Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ


Βγήκαν όλοι οι γελοίοι πολιτικοί σχηματισμοί της χώρας(και κυρίως τα μνημονιακά κόμματα της ντροπής)και άρχισαν στα βραδυνά δελτία ειδήσεων την σπέκουλα και τις ανακοινώσεις για τον θάνατο του μεγάλου λαικού τραγουδιστή, Δημήτρη Μητροπάνου...


Για το πόσο μεγάλη ήταν η προσφορά του στο λαικό τραγούδι, για το πόσο μεγάλη φυσιογνωμία ήταν ο μακαρίτης, για το ένα για το άλλο. Με την διαφορά ότι ο μακαρίτης στις τελευταίες συνεντεύξεις του, τους είχε περάσει σχεδόν όλους όπως γράψαμε το πρωί, από γεννεές δεκατέσσερεις. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Μητροπάνος, τους σιχαινόταν όλους. Γιατί πίστευε ότι τα μεταπολιτευτικά κόμματα(και η αριστερά που οικειοποιείται την οποιαδήποτε ιδεολογική του συγγένεια μαζί της)είχαν ξεπουληθεί και ήταν βουτηγμένα στην διαφθορά, την ρεμούλα και τις εγγενείς αμαρτίες τους.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος πίστευε στην ανάγκη του λαού να ξυπνήσει κάποια στιγμή και να τους μουτζώσει όλους. Κι αυτό γιατί ζούσε στη πιάτσα, μιλούσε με τον κόσμο και εισέπρατε την αγανάκτηση του.

Εαν ζούσε και τους άκουγε να συλλυπούνται και να υποκρίνονται, θα τους πυροβολούσε...
πηγη