Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Το «εγέρθητι» τους πείραξε ενώ το «σκύψατε» ούτε που τους ενόχλησε;


Μία αναγνώστρια αναρωτιέται γιατί πείραξε τους δημοσιογράφους το γνωστό… «εγέρθητι»;

Μάλιστα δηλώνει ιδιαιτέρως μετανιωμένη που δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή…


Διαβάστε την επιστολή:

«Τόσο καιρό που οι δημοσιογραφίσκοι προσκυνούν τους μεγαλοκαναλάρχες, τους πολιτικούς και τα διάφορα συμφέροντα που φέρνουν την δυστυχία στον Ελληνικό Λαό, κανείς τους δεν παραπονέθηκε. Τώρα που απλώς τους ζητήσανε να τηρήσουν τα προφανή τσινάνε υποκριτικά.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Δύση και σε Ανατολή, οι δημοσιογράφοι σηκώνονται απ’ την θέση τους, σε ένδειξη ευγένειας, καλών τρόπων και σεβασμού, όταν μπαίνει στην αίθουσα ο πολιτικός που θα κάνει δηλώσεις προς τον λαό. Γιατί οι δηλώσεις δεν γίνονται προς τους δημοσιογράφους, αυτοί είναι απλά το μέσο, το καλώδιο, που θα μεταφέρει τον λόγο σ’ αυτόν που απευθύνεται. Σε ολόκληρο τον κόσμο, εκτός της Ελλάδος, που δίδαξε τον πολιτισμό κάποτε, αλλά τώρα ξεσκίζουν τη σάρκα και τις αξίες της τα κοράκια των διαπλεκομένων του ληστρικού συστήματος. Μόνο εδώ ο δημοσιογράφος νομίζει ότι είναι κάποιου είδους «θεός», που όλοι πρέπει να τον σέβονται και αυτός να μη σέβεται κανέναν.

Τους ενόχλησε φοβερά λοιπόν, αυτούς τους αναίτια ηπαρμένους, η απαίτηση των Χρυσαυγιτών να πράξουν καθώς έπρεπε. Και προσπάθησαν να περάσουν και στο άκριτο κοινό τους την ίδια ενόχληση. Αλλά όσοι Έλληνες έχουν κρίση και γνώση, αναγνωρίζουν πια την κραυγαλέα υποκρισία τους. Γιατί αυτοί οι ίδιοι δημοσιογράφοι, όταν θα θελήσουν να πάρουν δηλώσεις από έναν μουσουλμάνο σε ένα τζαμί, πχ, και τα παπούτσια τους θα βγάλουν και οι γυναίκες θα φορέσουν μαντήλα και καθόλου περίεργη δεν θα τους φανεί η απαίτηση του μουσουλμάνου να μην προσβάλλουν τις αρχές του στον χώρο του. Άρα, είναι πολύ βρώμικος ο πραγματικός λόγος που χάλασαν τον κόσμο για την καθ’ όλα λογική απαίτηση του Χρυσαυγίτη να μην προσβάλλουν τις δικές του αρχές στον χώρο του.

Απλά παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος των πολιτικών (ακόμη και πρωθυπουργών) και των δημοσιογράφων που τους παίρνουν προσωπικές συνεντεύξεις, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι πολιτικοί είναι τσιτωμένοι, με τα χέρια συχνά σταυρωμένα πάνω στο γραφείο σαν μαθητούδια, και οι (μεγαλο)δημοσιογράφοι χαλαροί, καθισμένοι σταυροπόδι, να «παίζουν» με τα στυλό τους, δείχνοντας ποιος είναι ο κυρίαρχος. Και, μπορεί και οι δύο πλευρές να γνωρίζουν ότι οι διαπλεκόμενοι μεγαλοκαναλάρχες κρατούν τους διεφθαρμένους πολιτικούς απ’ τα …φρύδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ωμή έπαρση των διαμέσων της πληροφόρησης απέναντι σ’ αυτούς που εκλέχθηκαν από εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων (καλώς ή κακώς) σε θέσεις εκπροσώπων τους.

