Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Χρυσή Αυγή»: Το μοχθηρό γρανάζι της καθεστωτικής προβοκάτσιας


Έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι η Χρυσή Αυγή υπάγεται στους μηχανισμούς της καθεστωτικής προβοκάτσιας και ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για το νέο κύκλο του αίματος που ανοίγει το καταρρέον καθεστώς.
Γράφαμε το Μάιο του 2011:..

Η Χρυσή Αυγή παίζει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το παιχνίδι των καθεστωτικών δυνάμεων, σαν το αναγκαίο και σταθερά διατηρούμενο και πολιτικά επιδοτούμενο σκιάχτρο, έτσι ώστε να παρέχεται το άλλοθι και το τεκμήριο στο καθεστώς,
στα «αριστερά» κόμματα και τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» εστίες, να προωθούν τα σχέδια και τα παιχνίδια των μαφιών του χρήματος και των μυστικών υπηρεσιών…
Η Χρυσή Αυγή είναι το διαλεκτικό συμπλήρωμα των «αντιρατσιστών» τρομοκρατών: Οι δύο όψεις του ίδιο νομίσματος, όψεις αλληλοτροφοδοτούμενες και αλληλοσυμπληρούμενες, ένα δόλιο πιγκ-μπογκ βίαιης σύγκρουσης τυφλού μίσους…"

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5652

Διαβάστε επίσης και σχετικά παλιότερα κείμενά μας:

α). «Το να «κολυμπάς» μέσα στα βαλτονέρια του αντικομουνισμού είσαι καταδικασμένος» (Μάρτιος 2010)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23655#23655

β). «Εθνικοσοσιαλισμός» (Μάρτιος 2008)
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2245

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Φάκελος «Χρυσή Αυγή»

Μια εκτενής παρουσίαση παλαιών ντοκουμέντων που αφορούν τη ναζιστική αυτή οργάνωση.
Πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα, με ντοκουμέντα που ξεκινούν χρονολογικά από το 1982 και φτάνουν μέχρι το πρόσφατο παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_8312.html

Θα συνιστούσαμε, κυρίως για τα αποκαλυπτικά του στοιχεία και το άρθρο:

Η Χρυσή Αυγή μακρύ χέρι του συστήματος

http://seisaxthia.wordpress.com/2012/04/22/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6430
πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή σας, Τόση λάσπη δεν περίμενα από εσάς. Το αν ένα κόμμα έχει καταβολές εθνικοσοσιαλιστικές δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριωτικό κόμμα και ότι έχει σχέση με τους Ναζί. Ο καθένας για την χώρα του. Αυτή η καραμέλα για τον ναζισμό έχει καταντήσει αηδία και γίνεται για λαική κατανάλωση. Οτι και να κάνετε όση λάσπη και ρίχνετε το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω. Λαμόγια ερχόμαστε και θα τρέμει η γη.

Ανώνυμος είπε...

Στις 6 Μαϊου η χρυσή Αυγή θα είναι στο ΚΥΝΟβούλειον και οι μεταναστολάγνοι, διεθνιστές ανθέλληνες, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ θα πληρώσουν!!

Ανώνυμος είπε...

καλα κατανταει κωμικο πια.ναζι ειναι αυτοι που ειναι κατα της εθνικης κυριαρχιας, της ελληνικης σημαιας, που παραδιδουν τα κλειδια της χωρας σε μια μερκελ,που φερνουν επιτροπους γερμανους εδω για ελεγχο του δημοσιου και να αποφασιζουν για ξεπουλημα του εθνικου πλουτου.ειναι αυτοι που αφηνουν τον καθε αγνωστο να περνα τα συνορα μας αλλα και τον εμποδιζουν να παει ευρωπη.ειναι αυτοι που παιρνουν μιζες απο ζιμενς και απο γερμανικα οπλικα συστηματα ακαταλληλα αδιαφορωντας για το στρατιωτικο προσωπικο και την αμυνα της χωρας.οταν λοιπον η χρυση αυγη τα κανει ολα αυτα φωναξε μας να το κουβεντιασουμε.μιλας για καποιον που δεν εχει κυβερνησει ποτε και δε φερει την παραμικρη ευθυνη για αυτη την καταντια.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο αδερφε,πεστα !
Φοβουνται τον εθνικισμο,αλλα ως εδω.
Αυτη τη φορα θα τους ψαλουν καλα οι ΕΛΛΗΝΕΣ μεσα απο την ιδια τη Βουλη.
Ριξτε οση λασμπη θελετε,μετρημενα τα ψωμια σας.Ερχομαστε και ειμαστε πολλοι !!!

Ανώνυμος είπε...

πω πω πονος.........................

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ.
ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Χα χα τόση μαζεμένη καφρίλα και αμορφωσιά καιρό είχαμε να δούμε...
Καλά κρασιά ναζιστές νεοταξίτες. Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία δεν περνάνε αυτά...
Ουστ ρε βλάχοι απάτριδες αμόρφωτοι

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει και το blog που προωθεί τον Καμμένο τον ¨ανεξάρτητο Καμμένο¨ που αποτελούσε τόσα χρόνια μέλος του δικομματισμού που κοροϊδεύει τον κόσμο.Ας μας πείτε τι έγινε με την υπόθεση της εταιρείας Ελίντα ποιός τον έβαλε γιατί μετά χρησιμοποίησε την βουλευτική ασυλία που τώρα καταδικάζει; τι έγινε με το χρηματιστήριο; αυτά να μας πείτε!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλή λασπη ρε αντι ΝΤΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΡΩΘΗΚΑΤΕ??? Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΒΓΑΛΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ούτε κατά διάνοια δεν περνάνε οι μαλακίες σας πια. λάσπη της πλάκας με την οποία δεν ψαρώνει κανείς. την προβοκάτσια τη ζούμε 2 χρόνια τώρα στο πετσί μας και η χρυσαυγίτες ουδεμία σχέση έχουν. ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλά πλάκα μας κάνετε; δεν υπάρχει φίλτρο εδώ πέρα; ποιός αφήνει να δημοσιεύονται τέτοιες προπαγανδιστικές μαλακίες;
να ανοίξω κανά mega καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μασκαρες της προπαγάνδας! Είστε τόσο καμενοι όσο κι ο πρόεδρος σας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μπει στη βουλή και τότε θα μάθουν όλοι ποιοι ειναι οι προδότες και ποιοι οι πατριώτες! Ντροπή σας για τη χολέρα που βγάζετε !

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να πιστεύει ότι οι μετανάστες θα φύγουν με μερικούς τραμπουκισμούς στους δρόμους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυστυχώς εκμεταλλεύεται τους καλούς Έλληνες Πατριώτες... και την δίκαια αγανάκτηση τους..

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους αυτούς που το παίζουν θρησκευόμενοι: Από το "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" που είπε ο Κύριος, τι ακριβώς δεν έχετε καταλάβει?
Είστε Αντίχρηστοι και σατανιστές, πρεσβευτές του μίσους, ανθέλληνες και φασιστόμουτρα. Δεν έχετε καμμία θέση στην Χριστιανική Ελλάδα. ΟΥΣΤ!!!