Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Οικολόγοι Πράσινοι: Να φύγει ο Φράγκος από την κυβέρνηση!


Θέμα παρουσίας του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου στην κυβέρνηση έθεσαν οι Οικολόγοι σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό...


Όπως ανέφερε η Ι. Κοντούλη «είπαμε κι ένα άσχημο αν θέλετε για μας σημείο, κάτι που μας στεναχωρεί πάρα πολύ: η παρουσία στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη.

Για μας είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί γιατί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά, που θα έλεγα φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας αυτός δε θα μπορεί να είναι υπουργός, κατά την άποψη μας, σε μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση».

Κάποιοι φοβούνται τους εθνικιστές, τους ανθρώπους που θα έδιναν ακόμη και το αίμα τους για την πατρίδα!

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο φτάσαμε στο σημερινό χάλι…
πηγη

Για μια ακόμη φορά οι οικολόγοι δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι του Φράγκου, να εξαφανιστουν οι ψευτοοικολογοι πρασινοι παπαγαλοι της νεας ταξης.
Ολοι οι προδοτες εχουν βαφτιστει "προστατες". Αρκετα με τις ψευτοπροστασιες σας, λαμογια.

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια!! Όταν τα εθνοπροδοτικά ξεράσματα διαμαρτύρονται , ο Στρατηγός μας είναι στον σωστό δρόμο. Έμπαινε Φράγγο, έμπαινε.. Hellel

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα "κίνημα" που θέλει ο επικεφαλής του Ευρωβουλευτής την παραλιακή της Θεσσαλονίκης να την ονομάσουμε Κεμάλ Ατατούρκ!
Δυστυχώς καμία σχέση με του πράσινους όλης τής Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήξερα τι έντιμοι άνθρωποι είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι θα τους έλεγα (ταξιδιωτικούς) proktores της Τουρκίας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΑΚΙΑ) ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ)

ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΩΣΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΜΟΥΦΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΗΛ. ΠΡΑΣΣΙΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες φιλοσκοπιανοί "Οικολόγοι" λένε τόν Φράγκο Φραγκούλη εθνικιστή!! Ρε πού καταντήσαμε. Φτύστε τους στις 17 Ιουνίου. Να μη βρούν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη!!!

Ανώνυμος είπε...

τους πείραξε γιατι ο φραγκουλης εγραψε στα αρχιδια του τον σκοπιανο.
οι οικολογοι πρασινοι ειναι φιλο-σκοπιανα καθαρματα.
μαυρο στους φιλο-σκοπιανους..

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ Οικολόγοι Πράσινοι ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

Οικολογικές ανησυχίες οπως παντα ε? χαχαχαχαχαχα α ρε τσογ/νια πρακτορακια. Θα τα πούμε

Ανώνυμος είπε...

Ναί κυρά-προεδρίνα, να βγάλουμε τον στρατηγό, ποίον προτιμάς; Τον Ψινάκη ή τον Παρλιάρο;
Ανθέλληνες δήθεν οικολόγοι...
Ντροπή σας ρεέέέέέέέέέέέέέέέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να μη θέλουν οι ανθέλληνες το Φράγκο σημαίνει πως είναι πατριώτης και κοιτάει το ελληνικό συμφέρον.Συνέχισε Φράγκο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την πλάκα μια χαρά κυβέρνηση έκανε ο Πικραμένος και είναι πολύ σωστός και ο ίδιος !!! Και σε ακυβερνησία να πάμε με αυτή την κυβέρνηση που έχουμε τώρα δε μας χαλάει καθόλου όσο για τους Οικολόγους Σκοπιανοί είναι λογικό το βρίσκω να τους πείραξε η στάση του Φράγκου απέναντι στους συμπατριώτες τους.

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια φασίστες παλιοκομπλεξικοί, φύγετε από τη χώρα μας και αδειάστε μας τη γωνιά. Πατριώτες του κώλου με το στανιό, πάρτε και τον Άνθμιμο παρακαλώ και παντε σε κανένα βουνό (του ξανθού γένους) να πεθάνετε. Καταστρέφεστε την Ελλάδα με τα μυαλά σας.

HUNTER είπε...

προσπαθω να βρω λεξεις που να ειναι οσο γινετε πιο κοσμιες για να εκφρασω την αηδια μου για αυτον το συρφετο με την γεματη τσεπη απο τις οικολογικες επιδοτησεις που θιχτηκε με την τοποθετηση του φραγκουλη στη θεση του ΥΕΘΑ αλλα δεν βρισκω.ενα μονο θελω να υπενθυμισω σ αυτους τους ανθελληνες,οτι οταν θα ερθει η ωρα που πρεπει δεν θα τους ξεχασουμε.