Ακόμη και τα δικαστήρια, που αποφασίζουν την τύχη του κατηγορούμενου, απευθύνονται σ’ αυτόν με τον στοιχειώδη σεβασμό και ευγένεια. Οι δημοσιογράφοι όμως, νιώθοντας πρώτη εξουσία, χώνουν τα ματσούκια τους στο πρόσωπο κάθε στόχου τους, μιλώντας με αδιανόητο θράσος, αδιαφορώντας για τη θέση, την ιδιότητα, την κατάσταση ή τις συνθήκες. Από τη στιγμή που την είδαν διαμορφωτές γνώμης, θεωρούν εαυτούς υπεράνω κάθε κριτικής, κάθε υπόδειξης, κάθε κανόνα καλής συμπεριφοράς. Αυτοί οι ξιπασμένοι δημοσιογράφοι έχουν μεγάλο μέρος ευθύνης για τον εκχυδαϊσμό του δημόσιου διαλόγου, της ενημέρωσης, αλλά και της αμετροπρεπούς κοινωνικής συμπεριφοράς των θεατών τους, που διδάσκονται απ’ το παράδειγμά τους.

Λυπάμαι πραγματικά όσους Έλληνες σκεφτούν όπως θέλουν οι διαμορφωτές γνώμης να σκεφτούν. Είναι ατιμωτικό να ταυτίζονται με τους υπαλλήλους των μεγαλοεργολάβων και όχι με τους υπερήφανους Έλληνες. Είναι άξιοι των όσων τους κυβερνούν και των όσων υποφέρουν, αν δεν μπορούν να διακρίνουν το επαινετό απ’ το κατακριτέο σε μια τόσο κραυγαλέα περίπτωση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ψήφισα τη Χρυσή Αυγή. Και το μετάνιωσα μόλις,βλέποντας το περιστατικό με τους δημοσιογράφους και τον αναίσχυντο τρόπο με τον οποίο διαστρεβλώνεται η ουσία του από τους «θιγμένους». Διάβασα και την απαράδεκτη δεοντολογικά ανακοίνωση της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών», που προφανώς και γράφτηκε από παπαγαλάκια του πολιτικού συστήματος. Σας συκοφαντεί αισχρά και προσπαθεί να κάνει ένα παράδειγμα άκαμπτης αρετής, εντιμότητας και περηφάνιας (μια βαθιά πολιτική πράξη και δήλωση συνέπειας), να φαντάζει σαν κάτι «κακό» και «κατακριτέο». Ντροπιασμένη σας λέω ότι τώρα έψαξα άλλα βίντεό σας, τώρα μελέτησα τις θέσεις σας, την ταυτότητά σας, τις αρχές του Μετώπου Νεολαίας σας και την θεματολογία σας.

Από δω και πέρα δηλώνω υπερήφανη οπαδός της Χρυσής Αυγής και υπερασπιστής των αφτιασίδωτων, αυθεντικών αγωνιστών σας από την λασπολογία και την συκοφάντηση του συστήματος που καταστρέφει την πατρίδα μας. Ατσαλωθείτε, για ν’ αντέξετε τις επιθέσεις και να μην αλλάξετε ποτέ. Είστε οι μόνοι που μπορούν να μας απαλλάξουν απ’ την σαπίλα. Και πλέον είμαι μαζί σας.»
πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά και άγια τα όσα γράφετε κυρία μου. Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με εσάς για την μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων.
Είναι όμως τελείως διαφορετικό να σηκωθώ με δική μου πρωτοβουλία ως ένδειξη σεβασμού, από το να με διατάξει να σηκωθώ ένας ξυρισμένος άνθρωπος των σπηλαίων (ουγκα-ουγκα εγέρθητι).

