Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Θα ψηφίσουμε για τα δικά μας συμφέροντα ή για τα συμφέροντα των οικονομικών δολοφόνων;


Με επαναληπτικά μπαράζ δηλώσεων και "οδηγιών", τόσο η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ όσο και ο "πολύς" επικεφαλής της Κομισιόν Μπαρόζο προσπαθούν απεγνωσμένα να "καθηλώσουν" το ρεύμα ανατροπής των μνημονιακών "πολιτικών"...
που διαμορφώνεται στη χώρα μας μπροστά στις επερχόμενες κάλπες. Τα γεράκια του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, τα κοράκια των διαφόρων "οίκων", οι γύπες των μεγαλοκερδοσκοπικών "παιγνίων" αντάμα με τους πάντα αδηφάγους μεγαλοτραπεζίτες συνεχίζουν να εκβιάζουν, να απειλούν και να απαιτούν υποταγή διαρκείας στα κελεύσματά τους, που δεν είναι τίποτε άλλο από αδιέξοδες και κοινωνικά εξοντωτικές "πολιτικές".

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο πληθαίνουν οι έξωθεν παρεμβάσεις και υποδείξεις προς τους Έλληνες πολίτες για το τι πρέπει να ψηφίσουν την 6η Μαΐου.

Μόλις προ ημερών, στις ΗΠΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,Τζέ-ρι Ράις, δήλωνε ανερυθρίαστα ότι «οι εκλογές στην Ελλάδα είναι πηγή αβεβαιότητας για την εφαρμογή του προγράμματος» της EE και του ΔΝΤ στη χώρα μας, εκδηλώνοντας τη δυσφορία του ουσιαστικά για τη διενέργεια αυτής της… ενοχλητικής διαδικασίας! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, κάλεσε με σαφέστατο τρόπο τους Έλληνες να υπερψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ίδια πολιτική!

«Είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δώσει ρητές διαβεβαιώσεις για τη συνέπειά τους στους στόχους του προγράμματος που έχουν τεθεί.Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους σε αυτούς τους στόχους. Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουν από τον ελληνικό λαό την εντολή να προχωρήσουν και να πετύχουν αυτούς τους στόχους» δήλωσε επί λέξει ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. «Όποιος κερδίσει τις εκλογές στην Ελλάδα θα πρέπει να στηρίξει απόλυτα το πρόγραμμα!» τόνισε κατηγορηματικά.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιχείρησε με τον τρόπο αυτό να εκβιάσει τον ελληνικό λαό να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, διαβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι αυτά τα δύο κόμματα έχουν μετατραπεί σε τυφλά όργανά του.

Δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν θα πετύχει ο εκβιασβιασμός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως και των Γερμανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόvo οι κάλπες θα το δείξουν αυτό – τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι αυτή τη φορά οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν μπορούν να ισχυριστούν πως δεν ξέρουν τι τους περιμένει, αν δώσουν με την ψήφο τους τη δυνατότητα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσουν και πάλι τη χώρα.

Δύο ερωτήματα μόνο:

Πως ανέχεται η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια των Ελλήνων να του υποδεικνύουν οι ξένοι τι να κάνει και να μην αντιδρά;

Πως μπορεί να είναι κοινά τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών με τα συμφέροντα των οικονομικών δολοφόνων;

Κια μόνο αυτό, θα έπρεπε να μας οδηγήσει σε επιλογές εντελώς αντίθετες από αυτές που μας υποδεικνύουν.
πηγη