Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα αποτελεί την πιο χαρακτηριστική περίπτωση χώρας, η οποία για να επιβιώσει στον 21ο αιώνα θα πρέπει να γίνει μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου.


Για να δείτε ποιος είναι ο ΣΟΥΛΤΣ...
Η Ελλάδα αποτελεί την πιο χαρακτηριστική περίπτωση χώρας, η οποία για να επιβιώσει στον 21ο αιώνα θα πρέπει να γίνει μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου.
Μόνο τα επόμενα 40 χρόνια ο πληθυσμός της γης θα αυξηθεί κατά 3 δισεκατομμύρια, ενώ ο δικός μας...
όχι μόνο δεν θα αυξηθεί, αλλά θα μειωθεί κιόλας(ας υπενθυμίσω οτι την ίδια στιγμή οι γείτονες μας εξ' ανατολών θα έχουν φτάσει τα 100 εκατομμύρια. Περιττό να μιλήσουμε για την Λαθρομετανάστευση).
Αν λοιπόν αποφασίσουμε πως δεν ήμαστε μέλος του Ευρωπαϊκού συνόλου, και θέλουμε ντε και καλά να επιβεβαιώσουμε τον Χάντινγτκον, ο οποίος το 1993 -μάλλον πολύ προφητικά- διακήρυττε πως "η Ελλάδα είναι ο Ορθόδοξος παρείσακτος την Δύσης.
Δεν ανήκει σε αυτήν και θα πρέπει να φύγει απο την {τότε} ΕΟΚ" ας το κάνουμε.
Αλλά τουλάχιστον καλό θα είναι, να μην ρίχνουμε τις ευθύνες στους κακούς ξένους και στον αόρατο εχθρό.

2 σχόλια:

Nikolas είπε...

Ρε anti-ntp.blogspot.com τι αναρτήσεις είναι αυτές;
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε όνομα σε ntp.blogspot.com;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Αγγλία, η Δανία και η Σουηδία που δεν έχουν ευρώ δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Μήπως είναι μπερδεμένα τα πράγματα στη σκέψη;
Και αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ολοκληρωτισμό, έχει σημασία αν αυτός είναι δυτικός ή ανατολικός και με ποια κριτήρια;
Και η Δύση είναι οι εταιρείες ή οι κοινωνίες ή το έδαφος ή ένας ορισμένος πολιτισμός όπως τον ξέραμε όταν έγινε η ΕΕ (αλλά τώρα δεν ισχύει);