Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ισραήλ: Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που χτύπησε ακτιβιστή (vid)


Ισραήλ: Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που χτύπησε ακτιβιστή (vid)Το Ισραήλ καταδίκασε και έθεσε σε διαθεσιμότητα αξιωματικό, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να χτυπά δανό ακτιβιστή στο πρόσωπο με το τουφέκι του.

Ο αντισυνταγματάρχης Σαλόμ 'Εισνερ τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.


Ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού Μπενι Γκαντζ χαρακτήρισε το επεισόδιο "πολύ σοβαρό" και επισήμανε πως δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες του στρατού του Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδίκασε επίσης την πράξη του αντισυνταγματάρχη, υπογραμμίζοντας πως δεν χαρακτηρίζει τους ισραηλινούς στρατιώτες.

Χθες Κυριακή φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο στο YouTube. Αργότερα το βίντεο αυτό μεταδόθηκε από την ισραηλινή τηλεόραση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο, όταν μια ομάδα φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών μετέβη με ποδήλατα σε ένα δρόμο στην κοιλάδα του Ιορδάνη, στην Δυτική Όχθη, για να διαμαρτυρηθεί για τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι ισραηλινές αρχές στην κίνηση των Παλαιστίνιων στην περιοχή.


newpost

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και καλά κάνει

Ανώνυμος είπε...

http://www.triklopodia.com/2012/04/israilinos-antisyntagmatarchis-chtypa.html

Εγκληματιες ισραηλινοι, ο φασισμος ειναι μεσα σας. Κατα τα αλλα θελετε αναγνωριση ολοκαυτωματος και τριχες. Ποτε σεβαστηκατε αλλους λαους για να εχετε τα μουτρα να ζητατε αναγνωριση του ψευδοκρατους σας; Για χσρη σας σφαζονται οι Παλαιστινιοι και οι Λιβανεζοι. Τωρα ετοιμαζετε πολεμο με το Ιραν και Τουρκια.

Ανώνυμος είπε...

ένα άσχετος δανός να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις και ακτιβισμό σε ένα άσχετο ανεξάρτητο έθνος-κράτος όπως το Ισραήλ, είναι με βάση την γνωστή μυθολογία ορισμός του "νεοταξισμού". Σαν να έρχονταν δυτικοευρωπαίοι εγκάθετοι ακτιβιστές να ζητούσαν προνόμια τζαμιά ιθαγένειες για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Βγάζετε μία θεωρία τουλάχιστον μην αντιφάσκει με τον εαυτό της.

Ανώνυμος είπε...

Μαθήματα απο το Ισραήλ πως να προστατεύεις το κράτος σου απο Λαθρομετανάστες!!! Κάπως έτσι έπρεπε να είμασταν και εδώ!