Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Λάκης για τις εκλογές και για τον Άκη


Μία διαφορετική..."Παρέμβαση" έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στη εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου στο ALPHA. Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την πολιτική και τους πολιτικούς και αναφέρθηκε στη διάκριση που έγινε κατά τη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές, αλλά και στις συγκυριακές συνθήκες που συνέδεσαν τη σύλληψη του με την ....
προεκλογική περίοδο.



 Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε με ειλικρίνεια και εξέφρασε τη γνώμη του για τον Γιώργο Παπανδρέου δηλώνοντας: "Το κακό που έκανε στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου ελάχιστοι το έκαναν" είπε ενώ τόνισε για τον διάδοχό του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, "Τον Βαγγέλη Βενιζέλο τον εκτιμώ γιατί είναι ένας έξυπνος άνθρωπος" είπε.


 Όσο για την Αριστερά ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε ότι "θα έχει ευθύνη από εδώ και πέρα" ενώ εξομολογήθηκε ότι "βρίσκει τρελό τα κόμματα της Αριστερά που συνεννοήθηκαν με τον Μητσοτάκη να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους". Δήλωσε ακόμα ότι τις πόρτες της ακροδεξιάς τις άνοιξαν τα ΜΜΕ και υπογράμμισε ότι πολλά από τα κόμμα ρίχνουν νερό και ποτίζουν τη γλάστρα της Χρυσής Αυγής. Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε μιλώντας για τον χαμό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου τονίζοντας ότι κατάφερε να αφήσει στο τραγούδι τα αποτυπώματα της ψυχής Οι λαοί που φοβούνται δεν πηγαίνουν ποτέ μπροστά, είναι το μότο του Λάκη Λαζόπουλο εν όψει εκλογών ενώ διευκρίνησε ότι η σάτιρα δεν ελέγχεται από την εξουσία, και για αυτό ακριβώς δεν πρέπει να υπάρχει "δούναι και λαβείν". Ο Λάκης Λαζόπουλος αναρωτήθηκε αν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θα συνεχίζουν "να δανείζονται" για να ζήσει η Ελλάδα ενώ προέβλεπε ότι θα έρθει και τρίτο και τέταρτο μνημόνιο.

 "Οι πολιτικοί είναι δεμένοι χειροπόδαρα καθώς πολλοί είναι βουτηγμένοι μέσα στα σκάνδαλα" είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει η πολιτική προοπτική και το πολιτικό σύστημα. "Δεν μπορείς να βάζεις τα γουρούνια να καθαρίσουν τη λάσπη" κατέληξε και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καθόλου υπέρ της επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ-ΤΣΙΡΚΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 'ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ';