Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Την επίθεση σχολίασε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Γιαούρτωμα κατά Άδωνι και Ευγενίας! - Γεωργιάδης: «Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» (vid)«Κάποτε σε αυτή τη χώρα εαν έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι να είναι σε ένα ζαχαροπλαστείο Μ. Πέμπτη βράδυ μετά την Εκκλησία, να δέχεται ξαφνικά επίθεση από μία ομάδα τραμπούκων, όλοι θα ένιωθαν ντροπή. Η κοινωνία μας όμως είναι γεμάτη μίσος. Το μίσος θα φέρει αίμα και όσοι ανοήτοι χαίρονται, ας θυμούνται αυτές τις πράξεις της ντροπής, όταν θα έρθει η δική τους σειρά στη ζούγκλα που επιτρέπουμε σιγά σιγά να μετατρέπεται η χώρα», έγραψε.

«Εγώ τους...
συγχωρώ και εκείνα τα μικρά παιδιά που ήρθαν ξαφνικά από το δήθεν αντιεξουσιαστικό τους στέκι φωνάζοντας για τους "φασίστες" υπέρ των μεταναστών και κατά των "δοσιλόγων". Όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει».

«Αυτές τις Αγιες μέρες ειδικά αντί ως κοινωνία να ενωθούμε πάμε για σύγκρουση. Τί κρίμα που η χώρα μας μπορεί και να σωθεί και να μεγαλουργήσει. Λυπούμαι τους γονείς αυτών των παιδιών, θα ήταν δεν θα ήταν 20 χρόνων και αυτή η κοπέλα που κράταγε την κάμερα, νομίζοντας ότι κάνει μια εξιέπαινη πράξη που θα έπερε κιόλας να τη διαφημίσει. Κρίμα και για όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χωλή τους εναντίον μου... ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Συγγνώμη ζητώ μόνον από τη γυναίκα μου που επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ίσως τελικά να μην αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Όσους με αγαπούν πάντως θα τους περιμένω την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President. Καλή Ανάσταση σε όλους και κυρίως σε αυτά τα παιδιά από το "αντιεξουσιαστικό" στέκι Στρούγκα, απ' όπου και μας επιτέθηκαν».

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος σε σενα Γεωργιαδη, που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η καρεκλα και τα λεφτα. Εισαι δοσιλογος και πουλημενος και το ο τι σου εριξαν μονο γιαουρτι αντι να σου τις βρεξουν γερα, ειναι λυπηρο.

Ανώνυμος είπε...

Η Ουσια ειναι οτι ξεπουλατε τη χωρα κι εμας σκλαβους. Λεγε ο'τι θες, δεν μασαμε. Θα λαβεις ο'τι σου αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε σε αυτή τη χώρα οι πολιτικοί λέγαν του κόσμου τα ψέμματα, αλλάζαν κόμμα σαν τα πουκάμισα και εμείς χειροκροτούσαμε.

Καλώς ήρθατε στο μέλλον κ Γεωργιάδη.

Οι νέοι αυτοί που λέτε έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή μπροστά τους. Και όποιος φράζει το δρόμο στη ζωή είναι σαν να φράζει ποτάμι. Η ζωή και το δρόμο θα βρεί, και τα φράγματα θα τινάξει.

ΥΓ. Η κοπέλα έχει τραβήξει πολύ καλό βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Καποτε υπηρχαν Ελληνες που δεν υπεγραφαν μνημονια πωλησης της πατριδας τους εναντι υπουργοποιησης.Καποτε υπηρχαν Ελληνες που πηγαιναν στην εκκλησια επειδη πιστευαν και οχι για να μαζεψουν ψηφους μετα της συζυγου τους.Καποτε υπηρχαν Ελληνες που δεν αλλαζαν τα χριστιανικα τους ονοματα και μετα να το παιζουν χριστιανοι.Αν καποτε υπηρχαν προδοτες σαν και εσενα σιγουρα θα κοθονταν σπιτακι τους οπως και οι υπολοιποι δοσιλογοι της βουλης.Να νοιωθεις τυχερος που ακομα σου πετανε γιαουρτι και να λυπασαι για τα παιδια σου που εχουν γονεις σαν και εσας και ασε τα μελοδραματα υπαλληλε του Μπομπολα και του καθε εθνικου εργολαβου.Τελος τα "καλη ανασταση"κρατα τα για τον φιλο σου τον Καλοπουλο και τους υπολοιπους "χριστιανους"του μασονικου κυκλου σου ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Πίπη φακιδομύτη που θέλεις να σε αποκαλούν και Άδωνη...Όλα τα υπόλοιπα προκύπτουν από αυτό....

Ανώνυμος είπε...

Νεαρό ζευγάρι(!!??!) που μετά την εκκλησία πήγε σε ζαχαροπλαστείο να φάει πάστα!

Μα που ζει? στο 60?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ......ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επες πως τετοιες μερες επρεπε να ειμαστε μονιασμενοι και αγαπημενοι ,εμεις που μας γκρεμισατε το ονειρο εσεις οι προδοτες ειμαστε πολυ αγαπημενοι τοσο αγαπημενοι που ειμαστε ετοιμοι να σας κανουμε ερωτα τρελο χωρις σαλιο.Βρε αι σιχτιρ εχεις το θρασος και μιλας κιολας.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπούκο άσε τις μαγκιές εκ του ασφαλούς! Όταν επαναστατήσουν οι πεινασμένοι το καλό που σου θέλω είναι να βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλοι τρωνε χημικα,αλλοι αυτοκτονουν εν μεσω κρισης που εσεις παρανομα τη φερατε,αλλοι δεν εχουν χρηματα,για να σπουδασουν τα παιδια τους,αλλοι φευγουν πισω στας επαρχιας των, και πολλα αλλα και ο Αδωνης κρυβεται πισω απο τη γυναικα του οπως φαινεται και στο βιντεο για να μη φαει τα γιαουρτακια του και τη μουσταρδα.Δοσιλογε προδοτη και δειλε..Η ωρα σας κοντευει,μπορει να ξεκινησει μεσα στο καλοκαιρι η μεγαλη η πεινα αλλα στο τελος θα ειστε οι μονοι(οι πολιτικοι)που θα τρεχετε φοβισμενοι να κρυφτειτε..

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΑΚΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΩΣΤΟΣΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.ΞΕΥΤΗΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σας παιδια!να παρουν οτι τους αξιζει τα κοπροσκυλα οι προδοτες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ....

Ανώνυμος είπε...

Μ.Πέμπτη και πήγατε για πάστες και δεν ξέρω γιατί άλλο μετά την εκκλησία;Που είναι η νηστεία Άδωνη;Ωραίος χριστιανός είσαι!Τράβα στη στοά σου και εσύ!

Ανώνυμος είπε...

τον αδωνι βαρατε τον αλυπητα την ευγενια θα μου επιτρεψεται να την παρω σπιτι μου να την προστατεψω.