Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ να το δεις πριν ψηφίσεις



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στο τέλος στου βίντεο οι δημιουργοί δηλώνουν ότι δεν λαμβάνουν θέση υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος, στην τελευταία διαφάνεια παρουσιάζουν μία αφίσα που στα αγλικά απαξιώνει στην ουσία τα περισσότερα από τα βασικά κόμματα, μικρά και μεγάλα, μάλιστα εκφράζοντας συγκεκριμένη (αρνητική πάντα) άποψη για το ποιο είναι το στίγμα κάθε κόμματος. Αυτό δεν είναι τίμιο. Και είναι τουλάχιστον αντιφατικό, από τη μία να λένε να πάμε να ψηφίσουμε και μάλιστα όχι λευκό, από την άλλη να υπονούν ουσιαστικά ότι ΟΛΟΙ λένε ψέμματα, όλοι κρύβουν το αληθινό τους πρόσωπο και άρα προσέξτε μην τους ψηφίζετε. Τι θα ψηφίσουμε; Το κενό;

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο του Καζαντζάκη που έφτιαξα έχει κάνει μεγάλη θραύση... Εμ,βέβαια... Έπρεπε να έρθουν τα δύσκολα για να αναγνωριστεί αυτή η μεγάλη προσωπικότητα... Ένα μπράβο στο παιδί που έφτιαξε το βίντεο,πραγματικά με συγκίνησε αυτή η αναφορά.. Να είσαι καλά φίλε μου..

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες!!!!!αυτοί που έκαναν το βίντεο χρησιμοποιούν τα ακριβώς ίδια επιχειρήματα των πασοκ-νδ και Άδωνι.Θα ψηφίσω για να τιμωρήσω γιατί έτσι και αλλιώς μου κατέστρεψαν την ζωή.Αλήθεια ρε κομματόσκυλα που δημιουργήσατε αυτό το βίντεο μας παρουσιάζετε μια άλλη πραγματικότητα,μας λέτε για ηρεμία πριν να ψηφίσουμε οταν δίπλα μας κάθε μέρα αυτοκτονούν λόγω οικονομικών προβλημάτων,όταν φεύγουν έλληνες στο εξωτερικό ξανά!!!
Είδα πάλι τον φόβων των άκρων μην τυχόν και ψηφίσετε άκρα αλλά να ψηφίσετε συνετά δηαλαδή αυτό που συμφέρει το σύστημα,τα ίδια λένε και οι Καψής Πρετεντέρης καταλάβατε δημιουργοί του βίντεο,μάλλον θα ανήκετε στην ΠΑΣΠ Η ΟΝΝΕΔ άθλια θερμοκήπια διεφθαρμένων πολιτικών.
ΥΓ
Οι έλληνες δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι επειδή γεμίσαμε μετανάστες και εγκληματίες και όχι εξαιτίας της Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σας φταίνε τα παιδιά που έφτιαξαν το βίντεο;Αν από όλο αυτό το βίντεο φίλε κατάλαβες ότι ανήκουν στην ΟΝΝΕΔ και στη ΠΑΣΠ(Δε ξέρω αν ανήκουν) τότε και πάλι το έχουμε χάσει το παιχνίδι.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!