Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ". ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ 2012 = Δημοσιο χρέος 360 δις απο δάνεια που αναλώθηκαν στον γνωστό κομματικό στρατό (μισθοι,συνταξεις, επιγορηγησεις θαλασσοδανεια κλπ) και το χρέος αυτό χρεώθηκε πλέον στα παιδία μας. Ανεργία (1.070.000 όλοι απο τον ιδιωτικό τομέα). Κομματικός δημόσιος τομέας που αποτελεί μόνιμο ανάχωμα σε κάθε έννοια ανάπτυξης του τόπου. Φοροελεγκτικος μηχανισμός που εξοντώνει τον μικροεπαγγελματία με αδιαφανείς ελέγχους και εξοντωτικά πρόστιμα. Υγεία, παιδεία, δημόσια έργα...greek joke. Και το χειρότερο. Μετανάστευση όλων των υγείων δυνάμεων, της νέας γεννιάς, των μορφωμένων ανθρώπων που εκδιώκονται βίαια απο την χώρα. Και ειναι η γεννιά αυτή που αποτελούσε την μοναδική σανίδα σωτηρίας και ανάκαμψης της χώρας. Και μέσα σ'ολα αυτά, αυτοί συσκέπτονται. Τα κομματικα γερόντια και οι συν αυτών, εκτός απο γραφικοί είναι πλέον και επικινδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW, ΑΞΙΑΣ...750.000 €...!!!

Ο Βενιζέλος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού.

Δικό του έργο είναι οι νόμοι περί ευθύνης υπουργών, οι νόμοι περί βασικών μετόχων.

Πάνω στο δικό του έργο "απαλλάχθηκαν" όλων των ευθυνών οι εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων και του Χρηματιστηρίου.
Η δική του "επιστημοσύνη" είναι αυτή, που σήμερα μας οδηγεί στο χάος και τον όλεθρο.

Ο Υπουργός πού ανέλαβε κατ' εντολή της Τρόϊκας να διασώσει τον Giorgo και να βυθίσει την Ελλάδα στο οικονομικό χάος και μαρασμό

Ο λογοδιαρροϊκός βουβουζέλος δεν περιέλαβε στους υπονομευτές του κυβερνητικού έργου, τόσο τον εαυτό του, όσο και τους λοιπούς συνταξιδιώτες του στον κυβερνητικό Τιτανικό.

Δεν έχετε καταλάβει γιατί περίπτωση μιλάμε o φλυαρολόγος νομίζει ότι είναι πλασμένος για να κυβερνήσει και να σώσει την Ελλάδα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ "ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ" Ο Mr... Selective Default...!!!