Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πριν από λίγες ημέρες συντελέστηκε ένα κοινωνικοπολιτικό γεγονός που συντάραξε όλους τους Έλληνες και ταρακούνησε όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα. Η αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού ήταν μια πράξη καθαρά πολιτικής αντίδρασης. Τούτο καταδεικνύεται και πιστοποιείται από το μέρος που επέλεξε να πράξει την αυτοχειρία και κυρίως την τόσο μεστή πολιτικού και...
κοινωνικού ...περιεχομένου επιστολή που άφησε. Ο αυτόχειρας επέλεξε το χώρο του Συντάγματος γιατί ήθελε να καταδείξει ότι εκεί μέσα, στο κοινοβούλιο, στον ναό της δημοκρατίας ψηφίζονται νόμοι αντισυνταγματικοί, εγκληματικά αντικοινωνικοί που καταργούν το Σύνταγμα και την ίδια την δημοκρατία, από βουλευτές που έδωσαν ιερό όρκο να το φυλάττουν και να φροντίζουν το συμφέρον του Έθνους. Χρήζει, λοιπόν, ανάλυσης η επιστολή του αυτόχειρα συνταξιούχου φαρμακοποιού, η οποία χωρίζεται σε τρία σημεία:
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά την δυνατότητα επιβίωσής μας που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη επί 35 χρόνια, εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτή».
Στην αρχή της επιστολής του ο αυτόχειρας κατηγορεί ευθέως την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, όπου την παρομοιάζει με την προδοκατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου, η οποία ψήφισε την δανειακή σύμβαση που υποδούλωσε όλους τους Έλληνες στους τοκογλύφους – δανειστές μας. Την κατηγορεί επίσης, πως μέσω των αντισυνταγματικών και αντεργατικών νόμων που ψήφισε, εκμηδένισε κυριολεκτικά την δυνατότητα απόδοσης συντάξεως από την πολιτεία, σε όλους εκείνους τους απόμαχους της εργασίας που επί 35 χρόνια πλήρωναν ανελλιπώς τις εισφορές τους στα δημόσια ταμεία. Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν, άπλωσε το χέρι της και ως κοινός απατεώνας άδειασε τις τσέπες των πολιτών της και τους οδηγεί σήμερα στην απόλυτη εξαθλίωση!
«Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ, ο δεύτερος να ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου».
Στο σημείο αυτό παρατηρούμε να ξεχειλίζει από οργή και αγανάκτηση, που θα μπορούσε να εκφραστεί δυναμικά και βίαια κατά του σαθρού και σάπιου πολιτικού συστήματος - κατεστημένου, το οποίο οδήγησε τον ίδιο και πολλούς άλλους πολίτες στην απόλυτη εξαθλίωση και καταρράκωση της αξιοπρέπειάς τους. Ταυτόχρονα, δείχνει να τον καταλαμβάνει ο πανικός και η απόγνωση για τις δύσκολες ώρες που περνά λόγω των δραστικών περικοπών της σύνταξής του και πριν φτάσει στο έσχατο σημείο εξαθλίωσης, προαναγγέλλει το θάνατό του που θα του χαρίσει τουλάχιστον την περηφάνια του.
«Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι».
Στο τέλος της επιστολής του ο αυτόχειρας απευθύνεται προς την Ελληνική νεολαία, μια νεολαία απελπισμένη, εξαθλιωμένη και προδομένη από τις κυβερνήσεις του Λουκά Παπαδήμου και του Γιώργου Παπανδρέου. Που αδυνατεί να αξιοποιήσει τις πολύχρονες και πολλές φορές πολυδάπανες σπουδές της προς ατομικό της όφελός αλλά και γενικότερα προς όφελος της κοινωνίας μας και της πατρίδας μας. Προτρέπει λοιπόν, τους νέους μας, που αυτές οι κυβερνήσεις τους έχουν αφαιρέσει τα όνειρα και την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, σε επαναστατικό ένοπλο αγώνα κατά του σάπιου πολιτικού συστήματος, με ταυτόχρονη παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων των υπευθύνων που απαρτίζουν αυτό το σύστημα που καταδυναστεύει τους Έλληνες και ξεπουλά την Ελλάδα.
