Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η παρθενορραφή της ΝΔ


του Όθωνα Ιακωβίδη

Μετά από χιλιάδες “επί χρήμασι” εκδόσεις τού (πάλαι ποτέ) σφριγηλού κορμιού της, η Νέα (που ποτέ δεν θα γεράσει, αλλά θα πεθάνει ακαριαία) Δημοκρατία (άλλο σύντομο ανέκδοτο), επιχειρεί παρθενορραφή, προκειμένου να ξεγελάσει τον μουστερή, με τον οποίο θα συναντηθεί (στις 17 Ιουνίου) με προοπτική να έλθουν “εις γάμου κοινωνίαν”...



Έτσι, παρακολουθούμε  αυτές τις μέρες την πολύφερνο νύφη, να παρθενοράβεται με ντούρα κλωστή Ντόρας, να αλείφεται με απολειφάδια Καρατζαφέρη, να ψηλώνει και να ψωμώνει με τακούνια Ψωμιάδη, να σιλικονάρει το ηθικό της με μπλέ δηλώσεις Σόϊμπλε, να μποτοξάρει το πεσμένο της ήθος με το πληρωμένο (των “κουμπάρων”)πλήθος, να προμοτάρει το όραμα της  επανακατάκτησης της βασιλεύουσας “κεντρο-δεξιάς παράταξης” και να ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα (οι ώρες οι καλές).

Όμως ο μουστερής, μετά από την εξαπάτηση που υπέστη σε πολλούς πρόσφατους αρραβώνες του, όπου, μάλιστα, αντί κορασίδος τού προέκυψε (επανειλημμένως) μουστακαλής (και μάλιστα θεριακλής), είναι πολύ αμφίβολο να εξαπατηθεί πάλι. Δηλαδή, θα ζητήσει να “θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων”.
Μέ άλλα λόγια, να βεβαιωθεί με δακτυλοσκόπηση περί της παρθενίας της.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ κατηγορεί τους αντι-μνημονιακούς ότι θα φέρουν δελτία στα τρόφιμα, δελτία στα καύσιμα κτλπ.

Επιτέλους τώρα η ΝΔ με την Ντόρα θα φέρουν "κουπόνια εκπαίδευσης".
Ναι...δελτία στην εκπαίδευση προκαταβάλλοντας το τέλος της Δωρεάν Παιδείας. Αντικατάσταση όλων των Δημοσίων σχολείων με Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Βέβαια, αν δε σου φτάνει το κουπόνι να πάει το παιδί όλο το χρόνο...δε πειράζει. Θα το στέλνεις μόνο 2 μήνες, όσο σου φτάνει το κουπόνι.

Προφανώς η Ντορίτα έχει μπερδέψει τους Έλληνες με τους Μαύρους του Νότου των ΗΠΑ, και την Ελλάδα με την καταστροφή της Ν.Ορλεάνης!

mind trap