Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!




Στις 21 Μαΐου 2012, όταν ο Δ. Καζάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του Ν. Χατζηνικολάου, σε συζήτηση με θέμα "Ευρώ ή Δραχμή;", κατέστησε σαφές πως " για να σε εξαγοράσει κάποιος, πρέπει εσύ πρώτα να έχεις αποφασίσει να ξεπουληθείς". Οπότε ΚΑΚΩΣ κάποιοι στο εξωτερικό και στο εσωτερικό θεωρούν δεδομένο ότι η Ελλάδα ξεπουλιέται όσο όσο...

Επίσης επισημαίνει ότι για να επιτύχει η πολιτική του εθνικού νομίσματος, απαραίτητος είναι ο έλεγχος του εθνικού κεφαλαίου, δηλαδή ο έλεγχος των οικονομικών συνόρων.
Και το τελευταίο είναι εύκολα πραγματοποιήσιμο μέσω του ελέγχου των τραπεζών, με πρώτη και καλύτερη την (ιδιωτική) Τράπεζα της Ελλάδος. Τέλος στην ένσταση του κ. Πλασκοβίτη ο οποίος θέτει θέμα παραμονής μας στην Ε.Ε., ο Καζάκης απαντά το προφανές,πως
"ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.!!!"

Το είδαμε ΕΔΩ

4 σχόλια:

koursaros είπε...

ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.............ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΩΣΤΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ..............Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.........ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ.........ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ...........Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ (ΜΕΓΑ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ 80 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ)ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ).......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ...........ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΕΡΓΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΤΟΡΓΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη ότι και να τους πεις, τα βόδια δεν ξυπνάνε ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μανία με την δραχμή ρε..
πολύ χρήμα πρέπει να παίζει
από πίσω!..

Αποκλείεται ;

μετά απο συγκεκριμένες στάσεις
σύμβολα και συνεργασίες..
είναι θέμα συζήτησης πλέον

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 23 Μαϊου 2012 9:45

Από το σχόλιό σου φαίνεται ξεκάθαρα ότι βρίσκεσαι μεταξύ κάποιου που συνήθως "κοιμάται" και κάποιου που συνήθως "λαδώνεται" ή "λαδώνει" και όπως και νά 'χει θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
Η ψυχολογία σου πέρασε από το πληκτρολόγιό σου. Αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης.