Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο πρώην πρύτανης Νίκος Μαρκάτος


Στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου προσχωρεί ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νίκος Μαρκάτος, που θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια της Α’ Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μαΐου...


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρκάτος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής -στη Β’ Αθηνών- στις εκλογές του 2004.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Μαρκάτο
ωραίος !!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα! Ήρθε και έδεσε.Ο "προοδευτικός" ολετήρας,θα φροντίσει να σώσει κι αυτός την Ελλάδα,με τον μπούλη χοντρομπαλά ανεπάγγελτο,που έκλεισε τρείς βιομηχανίες ηλεκτρικών συσκευών,που ψήφισε τα μισά νομοσχέδια του ανθέλληνα διαβόλου και μας ευαγγελίζεται ηλεκτρονική παρακολούθηση και φορολογία και στα έργα τέχνης,αφού όλα τα υπόλοιπα τα έχουν ξεπουλήσει.Μετά σειρά θα έχουν τα αρχαία και τα μάρμαρα απ'τα νεκροταφεία.
Να τους χαίρεστε Ανεξάρτητα πρόβατα. Ένα να ξέρετε: Η Ανεξαρτησία κερδίζεται με θυσίες, αγώνες και αίμα. Δεν την χαρίζουν τα πιόνια των σιωνισταράδων.
Άμα δείτε εσείς ανεξαρτησία από την σκλαβιά των τραπεζών,των τοκογλύφων και του ΤΑΧΙΣ,εγώ θα γίνω χαλίφης του ΟΜΑΝ.
ΑΧ! ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ! Βλέπετε το σφαγείο και τρέχετε από μόνοι σας να θυσιαστείτε!!!!! Έχει δίκιο αυτή τη φορά, η Μαντάμ Μπακογιάννη. Μωραίνει Κύριος ών βούλεται απωλέσει. Κρίμα,Κρίμα και πάλι κρίμα και για να είμαι ειληκρινής στην αρχή τον Πίστεψα κι εγώ τον παιδοβούβαλο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που καταλαβαμε τι παιζεται με τους σιωνιστες και τους μασονους,τους βλεπουμε παντου..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ;;;

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΝΑΚΟ...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

HUNTER είπε...

σ ευχαριστουμε πανο μας ανοιξες τα ματια εστω και τελευταια στιγμη,τον μαρκατο ρε ελεος.