Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ Σ.Μανος και ο σκηνοθετης Νίκος Περρακης επιτίθενται στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Βιντεακι, χωρις την αδεια μας, γυρισε ο σκηνοθετης Περρακης , παρατρεχαμενος του διαβοητου Στεφανου Μανου, γνωστου υποστηρικτη καθε αντιλαϊκου μνημονιακου μετρου εναντια στους εργαζομενους. Εχει το θρασος να προσπαθει να δυσφημισει το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ οταν εντελως προβοκατορικα και πονηρα προσπαθησε να μας πει οτι γυριζει ενα καλλιτεχνικο πονημα (μας ειπε για ενα ντοκυμαντερ σημαντικης αξιας, απαιτωντας να σταματησουμε να ενημερωνουμε....
τον κοσμο με την ντουντουκα).Ενοουσε την συνεντευξη του Στεφανου Μανου!! Οταν η πολιτικη ορντιναντζα του συστηματος των τραπεζιτων και των μεγαλοεργολαβων , Μάνος, της Δράσης, ερχεται προκλητικα μπροστα στο κεντρικο εκλογικο περιπτερο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ να γυρισει το σκετσακι του το λιγοτερο λεγεται θρασος. Ο κ. Περρακης καλα θα κανει να μην χρησιμοποιει την καμερα του δικτατορικα προκειμενου να προσπαθησει να δυσφημισει ενα κινημα μαχης και να υπηρετησει με το αζημιωτο τα συμφεροντα των εκμεταλλευτων ενος ολοκληρου λαου. Κυριε Περρακη δεν χρειαζεται να κανετε λουφα και παραλλαγη λεγοντας μας ψεματα να σεβαστουμε την καλλιτεχνικη δημιουργια σας οταν αυτη ειναι το βιντεο προβολης του ομοϊδεατη σας Στεφανου Μανου. Δειτε τι γραφουν με περισσο θρασος σαν επεξηγηση στο αθλιο βιντεακι που προβαλλουν: "Ενώ κάνει μια (σπάνια) συνέντευξη ο γνωστός σκηνοθέτης (Λούφα και Παραλλαγή) Νίκος Περάκης, διακόπτεται από το κόμμα "δεν πληρώνω". Και ενώ με την ευγένεια όλα λύνονται, η Μαρία δεν σταματάει με τίποτα... 4/5/2012 στις 18.00 στην ΕΤ1 η μονταρισμένη ταινία σε πρώτη προβολή. Οι απόψεις του σκηνοθέτη για την πολιτική σε αυτό το άρθρο του ςςς .protagon.gr/?i=protagon.el.post&id=14564" Εκτος απο πουλημενοι , ειστε και ψευτες και συκοφαντες. Αξιος ο μισθος σας!!


ΠΗΓΗ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθικι Περρακη, που μπροστα βαζεις τα συμφεροντα σου και ειρωνευεσαι τον κοσμο που σου πληρωνει το εισιτηριο για τα θεαματα σου. Ευθυγραμμισμενος με το συστημα τα παιρνεις χοντρα και γλυφεις τον καθε τυχοδιωκτη πολιτικο που σε συμφερει. Οσο για την χωρα την εχεις γραμμενη.
Η συνειδηση σου περιοριζεται στο διπολο λεφτα και σεξ.