Ανώνυμος είπε...

και το αυτό για μένα.Δεν ψήφισα πρίν.Θα ψηφίσω τώρα Χ.Α.

MAVGR είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ !!! ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ Χ.Α !

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ !!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν σε πειράζει που οι Χρυσαυγίτες είναι Ναζιστές, πίνουν στο όνομα του Χίτλερ, δοξάζανε το σατανά, έγραφαν ανθελληνικά άρθρα και κάνουν σήμερα ότι μπορούν για να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο και σκοπό ώστε να τους ψηφίσουν οι παραπλανημένοι, τα συγχωρείς όλα αυτά, αφού επιτέλους απαίτησαν από τους κακομαθημένους δημοσιογραφίσκους να σηκωθούν!
Έ, λοιπόν, με έπεισες κι εμένα να ψηφίσω Χρυσή Αυγή!

Υ.Γ. Ξέχασα, κάνα-δύο από εκεί μέσα έχουν και ποντίκια! Κοπελίτσα εσύ... δικαιολογημένα λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Καλά σίγουρα στημένο είναι το γράμμα της "δήθεν" φίλης. Ρε χρυσαυγήτες άλλο πράγμα από αρλούμπες δεν έχετε να κάνετε;

Χαράμι η ψήφος που σας έδωσαν τώρα είδαν όλοι ότι δεν αξίζει τίποτα μια χαμένη ψήφος στους ναζιστές.

Σύριζα να διώξουμε ΠΑΣΟΚ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν μας πειράζει. Μας πειράζουν τα κουμάσια με τα σφυροδρέπανα και τις δεξιές τσέπεες,οι καπιτάλες που μας πίνουν το αίμα 38 ολόκληρα χρόνια στό όνομα της γαμημένης δημοκρατίας και ανύπαρκτης προόδου.Μας πειράζουν οι πελάτες των μασονικών στοών που αποδεδειγμένα λατρεύουν τον σατανά (ΜΑΤΣ) και οι προδότες του Ελληνικού λαού και της χώρας.Μας πειρ΄ζουν οι κλέφτες,οι απατεώνες,οι δοσίλογοι, οι προδότες, οι εκχωρητές της εθνικής μας κυριαρχίας και του εθνικού μας νομίσματος,μας πειράζει η αλοίωση του πληθυσμού και αλοτροίωση της εθνβνικής μας ταυτότητος,η αλοίωση της ιστορίας μας,η ανεργία και το μέλλον χωρίς όνειρα των νέων μας,η εξαθλίωσή μας, η καταράκωση της υπερηφάνειας μας,ο δημόσιος διασυρμός μας παγκόσμιως από εσάς τους πολιτικούς αλήτες,η αφαίμαξή μας από τις τράπεζες, η διάλυση του συστήματος υγείας μας,το ξεπούλημα των δημοσίων οργανισμών μας,του ορυκτού πλού του μας και οι δολοφονίες των ελλήνων από τους ισλαμοφασίστες,δολοφόνους. Κατάλαβες τώρα κ.Μαλάκα οπαδέ ψηφοφόρε βολεμένε και βλαμένε εγκάθετε του σάπιου ανθελληνικού συστήματος;
Όσο αντιλαμβάνεστε παγκοσμίως την άνοδο των εθνικιστικών τάσεων που σας χαλάει την συνταγή της παγκοσμιοποίησης,τόσο γίνεστε πιό επικίνδυνοι και απειλείτε τους πάντες και τα πάντα,όπως το θηρίο όταν ξεψυχάει.
Χρυσή Αυγή και πάσης Ελλάδος.Το τέλος σας έρχεται,όσο γιαυτό τρέμει ο κώλος σας και μονιάζεται σε συμμορίρες.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη 11 και 21 θα ήθελα κανά δυό απαντήσεις απο τη μεριά σου, αν καταδέχετε η αφεντιά σου!

