Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ VS ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ #2



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΕ ΚΟΜΠΕΞΙΚΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανής φασισμός !

Μπαίνω στο anti-ntp τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα γιατί το θεωρώ σοβαρό.
Όταν είδα οτι απέσυρε την συνέντευξη Γεωργιάδη την 1η φορά το θεώρησα μη πρέπον, αλλά κατανοητό αφου το παιδάκι-δημιοσιαγράφος αντι να κάνει απλώς τις ερωτήσεις προσπάθησε να αντιπαρατεθεί με κάποιον που διακρίνεται γιά τον συνεκτικό και ορθό λόγο του (ασχέτως αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί).
Αλλά ΟΧΙ ...
Κάποιο, παιδικό-παιδαριώδες, μυαλό συνέλαβε την ιδέα αντί απαντήσεων διά ζώσης να προβάλει πίνακες που ο θεατής δεν προλαβαίνει να ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ και να εμφανίζει αντιμνημονιακά σποτ.
Εκπληκτική σύλληψη, αλλά ...

αυτό στο χωρίο μου το λένε φασισμό.

ΥΓ. Μπράβο, κάνετε καλή δουλειά γιά να ξαναεκλεγεί ο Γεωργιάδης.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τον ξύλινο πολιτικό λόγο και πέρα από το μη σεβασμό στο συνομιλητή (ιδίως σε ένα μη επαγγελματία δημοσιογράφο που δεν γνωρίζει τα τερτίπια της αποφυγής απάντησης σε ερώτηση και τακτικής της καθοδήγησης της συζήτησης εκεί που θέλει ο συνεντευξιαζόμενος καθώς και άλλα ξυλινοπολιτικόλογα κόλπα) να αρθρώσει ολοκληρωμένα τον ειρμό της ερώτησης του, είχα μια απορία για το μπουμπούκο η οποία μου λύθηκε με την παρούσα συνέντευξη. Αν πραγματικά πίστευε τις μπούρδες που ξεφούρνιζε ανέκαθεν ή ήταν επιλογή του να κοροϊδεύει τον κόσμο. Σύμφωνα με την αντίληψή μου λοιπόν, η γνώμη μου είναι ότι μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Ως τουρμποκαπιτάλας, που δηλώνει ο ίδιος, ενδιαφέρεται για το ατομικό του συμφέρον μόνο και για την πατρίδα ή τον συνΈλληνα δεν του καίγεται καρφάκι.
Adoni, αν θέλεις σεβασμό και αντρίκια συμπεριφορά απέναντί σου, φρόντισε πρώτα να είναι η δική σου συμπεριφορά αντρίκια προς πάντες. Άλλως κάτσε στα μπουμπουκοαυγά σου.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν ντρέπεσαι;Τολμάς και μιλάς ακόμα για δεξιά και αριστερά;Επικαλείσαι συστήματα τη στιγμή που αυτή η λογική δίχασε ξανά και ξανά τους έλληνες-εώς και πόλεμος εμφύλιος έγινε για το κυνήγι της εξουσίας-τη στιγμή που όλες οι ξένες δυνάμεις επιδίωκαν τον έλεγχο της οικονομικής ζωής του τόπου.Καταλαβαίνεις ότι ανήκες και ανήκεις σε μια κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί απο τον λαό και με το έτσι θέλω διορίσανε εσένα και τους υπόλοιπους σε θέσεις κλειδιά;Καταλαβαίνεις οτι είσαι αντισυνταγματικά διορισμένος;Καταλαβαίνεις ότι κατέλυσες το σύνταγμα και σκότωσες τη δημοκρατία ψηφίζοντας μνημόνια ξενόφερτα και αντίθετα προς το συμφέρον της πατρίδας;Συνειδητοποιείς τί κάνεις;Πολλοί αναγνωρισμένοι συνταγματολόγοι τα καταδικάζουν,ένας αναγνωρισμένος συνταγματολόγος τα επικροτεί κι εσύ ακολουθείς τον έναν.Πώς λοιπόν να μην σου πετάξουν αυγά και γιαούρτια και να ευχαριστείς Τον Θεό που κάνουν μόνον αυτό.Όσο προλαβαίνεις αναθεώρησε τη στάση σου και ζήτησε συγχώρεση απο ανθρώπους και Θεό και να είσαι σίγουρος ότι θα σε υποστηρίξουμε.Βγές και δές τί συμβαίνει πραγματικά.Μεταμφιέσου και βγές αν φοβάσαι και βάλε και 4-5 μπράβους απο μακρυά να σε προσέχουν.ΒΓΕΣ όμως,γιατί είσαι αλλού κύριε Γεωργιάδη.Μην φυγοπονείς.Όλοι οι έλληνες μπορούμε να ξεκινήσουμε πάλι απο μηδενική βάση με πίστη στο Θεό.Δεν χρειαζόμαστε τους λεφτάδες του Βορρά και της Δύσης.Χρειαζόμαστε την αλλυλεγγύη και την ανθρωπιά.Κούνησε το κεφάλι τώρα και επέλεξε πλετρά όσο είναι νωρίς.Διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν τρομερά για εσένα.Τίμησε την δημοκρατία και τον τριαδικό Θεό και γύρισε την πλάτη σου στη νέα τάξη πραγμάτων!

Ανώνυμος είπε...

Στο Άδωνις vs αντι νεα τάξη,
οφείλω να σημειώσω άσσο ξερό. Δυστυχώς...