Για την Κυριακή 6 Μαΐου 2012, έχουν προκηρυχτεί, από την κυβέρνηση Παπαδήμου, δηλαδή από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να διενεργηθούν οι Εθνικές εκλογές. Ή διενέργεια των εκλογών έχει την επίσημη έγκριση και την άδεια των κερδοσκόπων, τοκογλύφων δανειστών μας που επιζητούν και προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους εκλογικό αποτέλεσμα. Γι΄αυτό είναι καθημερινή η παρέμβαση δια μέσω των εκπροσώπων τους (βλέπε Λαγκάρτ), υπέρ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή των συστημικών εκείνων κομμάτων που υπέγραψαν την δανειακή σύμβαση υποταγής της χώρας μας στους νέους ιδιοκτήτες της πατρίδας μας. Έτσι, εξασφαλίζουν οι τροϊκανοί την απόλυτη υλοποίηση των υπογραφέντων και συμφωνηθέντων από την κυβέρνηση Παπαδήμου. Όμως, στις προσεχείς εκλογές ψηφίζει ο εξαθλιωμένος και καταπονημένος Ελληνικός λαός, που πρέπει να γνωρίζει πως το διακύβευμα είναι ένα και μόνο! Δεν πρέπει να ψηφιστούν τα μνημονιακά κόμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και τα δεκανίκια τους, το ΛΑΟΣ και η ΔΥΣΥ που οδήγησαν την πατρίδα μας με τις πολιτικές τους αποφάσεις στην απόλυτη απαξία, δυστυχία και υποδούλωση. Πρέπει να τιμωρηθούν εκείνοι που μετέτρεψαν, μετά την μεταπολίτευση, το πολίτευμα της χώρας μας από Προεδρική κοινοβουλευτική Δημοκρατία, στην απόλυτη, φαύλη και ξετσίπωτη κομματοκρατία. Πρέπει να τιμωρηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος στην τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, θέσπισε το άρθρο 86 στο νόμο 3126/2003 περί ευθύνης υπουργών και δίνει μόνο στην Ελληνική Βουλή το δικαίωμα να ασκεί δίωξη κατά υπουργών για αδικήματα – εγκλήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των υπουργικών τους καθηκόντων εις βάρος της χώρας και του Ελληνικού λαού, διαχωρίζοντας, ως νέοι Λουδοβίκοι τον λαό από την εξουσία τους. Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί με βάσει το άρθρο 3, αδικήματα – εγκλήματα που διέπραξε κάποιος Υπουργός παραγράφονται με το τέλος της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου, με αρχή την τέλεση της αξιόποινης πράξης. Κατ΄ αυτό τον τρόπο παραγράφηκαν τεράστια σκάνδαλα (Χρηματιστήριο, Βατοπέδι, Siemens, εξοπλιστικά προγράμματα) που διέπραξαν υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα πολλοί εξ΄ αυτών αντί να βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, όπως ο Τσοχατζόπουλος, ζητούν την ψήφο μας για να τους δώσουμε την άδεια να μας κλέψουν πάλι και να βροντοφωνάξουν «στην υγειά των κορόιδων». Πρέπει να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ, γιατί το 2003 οι Υπουργοί Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου και Εθνικής Αμύνης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψαν τον Εθνοκτόνο κοινοτικό κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ», χωρίς σοβαρές ασφαλιστικές δικλίδες. Συγκεκριμένα, προβλέπει για την λαθρομετανάστευση, πως όποιος λαθρομετανάστης εισέλθει παράνομα σε Ευρωπαϊκή χώρα και συλληφθεί δεν θα επιστρέφει στην χώρα καταγωγής του αλλά στη χώρα της Ε.Ε. στην οποία εισήλθε πρώτα, δηλαδή στην Ελλάδα που με επίσημα στοιχεία της ΕΕ, είναι η πρώτη χώρα εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη σε ποσοστό 90%.
Πρέπει να τιμωρηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί μη υπογράφοντας το πρώτο μνημόνιο έδωσε ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό πως θα είναι ο εκλεκτός της Ιστορίας που θα αποδέσμευε τη χώρα από την απεχθέστατη σύμβαση του μνημονίου και θα οδηγούσε την πατρίδα μας μέσω Εθνικής Εθνοσυνέλευσης σε Νέο Σύνταγμα με Συνταγματικό δικαστήριο, δημιουργώντας πρόοδο και ανάπτυξη. Δυστυχώς όμως, αυτός έμεινε στα παχιά λόγια τα μεγάλα των εξαγγελιών του στο Ζάππειο Ι και Ζάππειο ΙΙ και προσκυνώντας το διεθνές παγκόσμιο σύστημα, αποδέχτηκε τις εξωθεσμικές πιέσεις και υπέγραψε την δανειακή σύμβαση της εξαθλίωσης. Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε λοιπόν, πως δεν παραδειγματίστηκε από την Ιστορία αλλά ούτε από το κακό παρελθόν του, τότε δηλαδή που ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τζανετάκη, αλλά και ως υπουργός Εξωτερικών στην Οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα κατά την περίοδο 1989-90, δεν διαφώνησε όταν εδραιώθηκε η πρακτική των απευθείας αναθέσεων των ψηφιακών παροχών στον ΟΤΕ, από τις εταιρείες Siemens και Intracom. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, πως το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων καθώς και το θέμα του ΟΤΕ με «τον στρατηγικό επενδυτή» του Στέφανου Μάνου, προκάλεσαν την ρήξη του Κώστα Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά. Μια ρήξη που επέφερε την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Συμπιλίδη. Ενός βουλευτή που βαρύνεται για την πτώση μιας ολόκληρης κυβέρνησης και που ο κ. Σαμαράς ανέσυρε από τη ναφθαλίνη μετά από μια εικοσαετία και αναγόρευσε σε υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς, προκαλώντας τριγμούς στο κόμμα της ΝΔ, με αποτέλεσμα την οικιοθελή αποχώρηση του κ. Συμπιλίδη.
Συνεπώς, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως εάν ψηφίσει αυτά τα μνημονιακά κόμματα, την επομένη των εκλογών θα συγκυβερνήσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ , προκειμένου να εφαρμόσουν τα προγράμματα που έχουν υπογράψει με την ΕΕ το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως θα τους εξουσιοδοτήσει να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, ψηφίζοντας τον προσεχή Ιούνιο φοροεισπρακτικά μέτρα που αναφέρονται στην δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν και είναι καταρχήν της τάξεως των 11,8 δις €. Και λέω καταρχήν, γιατί έκθεση της Ελβετικής τράπεζας UBS προσεγγίζει το ποσό στα 14 δις €. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, είναι εκλογές αντίδρασης και καταψήφισης των μνημονιακών κομμάτων και πως πρέπει να είναι η τιμωρία τους στα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Γι΄αυτό δεν πρέπει να επιτρέψει με την ψήφο του να εξαθλιώσουν περαιτέρω τον ίδιο και την πατρίδα μας. Πρέπει να έχουν ως ευαγγέλιο τις παρακλήσεις και τις εντολές του αυτόχειρα συνταξιούχου, την ώρα που θα προσέρχονται στις κάλπες.
Ας έχει επιτέλους, νόημα ο θάνατος ενός ανθρώπου από το οπλισμένο χέρι της πολιτείας!!!
πηγη