Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ


Πολύ μεγάλη είδηση έβγαλε η χθεσινοβραδυνή εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 στο Extra3.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδώσαμε, με εισαγγελική...
εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ.Λακαφώση πρόκειται να ζητηθεί μετά από την προσφυγή της οικογένειας του στον τεχνικό σύμβουλο τους, καθηγήτη Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θόδωρο Βουγιουκλάκη, η εκταφή του πτώματος του πρώην τεχνικού στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη, τις προσεχείς ημέρες.

 Ο Κώστας Τσαλικίδης είχε βρεθεί κρεμασμένος στο διαμέρισμά του, κάτω απο αδιαφανείς συνθήκες, τον Μάρτιο του 2005, την περίοδο που ήρθε στο προσκήνιο η υπόθεση για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, αλλά και μελών της κυβέρνησης. Πολιτικός προιστάμενος τότε του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης με υπουργό Δικαιοσύνης τον Αναστάση Παπαληγούρα και υπουργό Επικρατείας τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο.

Εαν πραγματοποιηθεί η εκταφή και προκύψουν στοιχεία(γεγονός εξαιρετικά δύσκολο), τότε αναμφίβολα η είδηση της εκταφής δημιουργεί ένα ακόμα μεγάλο πολιτικό ζήτημα, πάλι πριν από τις εκλογές.

Πολύ περίεργη η είδηση που βγήκε τώρα. Εαν, λέμε εαν, αποδειχτεί ότι ο Τσαλικίδης δολοφονήθηκε και πήγε τζάμπα, τότε καλό θα είναι να περάσει ο τότε τσιφ της Vodaphone, ο πάμπλουτος Κορωνιάς,από την εισαγγελία να πει ένα γεια στους εισαγγελείς.

Κυριακή κοντή γιορτή.
πηγη