Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!



ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ !

Έπεσε στα πόδια της τελειωμένης. Αυτός που το 2009 κέρδισε όλο το σύστημα και αναδείχτηκε ο πρώτος εκλεγμένος από την βάση πρόεδρος της ΝΔ. Τώρα; έπεσε παρακαλώντας στα... πόδια της κόρης του Μητσοτάκη. Περνάει στο βιβλίο Γκίνες ο Α.Σαμαράς ως ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ που πρόδωσε 9 εκατομμύρια Έλληνες και.....

800.000 χιλιάδες Νεοδημοκράτες! 

dimotikosafari

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΞΕΡΕ Η ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ;ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝ ΚΑΙΡΩ!!!!!

koursaros είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΕ…..
ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.........ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤHN ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΡΙΑΜΒΕΨΕ O ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ..........ΤΑ ΣΥΝΦΟΙΤΗΤΗΚΑΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ..................ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ)ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .........................ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΌΣΟΥΣ (22 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΕΝΩ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ).........ΕΝΩ ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑΙ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ) ...........ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ)ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΦΕΛΗ ΛΑΟΥ ΜΑΣ……………..ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

koursaros είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ...ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ......ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ............ΒΡΕ ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τι νέο θα προσφέρει σήμερα η πολιτική απόβλητος Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει ως εξέχουσα προσωπικότητα της (νέο) δημοκρατικής παράταξης , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο νεοφιλελευθερισμό, έχοντας αρρήτους δεσμούς υποτέλειας με τον αμερικανοεβρέικο συνασπισμό και πολύ στενές διαπροσωπικές προνομιακές σχέσεις με τα εργολαβικά συμφέροντα και την ελίτ της δημοσυντήρητης πλουτοκρατίας ,δεν μπορεί να εκφράζει το όραμα του μέλλοντος .

Άπληστη σαν πολιτικός, άχρηστη σαν υπουργός, ανίκανη σαν δήμαρχος, αδιάβαστη σε φιλοσοφία, άλογη σε σκέψη, αργή σε αντίδραση, αλαζονική στην συμπεριφορά, αρπαχτική στην διάθεση, αχρείαστη στην κοινωνία...

Είναι καιρός οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα σε πολλούς από τους σπουδαρχίδες και γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς…

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΗΡΘΑΝ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ !!!

ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΣ ΙΣΙΔΩΡΑ , ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ …

Υ.Γ. ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ….

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ…

ΤΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ…

ΣΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ …
Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΩΘΙΕΡΕΑΣ (ΠΕΘΕΡΟΣ) ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕΙ …

Ανώνυμος είπε...

Είναι εγκληματίας,συναυτουργός προδοσίας της Χώρας,συναυτουργός στο θάνατο χιλιάδων αυτόχειρων,συνεργάτης των Γερμανών και των σιωνιστών, ανδράποδο της λέσχης Μπίλντερμεργκ,αληταράς,τραμπάκουλο και ανθρώπινο απόβλητο. Αυτό το κάθαρμα,η απεικόνιση της ξεφτίλας, της ξετσιποσιάς και της αναισχυντίας,η απεικόνιση τέρατος της ανθρώπινης δυστυχίας.
ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΑΠ- ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

για αχαλήνωτα γέλια όντως..