Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ δέρνουν ΛΑΟ και δημοσιογράφους (vid)


ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ δέρνουν ΛΑΟ και δημοσιογράφουςΔεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω πώς και από που τους μάζεψαν όλους αυτούς στα ΜΑΤ.

Αστυνομικοί πάντως δεν είναι και σε καμία περίπτωση δεν προστατεύουν το Πολίτευμα (το Σύνταγμα δηλαδή) και τον Πολίτη.

Το Σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, το παραβιάζουν συστηματικά εκτελώντας παράνομες και αντισυνταγματικές διαταγές.


Τους πολίτες τους σαπίζουν στο ξύλο δίχως δεύτερη σκέψη, σαν ζόμπι ανίκανα να σκεφθούν και να κρίνουν. Βαράνε στο ψαχνό, χτυπάνε κατακέφαλα όποιον βρουν μπροστά τους, δέρνουν σαν μπράβοι του υποκόσμου.

Τον τελευταίο καιρό δέρνουν και τους δημοσιογράφους. Το tsantiri έχει καταγράψει και δημοσιεύσει όλα τα περιστατικά. Και εγώ προσωπικά έχω δεχθεί χτύπημα με ασπίδα την ώρα του ρεπορτάζ και ενώ έδειχνα στο ασπόνδυλο την ταυτότητα της Ένωσης Συντακτών.

Εχθές χτύπησαν τον Πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ. Στο κεφάλι του έριξαν με το ρόπαλο, ο συνάδελφος είναι στο νοσοκομείο και θα χειρουργηθεί.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στον πόλεμο, όταν οι δημοσιογράφοι είναι παράπλευρες απώλειες ή στα δικτατορικά καθεστώτα, που οι δημοσιογράφοι πληρώνουν με τη ζωή τους την αφοσίωση στο λειτούργημα τους.

Και όταν μιλάω για δημοσιογράφους σε καμία περίπτωση δεν εννοώ τους καλοπληρωμένους προπαγανδιστές των τηλεοπτικών δελτίων. Γι’ αυτούς έχω την ίδια άποψη με εσάς και το σύνθημα που φωνάζετε στους δρόμους.

Υπάρχει όμως ένα πλήθος αφοσιωμένων ρεπόρτερ που μεταδίδουν την αλήθεια. Και όταν δεν μπορούν να τη γράψουν στα Μέσα που εργάζονται, προς τιμήν τους, την αναρτούν στο twitter, στο facebook, στα blog. Χάρη σε αυτούς, τους υπέροχους Έλληνες δημοσιογράφους, μαθαίνετε και εσείς και όλος ο κόσμος την αλήθεια.

Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι στο στόχαστρο.

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που στους δρόμους συντάσσονται με το λαό και πολλές φορές έχουν γίνει ασπίδα μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ.

Δεν θα αργήσει η ημέρα που η δημοκρατία θα αποκατασταθεί στον τόπο. Και τότε κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν και για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται εδώ και τρία χρόνια στους δρόμους της Αθήνας. Από τον τελευταίο ανεγκέφαλο που εκτελούσε εντολές μέχρι την κορυφή του συστήματος, όλοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Η αλυσίδα της ατιμωρησίας, που ξεκίνησε από τους δωσίλογους της κατοχής και συνεχίστηκε με τους βασανιστές της Χούντας, πρέπει επιτέλους να σπάσει.

Δεν είναι «εθνική συμφιλίωση» να παραγράφεις τις προδοσίες και να βάζεις στην ίδια μοίρα πατριώτες και ταγματασφαλίτες. Το κάναμε στο παρελθόν, για να το αφήσουμε πίσω και είδαμε τα αποτελέσματα. Οι απόγονοι των δωσίλογων να ορίζουν τη χώρα.

Αυτή τη φορά δεν θα ρίξουμε μαύρη πέτρα πίσω μας. Όλοι όσοι πρόδωσαν το λαό, τη δημοκρατία, το έθνος, την πατρίδα και τους νόμους, όλοι πρέπει να τιμωρηθούν και μαζί όσοι τους υπηρέτησαν. Καλύτερα να εκδιωχθούν αυτοί από τη χώρα, ως μιάσματα, παρά να φεύγουν μετανάστες εκείνοι που μπορούν να ξαναχτίσουν την Ελλάδα μας.

Σε αυτό πάνω οφείλουμε να είμαστε όλοι αποφασισμένοι. Εάν πραγματικά θέλουμε μια Ελλάδα της προόδου, της ευημερίας, του πολιτισμού, της ελευθερίας.

Εάν όντως αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία Πολιτικής Αρετής, δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

Το έχουμε υποχρέωση στους εαυτούς μας και στις επόμενες γενιές που ευελπιστούμε να τους κληρονομήσουμε τον τόπο μας.

Στέφανος Μυτιληναίος



Αλλά και από τις 5 Οκτωβρίου 2011:
tsantiri.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μαυρίστε τους στις εκλογές και μετα βλέπουμε.... Τι άλλο να πώ; Κάθε μέρα αργοπαιθαίνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρα οι πληρωμένοι ευρωτραμπούκοι που τους έχουν σπιτώσει σε άδεια στρατόπεδα μας

efh είπε...

Ψεκασαν....ψεκασαν και αποβλακωσαν καλα ολο τον κοσμο και καθομαστε ολοι και τους ακουμε και τους βλεπουμε....Ειμαστε εκκατομυρια λαος και ειναι 300 μηδενικα μονο με μερικα ματ βληματα ανθρωποι που τους ταχα προστατευουν...Αν αποφασισουμε να ενωθουμε ολοι εμεις μαζι χωρις διαφορες τους φαγαμε ολους αυτους τους ανικανους παντελως αρρωστημενους ανθρωπους.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!