Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κορυδαλλό και αυτοί


Έχω πληροφορίες, οι οποίες όμως, δεν είναι ακόμη «δεμένες». Προέρχονται από δικαστική πηγή με μισόλογα και αοριστίες. Γι’ αυτό για τα όσα θα σας γράψω κρατώ επιφυλάξεις (Ελλάδα είναι εδώ)...


Λοιπόν… Οι δικαστικές αρχές είναι έτοιμες για νέες εκπλήξεις δίκην Άκη. Έχουν στα «σκαριά» για προφυλακίσεις δύο πρώην υπουργούς της ΝΔ, οι οποίοι δεν έχουν, πλέον, καμία σχέση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Και για τους δύο η κατηγορία είναι ίδια: Ξέπλυμα μαύρου χρήματος από μίζες. Για τον ένα (ή την μία), το υλικό προέρχεται από την αμαρτωλή Ζίμενς (και όχι μόνο). Για τον άλλον προέρχεται κυρίως από εξοπλιστικά, μέσω φίλου του, που ασχολείται με εμπόριο όπλων.

Η δικαστική πηγή μου είπε και τα ονόματά τους αλλά μου συνέστησε να μην τα αναφέρω μέχρι να σκάσει- αν σκάσει- η βόμβα, γιατί «πολλά παίζονται αυτές τις μέρες».

Δεν τα αναφέρω, αλλά ψάχνω για περισσότερα στοιχεία, όπως πχ ο ένας υπουργός μεγαλουπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή έχει (και αυτός) απαλλαγεί από τη Βουλή και τις εξεταστικές λόγω παραγραφής, αλλά: οι δικαστές τον «τσίμπησαν» με το αδίκημα του μαύρου χρήματος που είναι διαρκές και δεν παραγράφεται/.

Ένα πράγμα σαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Και αυτός έχει αποκτήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία, η οποία έχει στο παρελθόν προκαλέσει το «ενδιαφέρον» του Τύπου.

Από την έρευνα που κάνω διαφαίνεται ότι υπάρχουν έντονες πολιτικές πιέσεις, να μην σκάσει η βόμβα, τουλάχιστον προεκλογικά και έως τις 6 Μαΐου να μείνουμε μόνο με τον Άκη.

Μπορώ να σας γράψω, όμως, ότι ένας (ή μία) είναι ακόμα και σήμερα ενεργός πολιτικός και ο άλλος έχει αποσυρθεί από την πολιτική και δεν είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Αν, όμως, το θέμα σκάσει μετά τις εκλογές θα πει ότι οι δικαστές υπέκυψαν στις πολύ μεγάλες πολιτικές πιέσεις και οι ψηφοφόροι θα πάνε «τυφλοί» στις κάλπες για μια ακόμη φορά.

Για αυτό έσπευσα να δημοσιοποιήσω τις όποιες πληροφορίες συνέλεξα.
πηγη