Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Θ.Πάγκαλος: "Θέλουμε τον Κουβέλη στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ"


«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει ανεύθυνος πολίτης» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι δικαιώνεται απόλυτα για το περίφημο «μαζί τα φάγαμε»...


«Εγώ μίλησα για ρουσφέτια, φοροδιαφυγή και για πολλά άλλα, που αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα» είπε ο κ. Πάγκαλος και εξέφρασε την ανησυχία του για πολιτική, αλλά και πολιτιστική ρευστότητα, στην οποία μπορεί να οδηγήσει η στάση που λέει «θέλω να εκδικηθώ».

Αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι η νέα Βουλή δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω από δύο χρόνια, σημείωσε ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα μπορούσε να είναι η μόνη τρίτη δύναμη συνεργασίας σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ αναρωτήθηκε εάν οι επαναληπτικές εκλογές θα ξαναδώσουν κάτι άλλο, εκτός από το να «χάνουμε πολύτιμο χρόνο».

Εξηγώντας την απόφασή του να αποσυρθεί, είπε ότι εάν έβαζε υποψηφιότητα, θα έπρεπε να ήταν στη Βουλή για μία τετραετία. «Είμαι ήδη 74 ετών και σε τέσσερα χρόνια θα είμαι 78.... Πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ» τόνισε.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΑ Ο Κ. "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι βαζετε αυτη τη σκατοφατσα βρε παιδια ???? Δεν γουσταρουμε να βλεπουμε ΔΑΙΜΟΝΕΣ !!!!Μακρια απο μας τα τρισκαταρατα.....Φτου και ξανα φτου.....