Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Καραμανλής μίλησε…


Μίλησε ο Καραμανλής.Για να δόυμε τι είπε...

«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη...
χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης. Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ..ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά. Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».

Συγγνώμη αλλά που είταν ο Καραμανλής να πάρει θέση ολα αυτά τα χρόνια της νεοταξικής λαίλαπας;
Αυτό που λέει βασικά είναι το εξής: Γυρίστε πίσω στο κομματικό μαντρί αλλιώς εμείς η άρχουσα πολιτική ελίτ,θα χάσουμε τα προνόμια.
Βασικά απ'οτι είπε ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Αναγκαία προυπόθεση για να ζήσουν οι Έλληνες είναι να καταψηφιστούν τα κόμματα του Πασόκ και της ΝΔ.

Άν ψηφιστούν τα δυο αυτά κόμματα τότε η περιπέτεια που βιώνει ο τόπος σίγουρα θα επιδεινωθεί σε ολα τα επίπεδα,οικονομικά κοινωνικά και ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΘΝΙΚΑ.

Και φυσικά  όσο μεγαλύτερη στήριξη εχει η ΝΔ τόσο πιο αβάσιμη γίνεται η ελπίδα οτι θα βγούμε απο την κατασκευασμένη νεοταξική κρίση.

Ιωάννης


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καραμανλή ο Σταϊκούρας το αγαπημένο σου λουλούδι των Αμερικανών,τα ενέκρινε αυτά που μας λές.

Ανώνυμος είπε...

το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα αστειο μεν το ειδα λιγο σαν σεναριο ταινιας
να του χτυπουν την πορτα κ'επειδη τον εχουν μ'ενα πιστολι στον κροταφο να μας λεει πραγματα που και ο ιδιος δεν πιστευει!ε!καλα!εδω στις ΣΕΡΡΕΣ μια λατρειοκαραμανλια την εχουμε και σε καποιους παραδοσιακους παππουδες θα πιασουν τοπο οσα λεει!

Ανώνυμος είπε...

ανθρωπος που ψηφισε το μνημονιο δεν δικαιουται να ομιλει ετη περισσοτερο αυτοι που ψηφισαν το δευτερο μνημονιο.Αν στο ελαχιστο ισχιε ολη αυτη η παραφιλολογια περι του πατριωτισμου του καραμανλη δεν θα επρεπε να ψηφισει το μνημονιο.Αν δεν ηθελε να το καταψηφισει μπορουσε απλα να απεχει απο την ψηφοφορια και να κρατησει τα προσχηματα που τοσο πολυ τον ενδιαφερουν.Και αν θελετε να ξερετε στο παρασκηνιο ακουγεται πως την κολεγια με τους ρωσους η μερκελ τον εβαλε να την κανει για πολλους και διαφορους λογους