Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Βελόπουλος:«Θέλω να μάθω ποιοι ‘αφόπλισαν’ την χώρα και έκαναν ‘σουρωτήρι’ τα σύνορα μας»


Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι πώς γίνεται να αποφασίζονται αγορές όπλων γιατί τότε υπήρχαν όπως μας λένε επείγουσες ανάγκες και σήμερα ακόμα να περιμένουμε να τα παραλάβουμε. Από τα υποβρύχια έχουμε μόνο ένα, τα άρματα είναι χωρίς πυρομαχικά. Δεν θέλω, για εθνικούς λόγους να αναφερθώ στις διαθεσιμότητες στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.
Θέλω να μάθω ποιοι ‘αφόπλισαν’ την χώρα και έκαναν ‘σουρωτήρι’ τα σύνορα μας. Πώς γίνεται να....
ξοδεύουμε τόσα χρήματα και να μην έχουμε αποτελεσματικά μέσα φύλαξης στα σύνορα μας που καθημερινά τα διασχίζουν καραβιές λαθρομεταναστών; Πώς γίνεται να ξοδεύουμε για οπλικά συστήματα δισεκατομμυρίων και να έχουμε από την άλλη κακοπληρωμένους στρατιωτικούς;
Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχω ξαναπεί πως ο χρόνος που ανοίγει η υπόθεση είναι ύποπτος. Όμως η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. Εγώ κατέθεσα στην Δικαιοσύνη όσα ήξερα για τα F 16 και το ASPIS αφού η εξεταστική επιτροπή που περίμενα στην Βουλή δεν έγινε ποτέ.


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου για τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ και για την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε τα άνωθεν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ............ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

ΗUNTER είπε...

κυριακο θα πω στον ναυαρχο να μην σου ξαναστειλει τσιπουρο γιατι πινεις και λες μα..κιες,νομιζω οτι ξερεις πολυ καλα ποιος ευθυνετε γι αυτο αλλα τοσα χρονια κανεις την παπια ,τωρα που ερχονται οι εκλογες το θυμηθηκες;