Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δημοκρατία στο liako.gr


Κάποιος στο liako.gr στην ανάρτηση δήλωση του Λιακόπουλου ''δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος'' μου σβήνει τα σχόλια,μου έσβησε έξι μέχρι στιγμής,το μόνο που ήθελα να πώ στ'αδέρφια μου τους Έλληνες ήταν να μην ψηφίσουν κανένα απο τα προδοτικά κόμματα ιδίως ΝΔΠΑΣΟΚ κάποιος ελληναράς απο το μπλόκ του λιακόπουλου απ'ότι φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ απ'αυτό που έγραψα.Μου έσβησε έξι σχόλια χωρίς ύβρης,ο δημοκράτης.Το επόμενο βήμα πιο θα είναι κύριε Δημοσθένη?
αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και αυτος λαμογιο τελικα ειναι!

Unknown είπε...

Και σε μένα το ίδιο ακριβώς έχει κάνει!
Ότι τον ενοχλεί το απορρίπτει!!
Η δικαιολογία του είναι πως δεν τα λέγχει αυτός!!!
Μα από που παίρνουν εντολές οι moderators???
Τελείωσε από μένα ο Λιακό!!
Αποδείχθηκε μεγάλο λαμόγιο!!
Ολα για τα λεφτά γίνονται!!

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOGS!

Ανώνυμος είπε...

2.34 , Ακουγα για χρονια τον Λιακοπουλο μεχρι πριν δυο χρονια που κατι συνεβει και καταλαβα πως δεν ειναι αυθαιντικος και αγνος.....Μπες στο Τουλατος Νεμεσις και δες ΑΛΗΘΕΙΕΣ για ολα ....Σου υποσχομαι δεν θα χασεις ....Τα ελεγε ο τουλατος πολλα χρονια πριν και για τον ΛΙΑΚΟ και για πολλα αλλα που πρεπει να γνωριζουμε ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη εσεις οι...μεγαλοδημοκρατες μη παθετε τιποτα απο την πολλη δημοκρατια σας.

Πρωτα-πρωτα, ο ιδιος εχει πει κατ' επαναληψη πως το δημοκρατικο πολιτευμα ειναι κετασκευασμενο εκ του πονηρου. Και τον βρισκω σωστο. Σκεφτειτε πχ πως ο Αλεξανδρος κυβρνουσε σαν στρατοκρατης και κυριευσε ολον τον κοσμο. Η Σπαρτη ηταν στρατοκρταικη και για αυτο υπερισχυσε της δημοκρατικης Αθηνας (στην οποια συνεβαινε να φευγει ο Αλκιβοαδης νομιζω για εκστρατεια στην Σικελια και να τον επεφυμουν ολοι, και μολις γυρισαν συτην πολη καποιος "δημοκρατης" δημαγωγος τους εκανε να τον εξοστρακισουν.). Τελος, ο παραδεισος ειναι η ΒΑΣΙΛΕΙΑ του Θεου, και οχι η δημοκρατια. Θα βοαστειτε να με χαρακτηρισετε βασιλικο ίσως; Ειστε ελευθεροι να το κανετε.
Όπως επισης ειστε ελευθεροι να προσπαθειτε να ελευθερωσετε την Ελλαδα (και οχι ολον τον κόσμο;;;;) απο την χλαίμπα του ΔΝΤ κτλ, ξεχνωντας σε τι κοσμο ζειτε.

Καλα ξυπνητουρια....