΄αυτό που κάνεις!!

Ευτυχώς όμως που οι ψεκασμοί σε μερικούς έχουν μεγαλύτερη επίδραση και σκέφτονται κουτοπόνηρα, είτε είναι σε μεγάλη θέση, είτε σε μικρή. Έτσι είναι απο πάντα. Το κακό που θα κάνεις ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΊΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

Άντε Καληνύχτα κι Έφεξε!!!

Ανώνυμος είπε...

βλακα. κυβερνητης εισαι. πετας αεροπλανο. το οτι εισαι πληρωμα σε συγκεκριμενο σκαφος το οποιο υπαρχει πιο παλιος που ειν ο κυβερνητης δε σημαινει οτι αν σε στειλουν σε αλλο αεροπλανο που θα εισαι εσυ πιο παλιος θα εισαι παλι συγκυβερνητης. πιλοτος εισαι. πληροφοριακα μην τρομαξεις και στα καραβια ο υπαρχος καπετανιος ειναι. ελπιζω μονο να μη ψηφιζεις την κυριακη

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά του Anti-Ntp..
Ελεος
Εχει κολλήσει η βελόνα;
Να κάνω μια ερώτηση ;
Τον ΣΤΑΥΡΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας γιατί τον έχετε επάνω δεξιά στο λογότυπο του Blog σας;
Εκπροσωπείτε την Ορθοδοξία μας;
Τι θα πεί Ορθοδοξία;
ΕΛΠΙΔΑ - ΠΙΣΤΗ - ΑΓΑΠΗ - ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Δεν έχω βρεί ένα άρθρο σας που να εμπνέει κάτι απο όλα αυτά εκτός απο τους λόγους Γερόντων .
Τί κάνετε για να βοηθήσετε τους Ελληνες ;
Τους ξυπνάτε ;
Και τί τους προτείνουν να κάνουν ;
Να βγάλει ό ένας το μάτι του άλλου ;
Ελπίδα εμπνέετε;
Πίστη στον Θεό εμπνέετε ;
Αγάπη εμπνέετε ;
Συγχώρεση εμπνέετε ;
Η ασχήμια και η τρομολαγνεία πουλάει.
Και εσείς για μερικά κλίκ παραπάνω δεν προσφέρετε τίποτα χρήσιμο και ουσιαστικό για την ψυχή του Ελληνα που περνάει δύσκολες ώρες.
Ασχολείστε συνέχεια με δυτικόφερτες φανφάρες.
Την ΕΛΛΑΔΑ και την ψυχή του Ελληνα κοιτάξτε να ελαφρύνετε και μην παίζετε το παιχνιδι της νέας τάξη πραγμάτων ,αντι-νέα-τάξη- πραγμάτων.
Βάλτε και κανα άρθρο από την Φιλοκαλία
Πού είναι η αρχή της πνευματικής ζωής ενός Ορθόδοξου Χριστιανού
Κάντε κάτι χρήσιμο επιτέλους για την Ελλάδα.
Στηρίξτε την Ορθοδοξία μας με το ίδιο σθένος που στηρίζετε και όχι τους ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
Μην ζαλίζετε τον κόσμο με βλακείες ανυπόστατες .
Διαδώστε τον Χριστιανισμό.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ και μην τους βυθίζετε κάθε μέρα και πιο βαθειά στην κατάθλιψη και στον φόβο.
Δείξτε τους τον δρόμο προς τον Θεό και όχι πρός τον Διάβολο.
Γίνετε αρωγοί στο έργο του Θεού.
Αυτά με πολύ αγάπη και καμία εμπάθεια προς το site σας.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο μαλάκας είσαι ρε φίλε? Ποιός νομίζεις ότι διαβάζει τέτοια blogs? Η κυρά Κατίνα της γειτονιάς σου? Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φάει χρόνια ερεύνης για τους αεροψεκασμούς και το HAARP και μας λές ότι είσαι και συγκυβερνήτης? Ένας καρφωτός μπινές είσαι που έχει σκατά στο κεφάλι του ηλίθιε! Τυχαίνει να έχω φίλους στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μαλακάκο και έχουν κάνει μέχρι τώρα αρκετές μετρήσεις μετά απο έντονους αεροψεκασμούς και βρήκαν τα επίπεδα αλουμινίου και αρσενικού σε επίπεδα που ξεπερνούν και την πιο αρρωστημένη φαντασία! Πέρα απο αυτό, επειδή είσαι και τελείως ηλίθιος ψάξε στις μηχανές αναζήτησης για morgellons & chemtrails και προχώρα απο εκεί... Αλλά τι σου λέω τώρα, ένας χαφιεδάκος του κώλου είσαι προφανώς!
Μαλακάκο σε άλλους ιστότοπους η παπαριές σου που είναι κατευθυνόμενοι απο τη νέα τάξη όχι εδώ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE http://www.flightradar24.com/
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.
ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ (27, 28 & 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΧΝΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΠΟΔΙΑ.

ΑΥΤΑ , ΑΣ ΤΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι το fuel jettison ρε μεγαλε; Εγω ξερω πως η απόρριψη είναι ejection. Εν τω μεταξυ μου αρεσει που οι υπολοιποι τον μαλλωνετε για τα ορθογραφικα του λαθη κανοντας και εσεις τα ιδια

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ..
ΞΕΥΤΙΛΑ!(ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ιδεα οχι για τα ψεκασματα αλλα ποσο κανει 665+1)ΧΑΒΑΛΕ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG ΑΣΧΕΤΕ.(επειδη το λες εσυ? λιγη ντροπη ρε)
ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΧΑΖΟΥΛΗ
ΝΕΦΕΛΟΜΥΑΛΕ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

O sunadelfos exei apoluto dikio.Eimai k ego episis pilotos kai leo oti den uparxoun aeropsekasmpi.einai apla kausaeria h thermos aeras kinitira me kruo aera atmosfairas. Oso gia merika sxolia tou tupou pos perase ilaron...leo se autous oti emeis pou petame sas exoume katp apo ta 3 mas .

Ανώνυμος είπε...

Αμάν κι εσύ βρε anti-ntp.net !
"anti-ntp.net: Το συγκυβερνήτης γράφετε με "υ". "
Και το "γράφετε" γράφεται με άλφα γιώτα. :)))
Κι εσύ κι ο πιλότος είστε...νέοπες.