Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αναγνώστης Εξοργισμένος με το οικονομικό πρόγραμμα Καμμένου


"ΣΠΑΖΩ" ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΙΠΟΤΑ! ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΑΠ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Α.,ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...
ΚΑΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ-ΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΟΜΗΛΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
Και σε ερωτώ Κύριε Τους ανεξάρτητους ΄΄Ελληνες,τους εννοείτε υπό την στενή και στεγνή παρακολούθηση των Τραπεζών και του ΤΑΧΙΣ; Δυό σπίτια που έφτιαξα,στερώντας από τα παιδιά μου ακόμα και το γάλα τους,δανειζόμενος και εργαζόμενος προσωπικώς,σου το χρωστάω για να πληρώνω 5% μεταβίβαση και μόνιμο ΕΤΑΚ; Και η σύνταξη που μου κόψατε,που και αυτήν την έχω πληρώσει με το αίμα μου; Την ασφάλεια των Ταμείων που πλήρωνα και πληρώνω,αλλά ασφάλεια δεν έχω; "


αναγνώστης


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα μεγάλε…
Φαίνεται ότι λίγο πριν την τελική ευθεία αρχίζουμε να ξυπνάμε.
Τόσο καιρό μας πίνανε το αίμα αυτοί , τώρα ήρθε η σειρά μας

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε
Νομίζω ότι δεν το διάβασες και πολύ καλά το συνοπτικό οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Εγώ που το διάβασα το θεωρώ μια πολύ καλή βάση (βελτιώσεις πάντα θα μπορούσαν να γίνουν) για την ανασύνταξη της Ελλάδας και την επιστροφή στην πραγματική ανάπτυξη.
THEO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ - ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΤΗΣ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ $17: καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 45 ΚΑΙ 55 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από ΤΗΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που και διάβασε αλλά και κατάλαβε αυτά που έλεγε το οικονομικό πρόγραμμα οι άλλοι δύο που κάνατε σχόλια δείχνετε να είστε χειρότεροι και από αυτόν που έχει συντάξει το κείμενο!!! Μας λέτε δηλαδή με λίγα λόγια ότι το να μπορεί η τράπεζα με τη συγκατάθεση μας να έχει on line όλα τα απαραίτητα χαρτιά και να μην τρέχουμε εμείς ίσως και όλη την εβδομάδα να τα μαζέψουμε είναι το μέγιστο κακό και ο Καμμένος είναι του διαβόλου!!! Ψηφίστε λοιπόν εσείς Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα, Παπαρήγα και λοιπούς που είναι του Χριστιανοί ως το κόκκαλο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ $17: καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
-ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ-ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

11:38μμ

πες τα ρε φίλε..
γιατί μάλλιασε η γλώσσα μου
κι ασπρίσαν τα μαλλιά μου
με την ανίκητη βλακεία
και την διαφθορά εδώ στην Ελλάδα!

Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Για το ποιός άνθρωπος είναι του "ακατονόμαστου" αφήστε να το κρίνει ο Θεός!
Τώρα για το οικονομικό πρόγραμμα του Καμμένου δε συμφωνώ καθόλου με τη προσέγκιση του φίλου! Θέλουμε να παταχθεί η φοροδιαφυγή? Να βλέπουμε πόσα ακίνητα έχει ο Άκης και πόσα μετρητά στον λογαριασμο του? Θέλουμε να υπάρχει στην Ελλάδα δημοκρατία και δικαιοσύνη? Μόνο να φωνάζουνε ξέρουνε μερικοί και να λένε μπούρδες! Ο Καμμένος είναι Χριστιανός! Αλλά επειδή κι ο νεαρός φίλος δεν έχει αρκετές ιστορικές και θρησκευτικές γνώσεις, δεν είναι σε θέση να καταλάβει ποιός είναι Χριστιανός και ποιός όχι! Ο φανατισμός του τον πνίγει! Δεν βλέπει καθαρά! Τον δικαιολογώ γιατί τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ανακοινώνουνε την αλήθεια και δεν βοηθάνε προς αυτήν την κατεύθυνση, με εξαίρεση το μπλόγκ αυτό και κάποιες λίγες ιστοσελίδες! Άλλοι είναι οι εχθροί σου φίλε μου! Διάβασα κι εγώ το οικονομικό πρόγραμμα και μπορώ να πω ότι τα παραπάνω σχόλια είναι υπερβολές και ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ για τον Καμμένο και τον θρησκευτικοπολιτικό του ρόλο!
Ο Θεός βλέπει αγαπητέ φίλε! Πίστη χρειάζεται να βρεις!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ 45 ΚΑΙ 55 ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ...
http://www.scribd.com/doc/89947041/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...18 Απριλίου 2012 8:40 μ.μ Θα ήθελα να απαντησω στο σχολιο του ως ανω φίλου ότι βασει μνημονίου τα χρέη θα περνουν πλέον από την εφορία στις τραπεζες και απο κει στη ΕΚΤ ( που άλλωστε ζητά να μην απαλλαχθει απο την την κατάσχεση η πρωτη κατοικία) Όσον αφορά την μεταβίβαση ήδη είναι στο 10% για πάνω απο 150.000 Α.Α με πρόβλεψη προς τα πάνω από την αυξηση των αντικειμενικών αξιων,τα δε χαράτσια και ΕΤΑΚ θα περιληφθούν σε ένα ενιαίο και στο διηνεκές φόρο.Προφανώς ο φίλος δεν διαβασε και την κλιμακα φόρου εισοδήματος,που επαγγέλεται το πρόγραμμα και βασικά έχω την εντύπωση ότι έκανε γενικά ένα ξεφύλλισμα και ουτε καν αναγνωση στο πρόγραμμα.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας πολιτικός που θεωρεί ότι η μηχανοργάνωση και οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και να σταματήσουν τα λαμόγια να μας τρων το βιος μας. Γίνεται παντού στον κόσμο, μόνο στην μπανανία ψάχνουμε ακόμα σε φακέλους σε υπόγεια!

