Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Ατομική βόμβα" η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα.


Ατομική βόμβα έχει πέσει από το πρωϊ σήμερα στο πολιτικοοικονομικό καθεστώς της χώρας μας, όταν κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ ψέλλισαν την απαγορευμένη στην Ελλάδα λέξη: «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»...


Αντί η συμμετοχή του ίδιου του λαού στη χάραξη του μέλλοντός του να χαιρετίζεται ως γιορτή της Δημοκρατίας, έπεσε ολόκληρο το πολιτικοοικονομικό καθεστώς (πολιτικοί και οικονομικά συμφέροντα) από σήμερα το πρωϊ να κατασπαράξει....
τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή κάποια στελέχη του είπαν σε τηλεοπτικά κανάλια, ότι δεν μπορεί κανείς να προχωρήσει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα «μέσα ή έξω από την Ευρωζώνη», χωρίς την τοποθέτηση του ίδιου του λαού με δημοψήφισμα. Συγκεκριμένα, τόσο ο κ. Βούτσης όσο και άλλα στελέχη τόνισαν πως αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειές τους για αλλαγή των όρων του μνημονίου, τότε θα πρέπει να πάρει θέση ο ίδιος ο λαός, για το εάν θέλει να προχωρήσουμε με μνημόνιο ή χωρίς αυτό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όπως και στην περίπτωση του Παπανδρέου, που μόλις μίλησε για δημοψήφισμα, έπεσε ολόκληρο το καθεστώς και τον κατασπάραξε, έτσι και τώρα ξεσηκώθηκαν όλοι και επιτίθενται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τόλμησε να πει την απαγορευμένη στην Ελλάδα λέξη: «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ».

Στην Ελλάδα, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ τέτοια πράγματα δεν γίνονται. Εδώ αποφασίζουν μόνο τα πολιτικά τζάκια. Εδώ δεν δίνουν θάρρος  στον χωριάτη για να ανέβει στο κρεβάτι. Μετά αυτό δεν μαζεύεται. Μετά ο χωριάτης θα θελήσει κι άλλη δημοκρατία.
Ελπίζουμε να γινόμαστε αντιληπτοί....
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα το κάνει ή το λέει μόνο προεκλογικά; Αν είναι να το κάνει, τον ψηφίζω δύο φορές!