Οι συκοφαντίες ισχύουν μόνο για τη Χ.Α.: Οι υπόλοιποι που τους κατατάσεις; Ο ίδιος ο Χρυσοχοίδης παραδέχτηκε τις υπηρεσίες τους προς Συνέλληνες απροστάτευτους; Τη μούφα του Πολυτεχνείου;

Δεν αναπαύομε και δεν συμφωνώ με ακραίες εκφάνσεις αλλά για τη Γενοκτονία των Ρώσσων από τους Μπολτσεβίκους Μούγκα, για τη Γενοκτονία των Ποντίων και Μικρασιατών επίσης Μούγκα αλλά για το Ολοκαύτωμα μην πεις κουβέντα!
Μήπως είσε και εσύ εναντίον των Ορθοδόξων γιατί αν δεν κατάλαβες αυτό προσπαθούνε να καταφέρουνε!
Έχεις άλλη λύση για τις εκλογές νομίζω ότι μία απο αυτές μπορεί να είνε και η παραπάνω αλλοιώς είσε βολεμένος με αυτούς που πούλησαν το παραμύθι της Ηθικότητας τόσα χρόνια;

Ο Θεός περιμένει και άλλες προσευχές και όλοι μαζί μπορούμε να ελκύσουμε την Ευσπλαχνία του!

ΒΓ

Ανώνυμος είπε...

Το να αναζητάς λύση στα σοβαρά προβλήματα της χώρας και των Ελλήνων (που προκάλεσε μια σειρά τυχοδιωκτών της πολιτικής και της αναξιοκρατίας) σε μια ομάδα ψυχοπαθείς με το ναζισμό και το σατανισμό, ναι, δεν μπορώ να πω, είναι σοφή απόσφαση!
Από τους τυχοδιώκτες-δοσίλογους, στους ψυχοπαθείς, για να πάμε μπροστά!

Υ.Γ. Αλήθεια, αν χρησιμοποιούμε συνήθως -όπως λένε το 10% του μυαλού μας, εσύ που ψηφίζεις Χ.Α για να μας "λύσει" τα προβλήματα, πόσο μυαλό χρησιμοποιείς; ΜΗΔΕΝ%;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ .ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ. ΔΑΓΚΩΤΟ!!ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πεοσθέσω κάτι σε όλα αυτά. Νομίζετε ότι η Πατρίδα έχει ανάγκη τις ιδεολογίες και τις μαλακίες των κομμάτων και των δημοσιογράφων? Αφήστε πέρα τις βλακείες και κοιτάχτε να είστε ενάντια στην Νέα τάξη πραγμάτων που πάνε να εξαφανίσουν την ορθοδοξία,πατρίδα και οικογένεια. peiratikos

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτή η μπαρούφα, οτι και καλά δεν τους βγάζουν τα κανάλια πάει ψόφησε μην τη λέτε άλλο! Έχει αποδειχθεί ότι οι ίδιοι δεν πήγαιναν για να δείξουν ότι και καλά τους πολεμούσε το σύστημα και δεν τους έβγαζε στα ΜΜΕ. Ο Κούλογκλου, ο Ευαγγελάτος, η Στάη ο Λιαρέσης και άλλοι τους είχαν καλέσει και ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ. Ειδικά ο Ευαγγελάτος είπε στον Κασιδιάρη προεκλογικά σας καλούσα κάθε μέρα και δεν ερχόσασταν και εκείνος δεν τον διέψευσε !!! Εντάξει δε λέω τον έχουν διαβάσει καλά τον Γκέμπελς, του οποίου τα κόλπα απ ότι φαίνεται πιάνουν ακόμη και σήμερα αλλά περίμενα πως σαν Έλληνες θα είχαμε λίγο περισσότερο μυαλό απ τους χαζογερμανούς του Β ΠΠ

Ανώνυμος είπε...

Από πότε τα τσιράκια του παρακράτους, οι μπράβοι και οι πρώην και νυν ασφαλίτες - κυπατζήδες, παραστρατιωτικοί έμμισθοι του κράτους, έγιναν οι επαναστάτες και οι τιμητές του συστήματος;
Βέβαια και η απριλιανή, αμερικανοκίνητη δικτατορία είχε αυτοχαρακτηριστεί "επανάστασις" - το ΄χουμε ξαναδεί το έργο, όπου ο μεγάλος, αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής ήταν μονάχα η CIA (και παριστάνουν και τους αντισιωνιστές τα παλικάρια - ναι; από πότε;;;).
Πατριδοκάπηλοι, δήθεν φιλέλληνες (τα ράσα δεν κάνουν τον παπά), το μόνο που οραματίζονται αληθινά είναι μια νέα χούντα στην οποία, οι ίδιοι βέβαια θα έχουν αποκλειστικά και ανεμπόδιστα την εξουσία.
Φτύνουν και καλά τα διεφθαρμένα πρόσωπα της εξουσίας (αριστερής και δεξιάς όπως λένε - ποιοί; η σαρξ εκ της σαρκός της δεξιάς!), ενώ ο στόχος τους είναι να προσβάλουν, να γελιοποιήσουν και να ροκανίσουν τους θεσμούς, τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό, ώστε να αφανίσουν αύριο όλες τις λαϊκές κατακτήσεις.
Κριτές των πάντων, μιλάνε αυτοί για πουλημένους του συστήματος, ενώ ο αυταρχισμός και η μισαλλοδοξία είναι οι μόνες έννοιες πάνω στις οποίες στηρίζουν την ύπαρξή τους.
Η χρυσή αυγή δεν είναι μια σημερινή ιστορία, άσχετα αν οι περισσότεροι τώρα τη μάθατε.
Έχει πολύ συγκεκριμένη αφετηρία, ιστορία και ταυτότητα. Φτιάχτηκε μέσα από τους φιλοχουντικούς, φιλομοναρχικούς πυρήνες της μεταδικτατορικής δεξιάς, ανδρώθηκε μέσα από παραστρατιωτικούς και παρακρατικούς κύκλους και μηχανισμούς.
Η χρυσή αυγή είναι η σύγχρονη εξτρεμιστική ακροδεξιά που οραματίζεται την κατάλυση της δημοκρατίας και την έλευση μίας νέας δικτατορίας (με τους ίδιους ως μονοκράτορες φυσικά).
Όλα τα άλλα, τα δήθεν επαναστατικά τα ενάντια στο κατεστημένο κλπ, είναι παραμύθια με τα οποία οι ίδιοι γελάνε πιο πολύ απ' όλους.

Ανώνυμος είπε...

18 maiou 11:46 eftuxws pou oi shmerinoi mas politikoi den einai OUTE masonoi OUTE EBRAIOI kai den mas poulhsane.. twra pou hrthan oi X.A twra mas pire o ponos gia tous masonous.. pali kala pou tosa xronia einai oloi xristianoi orthodoksoi.. EDW MEXRI KAI MOUSOULMANOUS EXOUME MESA STI BOULH REEEE KSIPNISTEEE ALLA BEBAIA OLOI AFTOI DEN MAS ENOXLOUN TWRA MOU KSIPNISATE OLOI!! EDW O KOSMOS XANETE KAI ESEIS ASXOLISTE ME TO TI KANOUN TA MELOI TIS X.A OSO GIA TO OTI TOUS KALOUN TA KANALIA KAI DEN PANE KAI TOUS KATIGORITE GIAUTO (oti kai kala lene oi x.augites oti den tous proskaloun) KALA KANOUN KAI DEN PANE kai na mhn pane , TWRA OLOI TOUS THIMITHIKAN POU BIGKAN STH BOULH GIA NA KANOUN NOUMERA KAI NA POULHSOUN PROPAGANDA..