Φοίβος είπε...

Αδέρφια, μη μασάτε!! Έστω ότι ΟΛΑ τα αντιμνονιακά κόμματα και μέτωπα είναι μούφα! Χρησιμοποιούν όμως αλήθειες για να μας προσεγγίζουν! Μας τονώνουν το πατριωτικό μας αίσθημα, έστω και αν το κάνουν για άλλους σκοπούς! Αν μας προδώσουν (πέφτουν οι μάσκες σε λίγο καιρό), η αίσθησή μας περί δίκαιου και άδικου θα χτυπήσει κόκκινα! Αν το κάνουν θα πυροδοτήσουν μεγάλες αναταραχές! Σε ένα τέτοιο σενάριο θα προσπαθήσουν να μας φοβίσουν! Μη μασάμε παρόλα αυτά! Να κρατήσουμε το δίκαιο στην ψυχή και να συμπράξουμε με αυτούς τους λίγους (δυστυχώς) που θα σηκώσουν το λάβαρο. Πάντα έτσι γινόταν ιστορικά. Οι λίγοι σηκώναν τους πολλούς! Τα μάτια μας 14! Μην βλέπετε πλέον ενημερωτικές εκπομπές στα δοσιλογικά ΜΜΕ!

Υ.Γ. Να μαζέψουμε και κανα τρόφιμο, να βοηθήσουμε τον διπλανό μας όταν θα έρθει η ώρα! Πίστη στον αγώνα αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

ειναι ο μονος που εβγαλε προγραμμα με χρονοδιαγραμμα,ολοι οι αλλοι ακολουθουνε και θα δουμε,θα πειτε πολλα ακομα το ενα σας ξυνιζει το αλλο σας αλμυριζει μυαλο δεν βαλατε ακομη, μαλλον ξεχνατε πολυ ευκολα.Ειναι ο μονος αντιμνημονιακος ο οποιος ποινικοποιει τους μνημονιους και ειναι ο μονος τροπος να προσβαλθη, οι αλλοι ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΠΑΛΙ κατι που δεν καναν οταν επρεπε και αφου μας πηραν και τα βρακια θελουν να μας παρουνκαι την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Καντε αυτο που σας γραφει ο 11.38 και συμφωνω μαζι του. Αν και νομιζω θα γινει πολυ μαγειρεμα στα ψηφοδελτια, αυτοι δεν αφηνουν τις καρεκλες τους ευκολα

Ανώνυμος είπε...

Προς οπαδούς του Καμμένου: πείτε μου σε ποιο σημείο του προγράμματός του μιλάει για ακύρωση των μνημονίων και πως το λέει ακριβώς και εγώ θα τον ψηφίσω. Ειλικρινά μιλάω.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φίλο 11.38

Έτσι τα βλέπεις εσύ τα πράγματα;. Δηλαδή εκτός από Καμμένο, Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα, Παπαρήγα δεν υπάρχει τίποτε άλλο;

Δυστυχώς έτσι τα βλέπουν εδώ και χρόνια τόσοι Έλληνες τα πράγματα γι αυτό και δεν αλλάζει τίποτε σε αυτή τη χώρα.

