Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή, τα επεισόδια και οι ακραίες δηλώσεις



Από το newsit
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο με διάφορους τρόπους. Από τη μία το προεκλογικά σποτ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και από την άλλη οι απειλές που εξαπολύουν στελέχη της... Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Μανώλης Γλέζος. Μιλώντας στην.... εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, “Σκάι στις 7”, ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλα είπε “ότι εδώ και χρόνια έχει γίνει μια φοβερή δουλειά μέσα στα σχολεία όπου έχουν περάσει μέσα στα παιδιά αυτό το κλίμα αγανάκτησης και φοβίας από τα ίδια τα μέλη της Χρυσής Αυγής”... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυτοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι, πού διαμενουν; στον αγ.παντελεημονα, στην κυψελη ή στα βορεια προαστια;

σας καταλαβαμε πια.....τοσο πολυ σας τρομαζουν οι ελληνικες σημαιες;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΕΡΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ,ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΙ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ;
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ,ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΜΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΟΥΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΓΑΡ ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΕΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ,ΜΕΣΩ ΠΟΙΟΥ ΛΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΪ.

Ανώνυμος είπε...

συστεινω τους αναγνωστες του ιστολογιου αντι/ντπ να δουν το βιντεο στο Υουτωβε/γιουτιουμπ και να διαβασουν τα σχολια των θεατων!
τοτε θα καταλαβετε οτι το εθνικιστικο ποταμι πηρε ορμη και δεν γυρνα πισω! διαφημηση κανετε την Χρυση Αυγη, καλο της κανετε κακο δεν της κανετε!
Παρ τε το χαμπαρι η Χρυση Αυγη ειναι ηδη μεσα και δεν προκειται να ξαναβγει!
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής!Αλάτι και ξύδι!