Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Συνέλαβαν τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο


Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ κρατείται ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί... στο σπίτι του στη Γλυφάδα, για χρέη προς το δημόσιο ύψους 85.393,03 ευρώ. Συγκεκριμένα, αφορά μη απόδοση Φ.Π.Α., κατά τη διαχειριστική περίοδο από 01-03-2011 έως 30-09-2011. Ο 69χρονος ιδιοκτήτης του νυχτερικού κέντρου "Αστέρια", στη Γλυφάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του...
planet-grece θα κρατηθεί σήμερα, όλο το βράδυ στη ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ.1 του Ν. 2523/97 «Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.



πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθει.
θα τον κανουν (αντρα) τωρα οι μουστακαλιδες εκει μεσα.
Στα 4 ρεεεεεεεεε.....

odeon live theater είπε...

ολοι εχουν πεσει στους επιχηρηματιες
των νυχτερινων κεντρων ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στους καλλιτέχνες που έχουν ξεφύγει με τα τρελά τους νούμερα-νυχτοκαματα τα οποία φυσικά δεν δηλώνονται πουθενά οπότε ποτέ αυτά τα ΚΑΤΆΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΆ δεν μπαίνουν στα έξοδα των μαγαζιών και το ΦΠΑ είναι ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ??? άντε να δούμε πότε θα τους κινηγισεται ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕ!!!!!!