Και ναί φίλε, αν είσαι Χριστιανός σωστός και όχι μόνο στο Ληξειαρχείο, τότε θα είχες γνώση επι του θέματος διότι θα σε είχε συμβουλέψει ο Πνευματικός σου (αν έχεις και αν ξέρεις τί είναι ο Πνευματικός) οτι όλα αυτα τα περι ηλεκτρονικής διακυβέρνησης είναι το ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ της φυλακής που αναφερεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, που επαναλαμβάνω αν είσα σωστός Χριστιανός θα έπρεπε και να τη σέβεσαι και να την είχες μελετήσει.
Εφόσον λοιπόν δεν το έχεις κάνει δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα.
Κοίταζε εσύ λοιπόν μόνο την άνεση σου με τη χαρτούρα που θα γλυτώσεις με αυτά τα μέτρα όλων αυτών των ΝεοΤαξιτών και ελπίζω όταν μια μέρα θα νοιώσεις και τη φάκα εκτός από το τυρί να μην είναι αργά πλέον για σένα και για όλους μας.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΤΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ,ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΙΡΜΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ν.Δ.ΓΕΝΝΟΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ, ΜΕ ΘΕΤΡΙΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΣΤΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ κ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΤΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΟΝΟ ΤΗΣ "Η.ΚΑΜΜΕΝΟΣ.Α.Ε" ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ",ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΙΖΟΛΑ-ΠΙΤΣΟΣ-ΕΣΚΙΜΩ;
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΦ'ΟΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ(ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ),ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΛΑΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ; ΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΔΕΡΦΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΞΥΛΙΝΗ,ΑΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ,ΟΠΩΣ: ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ (ζήσε Μάη μου},ΠΥΛΩΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑ,ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΞΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΦΛΗΝΑΦΛΗΜΑΤΑ. ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ,Κ.Λ.Π.
ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ (τους πρώτους αιματοπότες, τοκογλύφους,κατοχικούς τσιφούτηδες που έπρεπε νβα διώξει).
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ..ΙΔΡΥΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΜΕΣΑΙΟΥΣ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ; ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ,ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.(τόσο ανεξάρτητοι θα είμαστε).ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΤΣΑΚΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ Γ.Α.Π. ΤΟ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΓΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΧΙΣ.(τύφλα να έχουν τα πρωτόκολλα και το Ταλμούδ). ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ.ΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 5% ΕΦΑΠΑΞ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ (έτσι για να είναι καλοστεριωμένος).
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΠΡΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΥΔΡΗ ΠΑΛΙΟΓΚΡΕΜΙΛΑ.
ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (Τύφλα να έχουν οι Βάνδαλοι)ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΑΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ Κ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙ ΣΥΝΤΩΜΑ Ο ΧΑΝΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΙΑΤΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε κόμματα και πρόσωπα καινούργια,εκτός πολιτικής σκηνής.Και δεν εννοώ ανθέλληνες τύπου οικολόγοι πράσινοι, ανταρσυα κλπ.
Χίλιες φορές Βασίλη λεβέντη που τουλάχιστον τα έλεγε πριν 20 χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ 1.16 ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Aπάντηση στο Ανωνυμο 19/4 ωρα 10.57
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ σελ.18-19
===========================
Καταγγελία Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων
Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων
και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων.
Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν μόνον εφόσον περιέλθει ο έλεγχος της ΤτΕ στο
Ελληνικό Δημόσιο, αφού η ΤτΕ λειτουργεί ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου
στις σχετικές συμβάσεις, ενώ θα έχει ήδη τεθεί το ζήτημα των Γερμανικών
Αποζημιώσεων στα αρμόδια Διεθνή Δικαστήρια και τη Διεθνή Κοινότητα και θα έχει
προηγηθεί η Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, η εξασφάλιση βραχυπρόθεσμης
ρευστότητας και εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης του Ελληνικού Δημοσίου και
μετά την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, με τον
προσδιορισμό του επαχθούς και επονείδιστου μέρους αυτού, προκειμένου η Ελλάδα να
έχει στη διάθεσή της ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα και εναλλακτικές λύσεις
χρηματοδότησης, για να μη διακινδυνεύσει η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, οι
εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων.
 Επαναπροσδιορισμός του Δημοσίου Χρέους
Άρνηση αποδοχής και μονομερής διαγραφή του εεπαχθούς και επονείδιστου Δημοσίου
Χρέους, αναστολή της περαιτέρω εξυπηρέτησής του, επαναπροσδιορισμός του ύψους,
του τρόπου και του χρόνου εξυπηρέτησης του Δημοσίου Χρέους από μηδενική βάση,
18
καθορίζοντας το ανώτατο όριο της ετήσιας αποπληρωμής τοκοχρεολυσίων σε ποσοστό
7%-10% επί του ΑΕΠ, προκειμένου να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της εξυπηρέτησης
του.
 Κατάργηση του Ειδικού Λογαριασμού στην ΤτΕ
Κατάργηση του Ειδικού Λογαριασμού για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου χρέους, που
συστήθηκε με το άρθρο 4 του Νομοσχέδιου για την κύρωση της Συνθήκης που θεσπίζει
τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (28/03/2012), τηρείται στην Τράπεζα της
Ελλάδος και χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του
Δημοσίου Χρέους, ενώ απαγορεύεται να διενεργείται οποιαδήποτε άλλη πληρωμή και
για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός της πληρωμής χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων
και των υπολοίπων δαπανών για την εξυπηρέτηση Δημοσίου Χρέους.
Σκοπός των ανωτέρω τριών δράσεων είναι η άμεση επανάκτηση της οικονομικής
κυριαρχίας του Ελληνικού Δημοσίου, ο έλεγχος των εσόδων και ο επαναπροσδιορισμός
της Εθνικής οικονομικής και φορολογικής πολιτικής από μηδενική βάση, με
πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του Δημόσιου Συμφέροντος της Ελλάδος.

σισιφος είπε...

αντε 7.32 πες τα μας τα χουνε πρηξει οι αδωνηδες και οι καζακηδες εδωμεσα