Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος: ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ


Ο μνημονιακός Υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζει ακάθεκτος, εκτελώντας τις εντολές της τρόικας να καταστρέφει την ελληνική οικονομία και την όποια αναπτυξιακή προοπτική της. Τα όσα σχεδιάζει το Υπουργείο που συνδιευθύνει με τους επιτρόπους του Ράιχενμπαχ, σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτών ξεπερνά κάθε όριο.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι υπέρ της απόλυτης πάταξης της φοροδιαφυγής. Αλλά σε
καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πολιτών και μέσω του τραπεζικού συστήματος.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τότε τι σημαίνει η διασύνδεση των ταμειακών με το ΥΠΟΙΚ που έχετε στο πρόγραμμα και των αρχείων των δικαστηρίων με τις Τράπεζες;
Και μέσω του τραπεζικού συστήματος...δηλαδή θα επιτρέψετε το φακέλωμα από το κράτος;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ 6.37
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 45 ΚΑΙ 55 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

εχετε δικιο ,για τις σελιδες και για το περιεχομενο , δυστυχως
και οχι μονο αυτοα αλλα ενισχυει και τον ρολο της βρωμερης τραπεζης της.....ελλαδος '
ενα σκατο και μισο.
μεγαλοστομιες ενος ακομη πρακτορακου απ' οτι δειχνει.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι Καμμένος μας περνάει για ηλίθιους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΘΥΛΕΜΑ,(βλέπε Ρωταριανοί)ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΕΛΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ.ΑΠ'ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΊΑΦΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καμμένε στα έλεγα εγώ μέσα απο το chat σου.Οι τράπεζες δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στο μητροπολιτικό δίκτυο,πλήρως ανεξάρτητο απο το διαδίκτυο και ισχυρά προστατευμένο.Οι αρχές να διατηρούν ένα data base για τον κάθε πολίτη με όλα του τα πιστοποιητικά,χαρτούρες και λοιπά σε ηλεκτρονικά αρχεία αλλά και σε απλά χαρτιά(back up).Με τον αριθμό ταυτότητας και μόνον να αναζητά ο φορέας το ανάλογο αρχείο και να γίνεται δουλειά γρηήγορα και με σεβασμό προς τα προσωπικά και θρησκευτικά δεδομένα του κάθε πολίτη.Η τεχνογνωσία υπάρχει,άνοιξε τα μάτια σου και βγάλε απ'το μυαλό σου τις τράπεζες,διότι στο τέλος θα πάρεις τ'αρ..... μας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος ουσιαστικά λέει όχι στην παρακολούθηση όλων των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών πο επιδιώκει με ολοκληρωτικό φακέλωμα η Τρόικα. Αυτό που έχουν προτείνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αν προσέξετε καλά τι γράφει στη σελίδα 55 του προγράμματος αντιπρότασης, είναι η διάθεση σε ηλεκτρονική μορφή όλων των εγγράφων που είναι πιθανό να ζητηθούν ως δικαιολογητικά από μία τράπεζα ή μια δημόσια υπηρεσία από τον πολίτη για να μην ταλαιπωρείται κυνηγώντας δικαιολογητικά και να εξυπηρετείται άμεσα. Πχ αν η τράπεζα θέλει εκκαθαριστικό για να σου εκδώσει μία πιστωτική κάρτα δε θα σου το ζητάει, θα τους λες το ΑΦΜ σου και θα μπορούν μέσω της διασύνδεσης να βρούνε το έγγραφο. Επίσης θα φαίνεται ομοίως αν είσαι φυγόδικος τη στιγμή που επιχειρείς να βγάλεις διαβατήριο, αν χρωστάς εισφορές στους εργαζομένους σου και πας και ζητάς κι άλλο δάνειο από τράπεζα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 2.07 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕ Η ΚΟΤΑ;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.
ΤΙ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ; ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΧΑΡΟΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Ε;
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΤΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα ειστε σοβαροι;
Οκ ολοι ειναι υποπτοι μεχρι τελους αλλα ειναι δυνατον να θεωρηθει ένα μεσο διευκολυνσης ηλεκτρονικο φακελωμα;
Διαβαζοντας το προγραμμα ειδαμε τον καθε δημοσιογραφο-αντιπαλο πολιτικαντη να βγαζει συμπερασματα για το προγραμμα του Καμμενου,τι δεν ακουσαμε δηλαδη.Μην ενισχυειτε την προπαγανδα με πραγματα που δεν ισχυουν,θεστε απλως ερωτηματα απευθειας στον κ.Καμμενο απο twitter ή fb,απο οτι βλεπω ειστε αρκετοι για να τον αναγκασετε να δωσει εξηγησεις!Οχι τιποτα αλλο,αλλα για να αποφευχθουν οι παρεξηγησεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το προς διαβούλευση πρόγραμμα του Κου Καμμένου εξεπλάγην όταν διαπίστωσα την εμμονή του κόμματος του στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Γεια παράδειγμα «η επικοινωνία μεταξύ των Δημοσίων υπηρεσιών μέσω intranet» πως θα προστατεύεται και από ποιους; Επίσης θα υπάρχει κοινή βάση δεδομένων για όλα τα στοιχεία αυτά; Ποιο θα είναι το κλειδί για την πρόσβαση στην καθεμιά βάση δεδομένων. Αν είναι για παράδειγμα ένας και μόνο αριθμός όπως για παράδειγμα ο ΑΜΚΑ (τον οποίο σημειωτέων δεν έχουν αποδεχτεί και εκδώσει όλοι οι Έλληνες πολίτες για λόγους Θρησκευτικής συνείδησης) τότε τα πράγματα γίνονται πραγματικά ζοφερά. Οι βάσεις δεδομένων πρέπει να είναι υποχρεωτικά αποκεντρωμένες και να μην υπάρχει κανένα δίκτυο διασύνδεσης όλων αυτών των βάσεων δεδομένων ενώ το κλειδί αναζήτησης θα πρέπει να είναι διαφορετικό και ξεχωριστό για κάθε υπηρεσία. Η αναζήτηση θα πρέπει να γίνεται με χρήση του ονοματεπωνύμου και των γoνέων. Η διασύνδεση των υπηρεσιών μπορεί να γίνεται μόνο σε πλήρη επικοινωνία ηλεκτρονικών εγγράφων εντύπων(πχ pdf ) μη δυνάμενων όμως να επεξεργαστούν από την υπηρεσία παραλήπτη. Τα έντυπα αυτά μπορούν να φέρουν μοναδιαίο πολυψήφιο αριθμό, κωδικοποιημένο ανά υπηρεσία με διαφορετικό αλγόριθμο κωδικοποίησης, με ορατούς ευανάγνωστους αλφαριθμητικούς χαρακτήρες χωρίς όμως Γραμμωτούς κώδικες οποιασδήποτε κρυφής τυποποιημένης κωδικοποίησης, η οποία θα μπορούσε να περιέχει αντιχριστιανικά ή άλλα μη αποδεκτά σύμβολα.
Ας επανεξετάσει λοιπόν ο κος Καμμένος και η ομάδα του τα παραπάνω και ας προβεί στις απαραίτητες αναθεωρήσεις του προγράμματός του. .