Τρίτη 17 Απριλίου 2012

O Kαμμένος ανακοίνωσε εκλογική συνεργασία με τον Δημαρά


O Kαμμένος ανακοίνωσε εκλογική συνεργασία με τον ΔημαράΑνακοινώθηκε και επίσημα η προεκλογική συνεργασία του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνου Καμμένου με τον Γιάννη Δημαρά και το κόμμα του «Άρμα Πολιτών». «Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών», αναφέρει ο κ. Καμμένος σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και συνεχίζει: «Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία....
Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση. Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας. Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε». «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών», καταλήγει ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Θετικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Καμμένου ο κ. Δημαράς που όμως ταυτόχρονα εξέφρασε και την απογοήτευσή του για την αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των υπόλοιπων αντιμνημονιακών δυνάμεων. «Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα κοινής καθόδου στις εκλογές. Δυστυχώς πολιτικές δυνάμεις που είχαν συμφωνήσει μαζί μας, δύο μέρες πριν από την προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αρνήθηκαν», υποστηρίζει το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και διευκρινίζει ότι ο μόνος πολιτικός χώρος ο οποίος από την πρώτη στιγμή και επανειλημμένα τους προσκάλεσε σε συνεργασία, ήταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο κ. Δημαράς, αν και επισημαίνει τη διαφορετική πολιτική καταγωγή των δύο κομμάτων, αποδέχεται τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η οποία, όπως διευκρινίζει, βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές, όπως τα θέματα της εθνικής κυριαρχίας και ο σεβασμός του Δημοκρατικού πολιτεύματος.


πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τους!!!
το ποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια θα αποκαλυφθεί σύντομα.αντί να συστρατευθούν όλοι οι αντι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημαράς πήγε μόνος του στον Καμμένο. Το Άρμα Πολιτών δεν νομίζω ότι πήγε, κύριοι. Προσέχτε το καλύτερα το θέμα. Πιστεύω πως το Άρμα θα συνεργαστεί με καλύτερο σχηματισμό και αυτόνομα.

Ανώνυμος είπε...

μονο που ενωθηκε ο κεντροδεξιοςαντιμνημονιακος καμμενος με τον κεντροαριστερο αντιμνημονιακο δημαρα δειχνει οτι για πρωτη φορα στην ελλαδα η δεξια ενωνετε με την αριστερα για να γλυτωσουμε απο τους προδοτες νδ πασοκ λαος δησυ.μπραβο στην συνεργασια θα τους στηριξουμε να βγουνε πρωτο κομμα και να παρουν το δωρο των 50 εδρων και ευχομαι να δεχτει την προταση και ο καζακης.αλλα να ξερουν οτι αλλα ψεμματα δεν θα δεχθουμε θελουμε πραξεις οχι λογια.και για σκεφτειτε και επισης αυτη την ερωτηση την απευθυνω και στον αξιοσεβαστοκ. λιακοπουλο.αν βγει νδ πασοκ και λαος ο κοσμος θα ειναι συνεχεια στους δρομους και θα εχουμε κοινωνικη εκρηξη αν βγει ενα αριστοδεξιο αντιμνημονιακο σχημα οι ψηφοφοροι της νδ πασοκ δεν προκειτε να κανουν απεργιες αρα θα ηρεμησει η χωρα απο τις ταραχες?βεβαια θα τα παρουν στο κρανιο οι τοκογλυφοι αλλα αν ειμαστε ενωμενοι οι ελληνες δεν φοβουνται κανεναν!θα κανουμε οτι εκανε σημερα η αργεντινη θα κρατικοποιηθουν ολα και ειδικα τα πετρελαια!