Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει να μεταναστεύσουμε!



Διαβάστε τι ωραία μεταναστευτική πολιτική για να φύγουμε από την Ελλάδα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ:
1. Όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 θα πληρώνουν 1200 στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε ας ετοιμάζουν βαλίτσες.
2. Θα φορολογήσει με 1% επιπλέον...
χιλιάδες επιχειρήσεις . Οπότε ας βάλουμε κι εμείς βαλίτσες σε ταξί, γιατί το φόρο θα τον μετακυλήσει η επιχείρηση στους καταναλωτές. Αν δε είναι ζημιογόνα θα μειώσει το προσωπικό, θα μειώσει μισθούς. Οπότε οι εργαζόμενοι σε αυτές θα φύγουν χωρίς βαλίτσα
3..Θα παρακαλέσει τούς εφοπλιστές να συμφωνήσουν να μειωθούν οι φοροαπαλλαγές τους. Οπότε αυτοί αλλάζουν σημαία και δεν πληρώνουν τίποτα. Οι ναυτικοί αλλάζουν και αυτοί χώρα όχι με βαλίτσες αλλά με σωσίβια
4. Θα ψάξει να βρεί τις off shore στους φορολογικούς παραδείσους. Οπότε πετάμε τις βαλίτσες γιατί μας κούφανε με αυτά που λέει. Παρακαλούμε μετά μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ να βγει με φακό για να ψάξει να τις βρεί.
5.. Θα κάνει ανάπτυξη με τις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες βάζοντας πλαφόν στις αναλήψεις. Οπότε συναλλαγές για εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων πάνω από το πλαφόν δεν θα γίνονται. Οπότε θα εισάγουν και θα εξάγουν οι έμποροι προϊόντα που θα τα βάζουν σε χιλιάδες βαλίτσες.
6. Βρίσκει η συνιστώσα τις βαλίτσες που πετάξαμε και μας τις φέρνει. Μας λέει η συνιστώσα μη φοβάστε δεν πειράζει να επιστρέψουμε στη δραχμή. Οπότε μπαίνουμε με τις βαλίτσες στο ταξί.
7. Στο ραδιόφωνο ακούμε να μαλώνουν μεταξύ τους οι συνιστώσες και ξαφνικά συναντάμε μποτιλιάρισμα. Οπότε ρωτάμε τον ταξιτζή τι συμβαίνει. Μεταναστεύουν κι αυτοί όπως κι εμείς απαντάει ο ταξιτζής.
8 Άντε και καλή αντάμωση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι, υπαρχει προβλημα. Απ'τη στιγμη ομως που το 35 % του πλυθησμου μας δεν πηγε να ψηφισει στις 6 Μαιου, τι καθομαστε και συζηταμε;;

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Άμα έφτασε ο Ελληνικός ο λαός στο σημείο να περιμένει σωτηρία,από Τροτσκιστές, Μαοϊκούς, Αναρχοαυτόνουμους,Λενινιστές,Μαρξιστές,Σαντινίστας της Νικαράγουας,τον Τσέ Γκεβάρα,τους Ερυθρούς Χμέρ της Καμπότζης,τους Βιετκόγκ και άλλα τέτοια λουλούδια, υπό την ηγεσία του Ντανιέλ Ορτέγκα σε νέα έκδοση,με τις Αμερικανικές οδηγίες και ευλογίες,Χαλάλι του.
Καιρός ο υπόλοιπος λαός να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια για τα νησιά Παπούα,η για τα Κομόντο παρέα με τους δράκους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 20.000 ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

τι μπούρδες είναι αυτές, έλεος σε ενήλικες απευθύνεστε...

Ανώνυμος είπε...

ψέματα είναι αυτά. καμία σχέση.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς εσείς οι ενήλικες καταστρέψατε την Ελλάδα μας,κακκό σας χρόνο και τολμάτε και μιλάτε κι από πάνω.Εγώ δεν είδα κανένα νεαρό να φιλά χέρι προδότη,ενήλικας το έκανε!Βγάλτε το σκασμό επιτέλους και δώστε τόπο στην άνεργοι νεολαία που καταστρέψατε με τις διδεολογίες, και με τα κατοχικά σας σύνδρομα.Εγκαταλείψατε την ύπαιθρο,τα χωριά σας τις ιδιοκτησίες σας,για να κάνετε τα παιδιά σας αρουραίους των πόλεων και σκλάβους των δυναστών τους, με τα κολλημένα μυαλά σας καταστρέψατε δυό γιενιές. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια όσα σας γράφουν παραπάνω;
Αλλά δυστυχώς απ' ότι φαίνεται μυαλό δεν έχετε αλλάξει γιαυτό επιβιώνει όλο αυτό το προδοτικό σάπιο και κατευθυνόμενο σιωνιστικό σύστημα. Κανένας δεν μιλάει γιαυτήν την έρημη χώρα,τα νεαρά παιδιά χωρίς μέλον,τους άνεργους πτυχιούχους επιστήμονες.Τό μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η Ευρώπη,η Ευρωζώνη,οι Τράπεζες και πως θα διαλύσουν την χώρα.Βγάλτε αν τολμάτε παλιοκαθίκια ενυπόγραφα και με συμβολαιογραφικές πράξεις τα προγράμματά σας για το μέλον. Τολμάτε; όχι! Γιαυτό και δεν ορκίζεστε στο Θεό για την τήρηση του συντάγματος και των νόμων.Πιόνια των παγκοσμιοποιητών είστε,προδότες με μπούργκα Ταλιμπάν,αυτό είστε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΝΤΠ...ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΒΑΖΕΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ!!!


ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι γράφετε ρεεε; Ακόμα νομίζετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι βλάκες; Και εκτός από αυτό τα μισά που λέει το άρθρο είναι ψέματα και ανακρίβειες! Ρε χαλαρώστε λίγο με την προπαγάνδα, το έχουμε μάθει το παιχνίδι!