Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τελικά ο Σόϊμπλε έχασε την ψυχραιμία του.


Δεν προλάβαμε καλά καλά χθες να δημοσιεύσουμε την ανάρτησή μας με τίτλο Ψήφος ράπισμα στο Δ΄ Ραϊχ και εκεί που λέγαμε ότι έχει επιβληθεί σιγή ασυρμάτου σε όλη την γερμανική ελίτ, σχετικά με τις...
ελληνικές εκλογές,  ήρθε η απαράδεκτη παρέμβαση του Σόϊμπλε για να αποδείξει δύο πράγματα: Πρώτον ότι οι Γερμανοί θεωρούν τελικά την Ελλάδα κατακτημένο κράτος, που δεν μπορεί κατ’ αυτούς να έχει την ελευθερία να αποφασίζει αντίθετα με τη βούληση της Γερμανίας και δεύτερον ότι οι ψυχροί Γερμανοί, μπροστά στο φάσμα της απώλειας του πειθήνιου....
Σαρκοζί από το ένα μέρος και του ραπίσματος που αναμένεται και από τους Έλληνες ψηφοφόρους στις κάλπες από το άλλο, έχασαν την παραδοσιακή ψυχραιμία τους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την δική μας πιο πάνω ανάρτηση, ήρθε η ωμή παρέμβαση Σόϊμπλε ο οποίος είπε: «Εάν οι Έλληνες πολίτες εκλέξουν μια πλειοψηφία η οποία δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις, τότε θα πρέπει να δεχτούν και τις συνέπειες» και θέλοντας να γίνει πιο κατανοητός ότι οι συνέπειες αφορούν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, συμπλήρωσε: «Η παραμονή μιας χώρας στην ΕΕ αφορά μια εθελοντική απόφαση»..

Αυτή η αψυχολόγητη παρέμβαση θα πρέπει να γίνει γνωστή σε όλους τους Έλληνες πριν την ψηφοφορία, για να δώσουν στο Δ΄ Ραϊχ την κατάλληλη απάντηση στις κάλπες.
πηγη