Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Βίντεο: Τα χρήματά μας ονειρεύεται ο Γλέζος για να πληρώσει τους τοκογλύφους!


anti-ntp.net
ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ!

Στο πρωινό του mega βρέθηκε σήμερα ο Μ.Γλέζος όπου με τις δηλώσεις του προκάλεσε άισθηση. 
"Αντί για νέα χαράτσια να συναφθούν δάνεια, υποχρεωτικά και εθελοντικά, με τους πολίτες", με τον Α.Γεωργιάδη να κάνει λόγο για συνθήκες πτώχευσης ή πολέμου…"Πάνω από 20.000 ευρώ να δίνει δάνειο στο κράτος" (υποχρεωικό). Κατα τον κύριο Γλέζο δηλαδή 20.000 ευρώ είναι κάποιος υψηλοεισοδηματίας!  Δηλαδή να...
δανείσουμε λεφτά στο κράτος για να πληρώσει του τοκογλύφους! 
Κ. Γλέζο μας έχετε καταπλήξει....Προσβλέπω να ακούσω τις απόψεις σας για ΑΟΖ, Εθνικά θέματα, μειονοτικό Θράκης, λαθρομετανάστες, ΝΑΤΟ, παιδεία, κλπ. Έλεος!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι αυτο το ΔΑΝΕΙΟ και οχι χαρατσι θα παει στους δανειστες? Αυτο ειναι διαστρεβλωση των λεγομενων του Γλεζου. Ο ανθρωπος μιλησε για μια εναλλακτικη προταση για να ισοσκελισουμε το πρωτογενες ελλειμα. Ελπιζω αλλη φορα να μην διαστρεβλωνεις το νοημα και ελπιζω και να μην το κανεις επιτηδες για να χτυπησεις την ΜΟΝΗ αντισυστημικη δυναμη(μαζι με τους Αν.Ελληνες) στη χωρα γιατι κανεις κακο στον εαυτο σου...

Ανώνυμος είπε...

Μα οι άνθρωποι είναι κομμουνιστές και μάλιστα τροτκιστές εσείς τι περιμένατε?

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό που προτείνει ο Σύριζα δεν λέγεται έκτακτη εισφορά(που καταγγέλει) τότε πως λέγεται?
ΥΓ Ο Σύριζα το προτείνει όχι ο Γλέζος μην πέφτεται στην παγίδα.

zafiction είπε...

αγαπητε φιλε.ουτος η αλλως με τις καταθεσεις σου τωρα πονταρουν οι τρπεζες σε διεθνοι χρηματηστηρια.οταν θα βγεις απ'το ευρω(που θα γινει)ενα ειναι οτι, δεν θα δανειζεσαι πλεον καθως θα εισαι σε κατασταση πτωχευσεις και δευτερον με καποιο τροπο πρεπει να ισοσταθμισεις τα εξοδα με τα εσοδα μεχρι να επελθει το ισοζυγιο.μεχρι τοτε βεβαια θα εχεις φρικαρει τους δανειστες(τοκογλυφους)που δεν θα παρουν φραγκο μετα τις αποφασεις που θα εχεις παρει να προσβαλεις το μνημονιο ως μη νομιμο.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ κανεις για πρωθυπουργος κοπροσκυλο

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ: εως πότε θα περνάει η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ με τους κομμουνιστές που έρχονται στο άλογο? Όπως είπε ΣΩΣΤΑ ο Γλέζος οι μειώσεις στους μισθούς-συντάξεις, τα χαράτσια ΔΕΝ ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ? Ε ας βάλει κάποιος και χέρι στις ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ και των φίλων του και μάλιστα όχι τόσο "μαλακά" που λέει ο Γλέζος δηλ. με υποχρεωτικό δάνειο αλλά με υποχρεωτικό ΦΟΡΟ υπερ της Πατρίδος που λεηλάτησαν τόσα χρόνια... όπως στην Αρχαία Αθήνα...

Demetris είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δοκιμαστε και κατι αλλο. Ποσο πιο σκατα μπορει να παμε? Δεν βαρεθηκατε νδπασοκ ? Φτανει. Εαν η επομενη κυβερνηση δεν παει καλα , παμε για λαικη επανασταση. Στην τελικη ναι ρε στον τσιπρα και ας μην τον κανω κεφι. Ο σαμαρας και ο χοντροβενιζελος τι παραπανω μπορει να κανουν?
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ @ΑΛΑΚΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ. Εδω δεν ειναι video game, εδω ειναι η ζωη μας και το κυριοτερο οι νεες ΓΕΝΙΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!! ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ μια φορα τους ΝΕΟΥΣ ΓΑΜΩΤΟ. Σας βαρεθηκαμε ΕΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΕΡΝΤΖΕ ΡΕ ...
ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ, ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΠΙΩΝ! ΜΗΝΑ ΚΑΒΑΛΑΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός είπε ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Αν θέλει ο Σύριζα να πληρώσει το παράνομο χρέος να το πληρώσει από τα κομματικά του ταμεία. Εναλλακτικά μπορεί να το πληρώσει από τις Γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο που ως δια μαγείας ο Κος Γλέζος τα ξέχασε αν και πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι χαράτσι αυτό που λέει, είναι δάνειο (έστω και αναγκαστικό), τα λεφτά τους θα τα πάρουν πίσω και με τόκο.
Άν είναι να τα δώσουν στους δανειστές, είναι εγκληματικό γιατί θα πάνε χαμένα στη μαύρη τρύπα.
Άν είναι να το κάνουν ΜΕΤΑ από την άρνηση πληρωμής του χρέους και έξοδο από το ευρώ και γίνει για να καλυφτούν άμεσες ανάγκες ρευστότητας του κράτους για την ανασυγκρότηση της παραγωγής, τότε θα ωφελήσει πολύ και πολλούς από αυτούς που τα έδωσαν.
Στην δεύτερη αυτή περίπτωση κάθε πατριώτης θα τα έδινε και εθελοντικά.
Άλωστε με την πορεία που έχουμε πάρει μέσα στην ευρωζώνη θα μας τα πάρουν με το έτσι θέλω και αγύριστα.

Πάντως από τη στιγμή που έχουν κρατικοποιηθεί οι μεγάλες τράπεζες δεν είναι αναγκαίο ένα τέτοιο μέτρο και αδίκως τρομάζουν τον λαό με τέτοιες προτάσεις και δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τον Γκλέζο, γιατί δεν τον παίρνει σοβαρά ούτε το κόμα του.

Ανώνυμος είπε...

ωραια επειδη οι συριζαιοι λενε οτι εννοουσε αλλα ο γλεζος αυτο που θα γινει συγουρα ειναι οτι θα φυγουν απο τις τραπεζες και τα τελευταια δις που εχουν μεινει.
πρεπει οι κομμουνες να καταλαβουν οτι δεν τους χρωστανε ολοι και οτι καποιος πρεπει συνεχεια να τους δινει χρηματα.
πρεπει καποιος να τους πει οτι λεΦτα δεν βγαινουν με τον ανθρωπΙσμο και την φιλευσπλαχνια αλλα μονο με γνωση, πολυ δουλεια και τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καταναγκαστικο δανειο ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΡΕ ΤΡΟΛΙΑ ! ! !Οχι απο νοικοκυρεους...Ειστε ντιπ ηλιθιοι!