Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΚΑΙ BODYGUARD!


ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
 Φοβερό ρεπορτάζ για τη νεοπλουτίστικη αντίληψη του Νίκου Παπανδρέου δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής με την υπογραφή του Μανώλη Γαλάνη. Η εφημερίδα έχει φωτογραφίσει το Νίκο Παπανδρέου στην αίθουσα αναχωρήσεων...
του Ελ. Βενιζέλο παρέα με την Φιλιππινέζα και τον bodyguard του! Πως περιγράφει την εικόνα η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της; Διαβάστε και θα καταλάβετε : "Μεγάλη Παρασκευή, ώρα 12 το μεσημέρι, λίγο πριν από την Αποκαθήλωση του Κυρίου. Ακόμα και η φύση συμπάσχει με το Θείο Δράμα. Μόνο οι θηριώδεις κινητήρες των αεροπλάνων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποτελούν παραφωνία στο καθολικό πνεύμα κατάνυξης. Από την άλλη, όμως, προκαλούν έστω και υποσυνείδητα μια γλυκιά προσμονή για αλλαγή παραστάσεων, μια μικρή απόδραση από το πληκτικό περιβάλλον της επιβλητικής κατοικίας των 530 τ.μ. στην Εκάλη. Εκεί όπου ο συγγραφέας στοχάζεται την πλοκή των επόμενων έργων του, εκεί όπου η πένα του μουσκεύει το λευκό χαρτί με λέξεις που αναπαριστούν γλαφυρά τον Γολγοθά αυτού του λαού. Τη φτώχεια του, την καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τα ανθρώπινα δράματα. Οι χαοτικές εικόνες ενός τέτοιου σπιτιού κουράζουν τον διανοούμενο. Φυλακίζουν τη σκέψη του στην ανούσια λογική της από- λαυσης των υλικών αγαθών στην οποία οφείλεται το οικοδό- μημα της επίπλαστης ευημερίας της σημερινής εποχής. Λίγος φρέσκος αέρας, στιγμές απλές και μια πιθανή συνάντηση με το αναπάντεχο επιστρατεύουν δημιουργικές εσωτερικές εφεδρείες. Με το δισάκι του στον ώμο, ψιλή φιγούρα, ο κ. Νίκος Παπανδρέου ετοιμάζεται για μία ακόμα αναχώρηση. Αυτή τη φορά δεν είναι μόνος του. Στο πλευρό του η σύζυγός του, κυρία Αλεξία Κληρονόμου, και τα δύο παιδιά τους. Σε κάθε ταξίδι, αυτό που μετρά είναι ο προορισμός και όχι η προετοιμασία του. «Πάντα στον νου σου να ’χεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου», έγραφε ο Κωνσταντίνος Καβάφης. Στον προορισμό λοιπόν αυτό είναι προσηλωμένος και ο κ. Νίκος Παπανδρέου. Αλλωστε, τη διεκπεραίωση της προετοιμασίας, που δεν κρύβει καμία μαγεία μέσα της την έχουν αναλάβει άλλοι. ΕΙΚΟΝΑ ΓΝΩΡΙΜΗ Υπηρετικό προσωπικό και προσωπικός αστυνομικός εκτελούν άψογα τα καθήκοντά τους, μεταφέροντας τις βαλίτσες της οικογένειας Νίκου Παπανδρέου και επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο στην τακτοποίηση της παραμικρής λεπτομέρειας. Εικόνα γνώριμη στους πολίτες, αναπόσπαστο κομμάτι του σημερινού lifestyle του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Βέβαια από το παζλ λείπει ένα σημαντικό κομμάτι. Ενα κομμάτι που κάνει τη διαφορά κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Απουσιάζει η χρυσαφί Porsche Carrera των 180.000 ευρώ που το ζεύγος Νίκου Παπανδρέου συνηθίζει να χρησιμοποιεί. Δύσκολες γαρ οι οικογενειακές μετακινήσεις μετ’ αποσκευών με ένα διθέσιο super car"!

πηγη

2 σχόλια:

koursaros είπε...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..................ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΩΡΑ...........ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

Ανώνυμος είπε...

KΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕ ??? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΕΝΤΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥ ??? ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ .ΤΟΥΣ ΚΕΝΕΝΤΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .... ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.......ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ !!!!!!