Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Σχετικά με το "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ PSI "


Αφορά αυτό

Ο Βενιζέλος, ως καλός δωσίλογος των τοκογλύφων, "κούρεψε" "γουλί" τα ασφαλιστικά ταμεία και τους Έλληνες μικροεπενδυτές και όσο του επέτρεπαν "κούρεψε" τους μεγάλους τοκογλύφους. Άφησε όμως εντελώς ανέπαφους τους εγκληματίες της Goldman Sachs, της ΕΚΤ και των λοιπών "ευαγών" ιδρυμάτων. Έμειναν ανέπαφοι δηλαδή αυτοί, οι οποίοι "μαγείρευαν" τα στοιχεία και άρα αυτοί, οι οποίοι μεθόδευαν την ελληνική χρεοκοπία. Πολύ πριν πάρουμε τα χρήματα των φτωχών Εσθονών ή των θυμωμένων Γερμανών, όπως θα έλεγε και ο Σόιμπλε, καλό είναι να πάρουμε ό,τι μπορούμε από τα χρήματα των τοκογλύφων. Το "ομόλογο" του swap της Goldman Sachs δεν έχει "κουρευτεί". "Κουρέψαμε" τα ομόλογα των φτωχών και των άσχετων πολιτών και δεν "κουρέψαμε" το ομόλογο των εγκληματιών, οι οποίοι μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Το ίδιο δεν έχουν "κουρευτεί" και τα ομόλογα της τοκογλυφικής ΕΚΤ …
Τα ομόλογα εκείνα, τα οποία τα έχει αγοράσει στο 60% της αξίας τους και τα έχει βάλει στον ισολογισμό της στο 100%.

Αν λοιπόν σε αυτές τις εκλογές βγει μια κυβέρνηση πατριωτών Ελλήνων, μπορεί να συνεχίσει το "κούρεμα", που αρνήθηκε να κάνει ο δωσίλογος Βενιζέλος, χωρίς κανένας να μπορεί να την τρομοκρατήσει και άρα να την εμποδίσει …Τώρα πλέον κανένας δεν μπορεί να μας απειλεί με χρεοκοπίες και ενεργοποίηση CDS …Είμαστε "βρεγμένοι" και ο "βρεγμένος" δεν φοβάται μην "βραχεί" …Έχουμε ήδη "χρεοκοπήσει" …Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί τα CDS. Αυτά σημαίνουν ότι μπορεί μια νέα κυβέρνηση να "κουρέψει" τα ομόλογα των τοκογλύφων, τα οποία έχουν εξαιρεθεί, χωρίς καμία άλλη συνέπεια …Τα ομόλογα των πρώην εργοδοτών του Παπαδήμου, τα οποία έχουν εξαιρεθεί παρανόμως από την προδοτική Κυβέρνηση του Παπαδήμου. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια "κουρέματος" του ελληνικού χρέους. Υπάρχουν περιθώρια να επωφεληθούμε εις βάρος των τοκογλύφων, πολύ πριν φτάσουμε στο σημείο να πάρουμε τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων.


Όσον αφορά την ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Κατά την άποψή μου (και όχι μόνον επειδή αυτό φαντάζομαι) η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι πολύ πιο "καθαρή" και πολύ λιγότερο ύποπτη από τους Καμμένο-Δημαρά, Καζάκη-Παπαθεμελή κλπ.. Αξίζει, λοιπόν, την ψήφο μας. Όμως πιστεύω πως, για την ώρα, το ιδανικό θα ήταν να βάλουμε στην άκρη τις υποψίες και τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές και να δημιουργηθεί ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο. Ας γίνει μια κοινή προσπάθεια, ώστε να μην καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση –ούτε με συνεργασία– τα δύο τέρατα, προκειμένου να ξεφορτωθούμε τα κτήνη και τις "συμφωνίες" που μας επιβάλλουν, και μετά βλέπουμε. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτε χειρότερο από αυτά που ήδη έχουμε πάθει και από αυτά που με υπογραφές έχουν προγραμματιστεί να πάθουμε.

αναγνώστης anti-ntp.net