Καλή προσπάθεια εκ μέρους του μπλόγκ να θίξετε σημαντικά ζητήματα, αλλά πρέπει να σημειώσω οτι πήγατε ανεπαρκώς προετοιμασμένοι... Εξου και οι συμπληρωματικοί πίνακες εμβόλιμοι στη συνέντευξη, οι οποίοι παρεπιπτόντως αν δεν αναιρούν τα λεγόμενα του συνομιλούντος, είναι άκρως υποτιμητικό να εμφανίζονται.

Ο Γεωργιάδης είναι άριστος γνώστης της κατάστασης και χρησιμοποιεί όλα τα επιχειρήματα της τροικας με με αριστοτεχνικό τρόπο πρέπει να ομολογήσω. Κάποιος αδαής με τα οικονομικά μπορεί να πειστεί απο τον Γεωργιάδη περισσότερο απ τον Τόμσεν...

Γι αυτό το λόγο ο συνομιλητής πρέπει να ναι προετοιμασμένος, όχι μόνο στο τι θα τον ρωτήσει, αλλά και τι θα ανταπαντήσει στις γνωστές του θέσεις. Μόνο έτσι μπορεί να αναδείξει το πρόβλημα στο κοινό που παρακολουθεί. Γνώμη μου.

Πολύ χρήσιμη η συνέντευξη και μπράβο σας γι αυτό αλλά λίγο καλύτερη προετοιμασία η συμβουλή μου παιδιά

Πρίαπος

Οβελίξ είπε...

Ρε παιδιά γιατί παίρνετε συνέντευξη από τον Γεωργιάδη?Και μάλιστα για δεύτερη φορά?Για να μας πει τι?Αυτά που έχει ξαναπεί και μας λέει συνέχεια από τα κανάλια που τον καλούν?Τέτοια πρόσβαση στο σύστημα λίγοι έχουν!!!Σας δώσαμε χρήματα για να πάρετε καλύτερο εξοπλισμό ώστε να μπορείτε να κάνετε καλύτερα την δουλειά σας!!!Πάρτε συνεντεύξεις από μικρότερα κόμματα,από ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στα μέσα!!Δεν ενδιαφέρει κανέναν το συγκεκριμένο άτομο!!Ενας φιλόδοξος τυχάρπαστος είναι!!

Ανώνυμος είπε...

"...υπολείμματα δωσιλογισμού" κατά Καργάκο! διαβάστε:
http://amwmos.wordpress.com/2012/04/16/kargakos/

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤ ΝΤΠ ..ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιαδης Αριστος Δημοκρατικος ευπρεπης.. Δυστχως αλλη μια παταγωδης αποτυχια του αντιμνημονιακου μπλοκ. θα πρωτεινα να μην του ξαναμιλησουμε γιατι ειναι ικανος να νικησει μονος ενατι ολων!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ Μ...ΕΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΠΩΣ:
-ΟΙ ΟΦ-ΣΟΡ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ
-ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!
ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οτι είσαστε κολλητοί με τον Άδωνι το έχουμε καταλάβει.Ό Καμμένος δεν σας δίνει σημασία?

grammophone είπε...

Προς τους αγαπητούς Διαχειριστές τού Ιστολογίου,

Δεν πείθεσθε λοιπόν, παρά την αμηχανία σας ν' απαντήσετε, εντάξει. Και αντί επιχειρημάτων διαπομπεύετε τον συνομιλητή σας με προβολή εικόνων επί τού λόγου του. Να τιμωρήσουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γαία πυρί μειχθήτω, να μη ανεχόμαστε εκβιαστικά διλήμματα, να μη αναγνωρίζουμε την πικρή ανάγκη ότι όσα με ευκολία καταστρέψε ο σοβιετικός παράδεισός μας με κόπο και κόστος ξαναφτιάχνονται.

Επειδή όπως φαίνεται, χάρις και στις δικές σας εργώδεις προσπάθειες, θα ευοδωθεί λίαν συντόμως το αντιμνημόνιο, το νέο "λεφτά υπάρχουν" που μας θωπεύει για μιαν ακόμη τελευταία φορά, και επειδή φιλοξενείτε ταινίες και αφιερώματα στους Μακαριστούς Γέροντές μας, σας παραπέμπω στην θαυμαστή πρόρρηση τού Μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ τού Βατοπεδινού περί τής προσεχούς επιτυχίας σας και τών αποτελεσμάτων της. Σας παραθέτω το πιο ήπιο που βρήκα. Άλλωστε, στην αρχική μαγνητοφώνηση φαίνεται πώς έχουν κοπεί πολύ σκληρά σημεία. Αναζητήσατε, και θα βρείτε πολύ σκληρές λεπτομέρειες από άλλους συγχρόνους Γέροντες. Αλλά φαίνεται ότι μόνον αφού ζήσουμε τις επιλογές μας, τις πικρές συνέπειες και τον πραγματικό όλεθρο θα ξανασκεφθούμε τι κάναμε, θ' απαλλαγούμε από τους πλάνους και θ' αναγεννηθούμε. Ναι, λέγουν οι Γέροντες ότι ο Θεός θα βοηθήσει με τρόπο θαυμαστό. Είστε πρόθυμοι όμως ν' αναλάβετε το κόστος των δεινών στην συνείδησή σας;

Χριστός Ανέστη!

ΥΓ. Πιθανολογώ τις απαντήσεις σας, "αφού τώρα ήδη πεινάμε", "τώρα δεν έχουμε δεινά;" και άλλα. Σταθμίστε τα μεν και τα δε, το συμφέρον και το εφικτό. Συγγνώμη, αλλά φρονώ ότι δεν πρέπει να λογιζόμεθα με υπεκφυγές. Πάντοτε, αλλά ειδικά τώρα. Είμαστε σε πόλεμο.